reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Ania będzie dobrze, najważniejsze, żeby starsze maleństwo nie poczuło się odrzucone... My się bardzo o to staraliśmy... i nawet goście którzy się u nas pojawiali zawsze byli proszeni o uwagę dla starszaka...
My również ślubowaliśmy w sierpniu...w tym roku mamy 5-tą rocznicę ślubu...

reklama
Marta a o której ta kawa???;p
mi mała śpi.. zanim wstanie, zje obiadek... a o 16 już mąż wróci z pracy więc nie wiem czy się wyrobimy hehe.

Dziewczyny!!Zna może któraś z Was z Iławy nianię godną polecenia?? chcę iść do pracy ale umieram z niepokoju kto będzie z moim dzieckiem.....

Bietka około 14 ma być ten facet od kuchni... Jak wyjdzie dam ci znać ;)
A masz już jakąś pracę na oku? Ja niani za bardzo nie znam...Ale jak ci potzrebna to mogę się popytać tu i tam...

Marta wiem wiem ale wiesz czlowiek ma obawy bede sie starala aby starsza cora aktywnie pomagala przy mlodszej co by sie nie czula odepchnieta,dobrze tez ze moja Mama przylatuje.
Zamawialas szafki pod wymiar czy Ci kuchenka szwankuje?
Moja szwagierka teraz specjalnie leciala z rodzinka do kraju na 3 tyg bo zamowili sobie szafki do kuchni pod wymiar i powiem szczerze ze na zywo nie widzialam jeszcze ale na zdjeciach wyszlo super kazdy kat wykorzystany zostal,w przyszlosci tez bede chciala kuchenne szafki robic pod wymiar zupelnie inaczej wyglada

Ania ja dopiero robię wyceny mebli pod wymiar, ale do tego dochodzi również sprzęt <bo na poprzednim mieszkaniu swój zostawiłam> :/... mamy małą kuchenkę a ostatnio tyle nam policzyli, ze głowa mała... Jutro wchodzimy z remontem łazienek... A kurcze na poprzednim mieszkaniu miałam wszystko zrobione teraz niestety nie...a kieszeń coraz szczuplejsza :/

Marta to tak podobnie jak moja szwagierka z tym ze oni remonowali sobie gore u tesciow, kuchnie maja mala i tez musieli nowy zlew kupywac,nowa kuchenke,okap ,zmywarke.Niezle sobie licza oni za kuchnie cos kolo 4000zl zaplacili ale sa zadowoleni taki jak dostali projekt 3 d tak maja zrobione i jeszcze dodtakowo w w tym samym kolorze co kuchnia maja blat kuchenny i w przedsionku gosciu robil im pod wymiar szafe i polke na buty
A skad bralas ludzi?Oni z tego co wiem to zamawiali goscia z Jezioran

Marta to jest tak: patrzę teraz dwie oferty na kosztorysantów, do działu przygotowania produkcji- czyli tam gdie bym mogła i chciała. co prawda doświadczenia nie mam wymaganego ale może akurat by się udało. ale boję się składać papiery bo nie mam co zrobić z małą. Mogłabym np zrobić tak że dopóki nie znajdę niańki bawić będzie teściowa... ale nie chcę małej tego robić. że co chwila ktoś inny.
więc nie szukam pracy bo nie mam niańki a niańki nie szukam bo nie mam pracy. i takie beznadziejne błędne koło.
a że nie mam charakteru stworzonego do siedzenia w domu to lipa trochę. jestem nerwowa, nie mam cierpliwości do małej. Piotrek to ma mnie dość już chybA. jestem sfrustrowana zgorzkniała. musze coś zmienić w swoim życiu bo po prostu jestem nieszczęśliwa. dlatego muszę działać i iść do przodu.

Ania ja tutaj od nas z Iławy lub okolic... Ostatni za kilka...dosłownie kilka szafek policzył mnie 12 tys zł!! <bez sprzętu oczywiście> !! No czekam...dzwoniłam do faceta, to ma małe opóźnienie, będzie chwilkę po 15 :) Zobaczymy co mi powie...
Bietka uwierz doskonale wiem o czym mówisz...

Marta nie chce mi się wierzyć:) bo Ty zawsze jesteś uśmiechnięta i pełna optymizmu... nie dajesz po sobie poznać że nie czujesz się spełniona:D
a ta kuchnia to zależy od tego z jakiego materiału, jakie okucia itd. ale 12 tys to bardzo dużo. Moja koleżanka dwa lata temu robiła kuchnię, i z drewna a nie z płyty zapłąciła 4,5 tys. a ma chyba większą niż Twoja...

reklama
Ania ja tutaj od nas z Iławy lub okolic... Ostatni za kilka...dosłownie kilka szafek policzył mnie 12 tys zł!! <bez sprzętu oczywiście> !! No czekam...dzwoniłam do faceta, to ma małe opóźnienie, będzie chwilkę po 15 :) Zobaczymy co mi powie..
To niezle Cie podsumowal :szok:jak chcesz to moge wziasc namiary i sie skontaktujesz z tym gosciem co szwagierka on tez przyjezdza sam wymierza i wybierasz jakie chcesz miec blaty,uchwyty i wysyla Ci jak to bedzie wygladalo wizualnie w 3 d

Do góry