reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Bietka no w sumie masz rację ale mi to już czasem głupio tak Wam marudzić dlatego chwilami milczę :)
a zmieniając temat gratuluję kolejnego ząbka buziaki dla Marylki :)ja właśnie u swojego malca też wypatrzyłam kolejną sztukę i też dwójeczkę także już 9 zęboli ma mój mały rozrabiaka
Pawełek dwa dni temu miał szczepienie i był taki dzielny że pani pielęgniarka dała mu chyba wszystkie naklejki jakie miała w przychodni :-D
a przez tą szczepionkę ma bardzo spuchniętą rączkę:(
Marta28 bidulko oj miałaś koszmarny ten dzień oby już się nigdy nie powtórzył ! Buziaki dla Oleńki:)
Marta03 trzymam kciuki by Majeczka nockę przespała i buziaki dla małej :) i dla synusia też:)
Teśka odpoczywaj ile wlezie bo jak urodzisz to nie będziesz już miała na odpoczynek czasu :)
Aniaa jak się czujecie? Jak córunia ?

reklama
Witajcie sobotnio!
Ja dzisiaj bez żadnych konkretnych planów, bo m. ma sporo spraw do załatwienia... Może coś na popołudnie sie wymyśli...
Póki co wzięłam się za ciasto z truskawkami...właśnie czekam aż krem trochę sie schłodzi :)

Jezu dziewczyny jak tak czytam ile wasze pociechy mają ząbków, to aż zazdroszczę!!

W każdym razie u nas po smarowaniu buziulki jest lepiej Mai, i nawet dzisiaj w nocy nie podałam nurofenu, a nocka znośna była :)
Wymieniłam małej smoczki, bo miała już tragiczne...może nie sam smoczuś ale tarczki z Lovi są gumowe i ta gumka trochę zaczęła się odklejać. Ale co poradzić jak mała tylko Lovi toleruje :/

Miłej soboty!

Martuś to super że mała dziś lepiej spała! Ja jak Adaś ciężko znosi ból ząbków to podaję mu na noc czopki virbulcol są rewelacyjne przynajmniej u nas działają :)
A my z mężem mamy dziś swoje święto obchodzimy 6 rocznicę ślubu:) Tylko niestety spędzam ją sama bo mężuś w pracy :( Zapraszam na kawkę i ciacho !!!

Necia dużo miłości na kolejne lata!!

My dzisiaj też sami...do popołudnia. Później mąż wraca i gości mamy na nockę :)
Przed chwilką zjedliśmy obiadek... pierwszy raz nie karmiłam Mai...
Dostała miseczkę za sztućce służyły jej łapki...i zjadła wszystko :D

Marta a Majeczce nie pomagają te granulki na zeby ode mnie? bo powiem CI, że moja mała dwa dni teraz nie chciała jeść. i marudna że szok. i wkońcu wpadłam na to że to zęby, dałam jej te granulki a za pół godziny zjadła talerz zupki, i wypiła 180ml mleka na noc.a ostanio to po 50 max piła... więc śmiem twierdzić że nam pomagają:)

Necia wszystkiego najlepszego w dniu Waszego święta:)

Bietka kochanie...u nas nie wiem czy pomagają bo przy pierwszych ząbkach mała miała zapalenie uszu, przy drugich zapalenie jamy ustnej... I powiem wam szczerze, że jak zaczęłam smarować lekami w buźce tak mała wróciła "prawie" do formy :) I zęby jej tak nie przeszkadzają...fakt ma mniejszy apetyt... Ale nie jest to tak uciążliwe :)

Do nas zaraz dokoptują goście :) Więc nocka z głowy hehe

Jakubek już zasypia... Mańka zasnęła...jeden smoczek w jednej dłoni drugi smoczek w drugiej dłoni... a w buźce smoczka brak :D

Witam w deszczowe popoludnie

Wpadam tylko na chwilke co byscie nie myslaly ze o Was nie pamietam...

Necia a dziekuje brzuch czasmi jeszcze pobolewa ale nie narzekam ogolnie dobrze sie czuje jest teraz u nas moja Mama wiec duzo mi pomaga i w domu i przy corci.Lenka dobrze przybiera na wadze ale ma problem z kupka nie moze zrobic,placze prezy sie jutro przychodzi polozna zobacze co powie
Wszystkiego najlepszego w Dniu Waszego Swieta

Moja Nacia nie ma w ogole apetytu juz mi pomysly sie wyczarpaly aby cos zjadla

MartaWspolczuje zabkowania przyznam ze u nas obylo sie bezbolesnie zobaczymy jak Lenka niedlugo bedzie przechodzila zabkowanie

Udanej niedzieli zycze

Ania to super że masz mamę przy sobie na pewno to duża pomoc:)a co do kupek to mogą być różne przyczyny a czym ją karmisz swoim mleczkiem czy modyfikowanym?
A jeśli chodzi o apetyt to rozumiem cię doskonale:( mój Paweł a teraz i Adaś z tym mają problem i mi również już dawno pomysły się wyczerpały

reklama
Hej kochane.
Wpadłam się tylko przywitać. Mam nadzieję, że już za kilka dni będę was czytać regularnie, ale teraz nie mam na to zupełnie czasu.

Ania, gratuluję córeczki!!!:)

Wszystkiego dobrego dla Mazurskich mamusiek:)

Do góry