reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Moje dzieci już śpią...
Dziewczyny wiecie jakie dzisiaj przeżyłam chwile grozy!!
Maja pociągnęła za kabel od lampy stojącej... Lampa się przewróciła NA SZCZĘŚCIE NIE NA MAJĘ... Zbił się klosz w drobny mak!! Aż strach pomyśleć jakby podeszła pod lampę!! Klosz był z grubego szkła! Maja jakimś cudem zaliczyła tylko małe zadrapanie na czole... ufff!!
Bietka kochana wy macie już tyyle ząbków...my dopiero 2 :szok:
A my też mieliśmy odkurzacz na worki i filtr to była tragedia... Normalnie "zakurzacz" z nie odkurzacz!! A teraz...nie dość, ze zero kurzu, to do wody dodaję olejki zapachowe i pachnie w całym mieszkaniu :)

reklama
hehe jak będę mieć za dużo pieniędzy to będe pamiętać żeby taki kupić;)
Przyszedł w końcu zwrot ze skarbówki... !!!!:))
heh podoba mi się stan konta... aż stwierdziłam że nie robię opłat i nie płacę szkoły ;) przez weekend muszę się nacieszyć kasą na koncie hehe.

hej mamuski:)

bylo o zabkach to pochwale sie ze Olce w ciagu dwoch tygodni wybily sie dwie gorne jedynki:) marudka jestz niej na te zabkowanie, daje czasem Camilie ale generalnie tego okresu wspominac dobrze nie bede:) dobrze ze chociaz nocki sa ok, pomijajac fakt pobudek o 4...

co do zwrotu ze skarbowki to ja dostalam dopiero tydzien temu, zainwestowalismy czesc pieniedzy w dobry fotelik dla Oli i we wtorek Olka dostala sliczny Maxi Cosi Priori. reszte kaski wykorzystamy na wakacjach.

Olka spi a ja siedzr przed lapkiem z paka chipsow:)

Marta Ola strzeliła z zębolkami...już tyle jej wyszło... A tak niedawno rozmawiałyśmy, ze ida dziewczyny tak samo :) Aaaa co do chipsów...nie masz ochoty wpaść do mnie :rofl2::-p

Martus chetnie bym wpadla ale chipsy sie wlasnie skonczyly hehe a z pustymi rekami to tak nie bardzo:) no i Ola wlasnie sie obudzila wyspana i harcuje w lozku:)

Hej dziewczyny wy o ząbkowaniu więc gratuluje nowych ząbków:-)
A u nas wczoraj wieczorem był ryk małemu wychodzi ostatnia 3 a do tego reszta rosnie i go boli.Górne 3 jakiś czas temu sie wybiły ale widzę że ulgi jeszcze mu to nie dało teraz wyrastaja a mały jest chwilami okropny.Ja wczoraj dałam Bartkowi ibum bo go aż tak bolało że żel by nie pomógł i przespał cała noc tylko 2 razy zajęczał przez sen.ja myślałam że im dalej z zebami tym lżej a tu jest wprost przeciwnie

reklama
Hej laski.
Dawno mnie nie było. Odkąd Łukasz wyszedł ze szpitala, ciągle siedzimy u jego rodziców i się opalamy:) (Zresztą Marta03 ostatnio nas przyłapała:) Dostał 30 dni zwolnienia więc mamy wakacje razem:)

Co do ząbków to u Alexa też coś chyba wychodzi, bo 2 dni tak marudził, że był nie do zniesienia. Na szczęście dziś mu przeszło. Na dodatek zaczął chodzić, co prawda na razie tylko kilka kroków ale już coś się zaczyna:)

Do góry