reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie MM :)
Ja dzisiaj przeszczęśliwa, bo pospałam do 7:30 !! Co u mnie jest wręcz rzadkością :)
Tym bardziej, ze wczoraj mieliśmy małą imprezkę ze znajomymi :)
Co prawda trochę mnie dzisiaj suszy...ale nie jest źle... Jak Marta wyspana to szczęśliwa Marta hehe

Zaraz biorę się za obiadek, bo musimy jeszcze do sklepu wyskoczyć i wreszcie jakąś sofę zamówić...

Kasia mało tego, ze cię przyłapałam... Normalnie w biały dzień grillowała!! hehehe

Ok uciekam, bo mąż wyskoczył tylko na pocztę a ja już na bb siedzę... uuuu uzależnienie?!

EDIT:
My już po zakupach, po obiadku...a tu cisza...
Coś ten upał mnie wykańcza!

Ostatnia edycja:
reklama
A ja stwierdzilam, że wolę jak mała wstaje o 6:) bo potem śpi o 11 i o 19 jest już padnięta.
a ostatni tydzień spała do ósmej dziewiątej a potem brykała do 10... wolę mieć dłuższy wieczór dla siebie. REty rety piszę tą pracę i wścieklizny dostaję... NIE CHCE MI SIĘ myśleć nawet nad tym:(

Nie wiem MArta czemu tak jest, ale jak mnie zapraszasz na kawę popołudniu, a ja nie przyjdę to zawsze się pokłócę z Piotrkiem hehe. Dzisiaj drugi raz taka sytuacja. Chciał kupić krótkie spodenki więc pojechaliśmy do sklepu ale się ścięliśmy i po zakupach:D

Mój chłop wpadł na genialny pomysł:tak: i wyniosłam się na balkon pisać pracę.... Niech żyją laptoki:-D:-D:-D

A to forum mnie rozprasza;) co chwila zaglądam co tam u Was dziewczyny, a tu wstyd.....:baffled: nikt nic nie pisze....
Kasia rozumiem- baluje.Albo biega za Alexem:))
A gdzie reszta??
Necia znowu nam zniknęła... Jak tam, przeszły chmurki na Twoim niebie?
Aguska pisz co u Bartusia:)
A ciężarówki nasze??

Ja jestem...
Ale aż się boję pisać, co by Bietka z mężem znowu za łby się nie chwycili hehehehe :-p

Moje maluszki śpią.
Maja wierci się...ząbki jej dokuczają :/
Ja czekam na męża...i mam taką nadzieję, ze najedzony przyjedzie bo kolacji nei chce mi się robić :zawstydzona/y:

hehe Marta bez obawy, do rękoczynów daleko:) Nasza też niespokojnie spała...
może dzieciaki czuły hehe że samochody kradną na parkingu.. ostatnio jakaś plaga u nas Marta- strzeż się.:) najpierw kradli passaty, dzisiaj w nocy coś innego ukradli, ale nie wiem jaki. a w tym bloku koło Ciebie jakieś włamanie też było.:/

A u mnie byli rodzice...właśnie pojechali...
Kurcze miśka mi się strasznie męczy przy tych ząbkach... Ale to strasznie!!
Jeszcze dzisiaj byłyśmy umówione do kosmetyczki, ale kolczyków nie dowieźli i czekam na telefon...może będą niedługo to pojedziemy.

Bietka no to proszę... My mamy dość pospolitą markę może nie ukradną hehe A wy już auto macie? To też musicie uważać ;) JA nawet nie wiedziałam o tych kradzieżach... A z rękoczynami żartowałam ;)

No Piotrek mój robi jakieś specjalne zabezpieczenie także nie dadzą rady;)
a że pracuje w centralnym biurze zabezpieczeń to trochę pojęcia ma;p

a ja się wściekłam. Choruję na wózek quatro. Marta mi odradza go ale ja muszę zobaczyć na żywo żeby się przekonać że na pewno go nie chcę:) WÓZEK QUATRO INFINITY 4 KOLORY-PEŁNE WYPOSAŻENIE ! (1646148224) - Aukcje internetowe Allegro znalazłam w ostródzie, facet ma magazyn 20km za ostródą. umówiłam się na dzisiaj. planowaliśmy tak, że ja dojadę pociągiem do ostródy z małą, a stamtąd akurat Piotek skończy pracę , pojedziemy samochodem. umówiłam się z gościem i ok.
mała spała do 14, potem nie chciała jeść obiadu ani się ubierać. dotarłyśmy na dworzec, kupiłam bilet, czekam i zapowiadają że pociąg będzie 100 minut opóźniony. MASAKRA:( więc z powrotem do domu. i nici z wózka dalej:(

Bietko ciezarowka przynajmniej jedna jest obecna ale tak goraco ze trudno mi wykrzesic z siebie sily zeby cos napisac,ostatnio bymlam na badaniach w szpitalu no i jak narazie wsio dobrze ,corka nadal jest corka:)tylko jakies bakterie w moczu mialam ale juz wyleczone ,niewiem czy wam tez ale mnie te ostatnie tygodnie to sie dluza juz marze sobie ukladam w glowoie jak to bendzie wygladalo jak malutka bendzie juz z nami :)a narazie to kopie sie ,wierci sie ,teraz z ostatnich dolegliwosci to dopadly mnie strasznie bolesne skurcze stop i lydek,ajjj....i ogolnie wygladam jak wielorybek :)

reklama
Do góry