reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej dziewczyny

My juz w domu cora wyszla wwczoraj a ja wyszlam 31 maja ze szpitala

Lenka urodzila sie przez cc 24 maja waga 3610g mierzyla 53cm,mielismy troche przezyc infekcja nerek mnie dopadla wyladowalam na intesywnej terapi ciezko bylo i chce jak najszybciej o tym wszystkim zapomniec.
Moja Mama przyleciala do mnie wczesniej wiec wybaczcie ze sie nie bede odzywac

Pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Witajcie!
U nas ząbków ciąg dalszy... Mała aż wargę ma lekko opuchniętą... :-(
Coś ciężko przechodzi ząbkowanie ta moja gwiazda...
Za to uszka ok :) nic nie bolą... nawet nie reaguję jak kręcę jej kolczyczkami... Nie przeszkadzają... :)

Ja zaraz zbieram się na spacer...żeby przed upałami się wyrobić :)

Bietka wychodzicie też z rana?

Teśka ani się obejrzysz a będziesz tuliła w ramionach maleństwo!
Aguska u nas też pochmurno i fajnie bo chłodniej trochę... Mam tylko nadzieję, ze przed południem nie będzie padało bo muszę iść parę spraw załatwić... później może lać...nawet do jutra :D

Mam jeszcze nadzieję, ze koleżanka wpadnie na kawkę. Tylko ma wizytę z córcią u lekarza, bo mała jej kaszle ale raczej alergiczny kaszelek więc powinna przyjść :)

A teraz gdzie są Mazurskie Mamy?
Zapowiadała się taka fajna "paczka" a tu część sobie olała nas... część jest tylko z doskoku...
Ale chyba taki wątek już kilka razy umierał i się odradzał hehe

reklama
marta dziewczyny lato poczuły to pewnie nie maja czasu na neta;-)
bartek buntuje się ach te jego płacze ale ja jestem silna i nie ulegam.zaczął sie etap że on to chce i koniec a jak ja mówie nie to pięknie się kładzie na podłoge i ryczy

Do góry