reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam z rana :-)

Maarta ze stadem hihihi :-D:-D:-D Ratunku!!!

Nineczko ja ich znam bo w szpialu miałam "przyjemność".... :dry: no i z opowieści...

Madzia zazdroszcze wyjazdu nad morze... :happy: też bym chciała, ale niestety w tym roku nic z tego... ehhhhhhh... :sick:

A gdzie sie podziała Kinga :confused::confused::confused: dawno jej nie było... No i Natala też cos się nie odzywa :confused:
Miłego dnia dziewczynki!

reklama
Jestem jestem :-):-) Ciche dni juz minęly na szczęście :tak::tak::tak: Korzystamy z pogody i prawie nie ma nas w domu. W koncu to pierwszy taki dlugi pobyt Rafala w domu od 10 misiecy wiec zmuszeni jestesmy wszystkich odwiedzac no i przyjmowac gosci u siebie...
Amelka chodzi juz prawie prefekcyjnie. Rzadko kiedy sie wywraca i nie traci rownowagi :laugh2::laugh2::laugh2: Doczekalam sie tego, a teraz czekam kiedy zacznie mowic ;-);-)

Pomysl ze spotkaniem uwazam za swietny :tak: Przypominam ze padla tu kiedys propozycja spotkania sie na Pikniku Country. Jestem za!! :-D

Witamy witamy :-)
Towarzystwo nam się rozpisało w końcu ;-):-)

maarta - świetna gromadka :-D Ty to się na tych weseliskach wybawisz! Leć do lekarza, bo jako świadkowa gardziołko powinnaś mieć zdrowe a głos donośny :-D

Morze - marzenie :cool2:

Jutro szczepienie. Jest tak gorąco a lekarz przyjmuje w samo południe :baffled: Zanim ja się dotelepię z wózkiem do tej przychodni to padnę na pysk :dry:

byłam u lekarza i dostałam antybiotyk- zapalenie gardła plus zapaleni krtani, to się naśpiewałam;-) doktorka powiedziała ze do soboty musi przejść.
ja proponuje na spotkanie Olecko a konkretnie pzrystanek Olecko pod koniec lipca, maja byc bezpłatne koncerty lady pank i big cyc, moze cos jeszcze, musze poczytac. Z tym, że noclegi trzeba by było juz rezerwować bo pozniej moze byc wielka bieda:tak:
my w wakacje tez na 100% jedziemy nad morze, jak co roku, z tym ze u nas kierunek Palanga, w tym roku jedziemy w połowie sierpnia.
Nineczko powodzenia na szczepieniu.
Natala dobrze ze juz dobrze, my ostatnio tez mielismy ciche dni, a najgorsze jest to ze ani ja ani mąz nie odpuści:-D takie dwa z nas uparciuchy i "twardziele":laugh2:

Olecko na spotkanie mi baardzo pasuje :-) Obędę się bez noclegu ;-)
Ostatniego przystanku Olecko słuchałam w zeszłym roku ze szpitalnego łóżka. Chciałyśmy się urwać na koncercik z dziewczynami ale nie miałyśmy ubrań i stwierdziłysmy, że banda cieżarnych w pidżamach na pewno zwróciłaby czyjaś uwagę ;-):-D:cool2:
Ale za to namiętnie wnosiłyśmy na oddział lody (które swoją drogą troszke się zepsuły - kiedyś były smaczniejsze, latem to był stały punkt w drodze z Białego do Gołdapi :-p)
O mamo! Która godzina! Idę spać, bo Hania pewnie zrobi mi jutro pobudę o 6tej.

hihi Nineczko:-D ja osobiście nie przepadam za lodami, ale dobrze wiedzieć.
Dałyście czadu w szpitalu:laugh2:
Ja myslałam o spotkanu z noclegiem, tak, żeby mozna było sie "odprężyć". na pewno teraz znalazłabym jeszcze cos taniego, w olecku jest duzo prywatnych kwater dla studentów, noclegi po 25-30 zł za osobę.
a tutaj wklejam dla zainteresowanych program przystanku olecko
14 Przystanek Olecko - 2006 Regionalny O

witajcie dziewczyny!
Wybaczcie że ostatnio rzadko zaglądam na forum ale pracuję. I mam mało czasu dla siebie, jak już mam to padam na glebe:-)
U mnie i Filipka wszystko ok! W dzień dziecka wyrósł naszemu brzdącowi pierwszy ząbek!:-D
Ja tak jak wspomniałam, pracuję i już zaczynamy się sprężać do ślubu, w piątek ide kupić zaproszenia,miało być na 35osób a jest już 40:eek: cóż....
No i musze się za suknią rozejrzeć w końcu.
Buziaki wam zostawiam i waszym dzieciom kochanym:-)
Pamiętam o was!
pozdrawiam serdecznie

Witam się i ja.... :-)

Fajne by było takie spotkanie tylko ja to chyba w tym roku odpadnę... :-( wszystko zależy od tego kiedy maluch się pojawi... zobaczymy... :happy:
Maarta wracaj do zdrowia... :tak:
Miłego dnia dziewczynki!

reklama
martaa szybko zdrowiej kochana! ściskam cie mocno+ buziak;-)

Ja własnie zrobiłam obiad, masakra bo zawsze mam problem co zrobić:confused: No ale na dziś wymyśliłam zupke kalafiorową:-). Zapraszam do Iławy na pyszną zdrową zupkę!!!!:-D:tak:

Miłego popołudnia!

Do góry