reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

o rany dziewczyny jak mnie wkurza ten podpis, suwaczek itd. takie wielgachne i coś nie mogę tego zmienić.
fajnie że Radek już próbuje na nocniku załatwiać swoje potrzeby, gratulacje:) Marylka odkąd posikała się przy wstawaniu po nogach, ma uraz do nocnika , także jej nawet nie pokazuję.
i gratulacje dla Alexa:) jak zaczął się puszczać to pewnie niedługo zacznie biegać:)
Marta jak tam, wróciliście z Bydgoszczy?
Marta2801 dalej problemy z netem?

reklama
Bietka dzięki za informacje na temat szczepienia :) ja też szczepie tylko tymi obowiązkowymi dodatkowymi nie ! Co do puszczania sie to mój Adaśko też od jakiegoś czasu to robi :-D i zaczyna też mi kroczki stawiać ale to jeszcze takie niepewne u niego :) a przy tym jakie słodkie!!! Ja go nie przyspieszam i czekam aż sam dojrzeje do tych stabilnych kroczków! Jutro idziemy do lekarza od rehabilitacji i pani zdecyduje czy nadal mu będzie potrzebna rehabilitacja czy nie!

cześć dziewczyny ale zimno:szok:mam nadzieje że dziś będzie choć troche cieplej.
My oczywiscie już na nogach nie ma spania przy moim dziecku eh...
Bietka a jak tam Marylka?spała już całą noc?

Witajcie kochane!!
My już w domku... Wróciliśmy wczoraj, ale sił mi brakowało, żeby tu zajrzeć.
I wybaczcie jeszcze nie czytałam co napisałyście.
Teraz Majcia zasnęła więc czas zrobić porządek w walizce...

EDIT:
No i zapomniałam... Zaraz muszę wybrać się na miasto bo oddałam mój pierścionek zaręczynowy do naprawy i Mai bransoletkę do graweru...Dzisiaj miałam odebrać.
Dzisiaj dostałam też potwierdzenie z firmy porządkowej o podstawieniu kontenera na gruz...więc w piątek już zaczynają nam kuć płytki w łazienkach :szok: To ja muszę już dzisiaj zacząć sprzątać i chować rzeczy tak, żeby jak najmniej się zakurzyły :szok:
Do tego maż ma jutro szkolenie w warszawie...i cały dzień go nie będzie!

Ostatnia edycja:
Aguska tak spała Marylka już całą noc... tylko jej zmieniłam pampersa, dałam mleko. niby się przebudziła ale była nieprzytomna... no i spała ładnie do 6:) a potem się bawiła godzinkę w łóżeczku a ja kimałam...

Marta dużo siły hehe

Witajcie kochane mamusie !pogoda to do kitu ,u mnie to nawet z rana snieg lezal i to spora warstwa ,a teraz w zwiazku z tym jest zimno ,ja chce ciepelka ,apeluje o powrot goracego sloneczka bo ja jeszcze musze z tym swoim brzuszkiem dokwitnac do polowy lipca:)dziewczyny jak tak was czytam to z tym spaniem maluchow to roznie bywa napewno,Marto powodzenia w sprzataniu bo doczytalam ze remoncik ,pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie i dzieciaczki bo ja tym watku dopiero sie wdrazam i niepamietam wszystkich dziewczynek po nickach ,wybaczcie:)

jestem znowu na chwilke:)
problemy z netem dalej trwaja, czasem podczytuj z telefonu ale takie pisanie tam to nie pisanie wiec tylko czytam. jutro jade do Olsztyna z mala, juz so boje pogody...nie wiem czy bede miala jutro internet wiec Kasiu zyj nam sto lat:) i brawo dla Alexa

bylo o szczepieniach-Olka nie jest zaszczepiona wogole na nic i na razie szczepiona nie bedzie:) byla tylko ta niewszczesna szczepionka Euvax po porodzie i noz mi sie otwiera w kieszeni na sama mysl.

sorki ze nie odpisze kazdej ale tak w biegu jestem, musze jeszcze zamowienie z Oriflame zlozyc i zaraz do mamy. u nas majowka ok, w niedziele bylismy w zoo i zmarzlam strasznie, wczoraj bylismy w toruniu, mala od 5 rano spala przez caly dzien 20minut, zasnela dopiero okolo21. W gosciach byla grzeczna, az sie wszyscy, lacznie ze mna nie mogli nadziwic. cala droge z powrotem spiewala, gadala, krzyczala i cwiczyla napiecie osiowe co mnie akurat bardzo cieszylo:)

dobra zmykam i lece do mamy:)
buziaki dla wszystkich:)

Dziękuje Martuś za życzenia:) Trzymam kciuki za jutrzejszą pogodę i gratuluję nowych zębolków, bo wiszę na obrazku, że sie pojawiły:)

Co do szczepień, to ja Alexa dałam na wszystkie planowo bez zupełnego zastanowienia, a teraz dopiero wiem, że mogło to bardzo zaszkodzić, tym bardziej, że było u niego onm. Na szczęście nic groźnego sie nie stało, ale gdybym była na tyle mądra, żeby dowiedzieć się o skutkach szczepień, pewnie bym sie nie zdecydowała. A po ostatnim na ospe itd, było wszystko ok, nawet nie gorączkował.

Marta03, powodzenia przy remoncie. Oby wszystko poszło zgodnie z planem i bez niespodzianek.

Teśka, nie mów, że śnieg miałaś! Szok!

Dla reszty dziewczyn życze duzo snu, bo widzę, że kiepsko. a i ja dziś wiem, co czujecie, bo Alex zrobił mi pobudkę o 4 i do 6 nie chciał spać:)

o rety co za dzień i ta pogoda.......:-( jeszcze parę takich i się wykończę . Mała jak nie idzie na dwór to koniec... dzisiaj była taka jęcząca i płacząca że po 18 ją położyłam spać i na szczeście zasnęła. nie mogłam już z nią wytrzymać. MASAKRA
a w sobotę mam zaliczenie z prawa budowlanego... nie chce mi się uczyć.
dalej czekamy na wycenę samochodu, nie ma zwrotu ze skarbówki jeszcze, szkołę trzeba opłacić i nie mogę sobie nawet bluzki kupić bo nie wiem ile wyjdzie naprawa samochodu, czy będziemy dokładać itd...

reklama
Do góry