reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Powiem tak w ciągu 24 h zostawiam małego na góra 2-3 h i to nie codziennie.rzadko ktoś idzie inny z nim na spacer oprócz mnie mogę to policzyć na palcach.zawsze jestem przy nim bywało tylko kilka razy jak z mężem wyszliśmy gdzieś wieczorem np. około 20 a o 3 w nocy wróciliśmy to chyba najdłuższa moja rozłaka z moim synkiem.

reklama
Aniu ,mi tez jakos ten czas oczekiwania sie przedluza ,tez bym chciala zeby juz bylo po porodzie a tu jeszcze mnie czeka wielka niewiadoma z tym porodem moze troche nawet przerazenie.a zdrowko ,jakos jeszcze w miare znosze ,mecze sie szybko ,czasem plecy dokuczaja ,i ogolnie taka ociezala sie czuje,ale ogolnie ciesze sie z tej ciazy:)to moja pierwsza

Marta daj znac ile Ci wyliczyl :)

Aguska wiadomo kazda z nas kocha nad zycie swoje dzieci ale czas dla siebie tez powinnismy miec takze troszku wyluzuj :tak: bo za jakis czas bedziesz musiala sie rozstac z synkiem jak bedzie np chciala go poslac do przedszkola...
Uwierz mi dobrze jest czasmi wyjsc we dwoje na kolacje czy do kina czy nawet na spacer.My jak jestesmy w kraju to wychodzimy sami a cora z babcia i obie sa zachwycone :tak: bo w Irlandii to troszku ciezej rodzinka mieszka 50km od nas, sa jeszcze znajomi ale wiadomo kazdy zyje wlasnym zyciem.

Aniu ,mi tez jakos ten czas oczekiwania sie przedluza ,tez bym chciala zeby juz bylo po porodzie a tu jeszcze mnie czeka wielka niewiadoma z tym porodem moze troche nawet przerazenie.a zdrowko ,jakos jeszcze w miare znosze ,mecze sie szybko ,czasem plecy dokuczaja ,i ogolnie taka ociezala sie czuje,ale ogolnie ciesze sie z tej ciazy:)to moja pierwsza

Ja w pierwszej ciazy czulam sie dobrze na poczatku wiadomo mdlosci mi dokuczaly ale tylko rano,kregoslup mnie bolal dopiero w 9 miesiacu no i nogi puchly tez a teraz to poprostu przez trzy miesiace wymioty mnie meczyly 24h,bol kregoslupa dokucza mi od 6 miesiaca,nogi puchna ehhh
Druga ciaza przynajmniej ten poczatek szybko mi mijal a teraz koniec jakos wolno
Porodu tez sie boje tym bardziej ze rodze pierwszy raz na Zielonej Wyspie ale jak czytam to dziewczyny sa zadowolone wiec mam nadzieje ze ja tez bede zadowolona

to ja się nie nadaję na matkę:zawstydzona/y: jadę w sobotę do szkoły pociągiem sama. nie będzie mnie cały dzień... i nie jest mi źle z tym:)
a mój chłop mnie wkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurza!!! o rany.

Bietka widzisz...a mówiłam ;)

Majusia leży już w łóżeczku... Jakubek je kolacyjkę... ufff zaraz wolne! Jeszcze tylko spakuję siebie i maluchy do rodziców, bo z rana wyjeżdżam z maluchami... A na 13 muszę do dentysty wrócić :/ Ale jutro już chyba skończy mi tego zęba <OBY!>

reklama
Oj Martuś trzeba było pisać że jutro wyjeżdżasz!!! to bym przyszła na pewno.. a tak teraz jakiś czas nie będziemy się widzieć......

Do góry