reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Jestem wieczorem...
Jaki relaksik i jaka cisza u nas... Dzieci śpią <padły po 19>, mąż w wannie... A ja sie tak zastanawiam czy wziąć się za czytanie knigi czy nie... :-D
Bietka oj długo czekacie na ubezpieczenie...
Teśka no jeszcze chwileczka i się rozpakujesz... Ja oboje mam z lata... i już pod koniec czasem ciężko było z upałami...
Marta już mogłabyś wrócić, tak na dłużej a nie tylko wpadasz ;)
Kasia ja mam nadzieję, ze bez większych niespodzianek się obejdzie...
Ania witaj! napisz nam coś więcej o sobie!!

Ja właśnie zgrywam zdjęcia z komunii, bo za fotografa robiłam... Efekt taki jak zwykle...nie mam ani jednego zdjęcia!!

reklama
Martus juz niedlugdn wroce na dluzej:) poki co zagladam z telefonu tylko takie pisanie stad srednio wygodne jak dla mnie... ale moze przywykne:)

Uciekam szykowac sie na olsztyn. necia jaka pogoda u was?

Witajcie kochane!!
Ma któraś ochotę na kawusię!! Zapraszam!!

Mąż dzisiaj przytachał mi drabinę, która oczywiście Jakub już obraca...

Mąż właśnie z teściem wyjechał do stolicy... Dzisiaj mąż ma egzamin... <heh jak to fajnie brzmi>... A teściu ma wolne, więc na przyczepkę się zabrał :confused:

Ostatnia edycja:
Marta ja się z Twoim Jakubkiem na placu umówiłam;) nie mówił CI?:)
tylko że deszcz znowu pada ech........

Witam

Ja sie przylacze do kawkowanie tyle ze ja z inka :-)

Marta tak jak pislalam mieszkamy w Irlandii obecnie,jak wszystko dobrze pojdzie to w lipcu wybieramy sie do kraju ale to wszystko zalezy kiedy urodze i czy zdarzymy wyrobic paszport dla corci.
Jak po suwaczkach widac to mamy juz jedna core ma prawie 3 latka i kolejna cora w drodze :-D

Bietka tak Jakubek mi mówił, ze po obiadku idziemy z Marylką na plac :) Ale gdyby nie teściu to nawet bym nie wiedziała, ze się spotkaliście... Bo oczywiście Jakub za mało czasu ma na opowiadanie heh
Ania u nas jest 3 lata i 3 tygodnie różnicy pomiędzy maluchami... Bardzo fajna jest taka różnica wieku :tak: A coś o sobie to skąd jesteś tak dokładnie <pl>, ile masz lat, co robisz...

Ja zupełnie zapomniałam... Dzisiaj przychodzi facet do mebli kuchennych. Jak i ten policzy mnie na skalę taką jak poprzedni, to podziękuję kuchni narazie nie zrobię :wściekła/y:
Więc muszę się ogarnąć...bo taka nieumalowana chodzę hehehehehe
Jakubek czeka aż Majcia pójdzie spać... Listonosz mu przyniósł nową grę <sąsiedzi> i czeka żeby w spokoju zagrać... A ja będę miała czas na pościąganie firanek z okien ;)

Bietka deszczyk pada...ale to nie przeszkadza wcale, żebyście później na kawkę wpadły!! <ja to zawsze mam świetne pomysły!!>

Aniaa witaj z Nami:) pisz częściej:)
Martuś28 teraz się pogoda niestety zepsuła bo zaczęło padać :( Pozdrowienia dla Oleńki mam nadzieję że niedługo uda nam się wreszcie spotkać:tak:
Marta03 widzę że Ty sama bidulko zostałaś przy tym remoncie !
A u nas Adaś już coraz odważniej sobie poczyna puszcza się i idzie zatrzymuje się żeby równowagę utrzymać i dalej wędruje :) Ale słodki jest :) A jak tańczy wywija tymi bioderkami że nie można oderwać od Niego wzroku ! No a poza tym wczoraj byliśmy na ostatniej rehabilitacji z nim :) lekarka stwierdziła że wszystko wróciło do normy niesamowicie się cieszę:) Martuś niedługo i u Was będzie tak samo trzymam mocno za Was kciuki !!!
Pozdrawiam cieplutko wszystkie Mamusie i Wasze dzieciaczki :-)

Necia pogoda u was taka sama jak i u nas... beznadziejna...
Gratulacje dla Adasia!!
Mąż z rana jeszcze odebrał mój pierścionek zaręczynowy od złotnika...heh jak nowy wygląda :D

KASIU SPEŁNIENIA MARZEŃ!!

Ostatnia edycja:
reklama

Ania u nas jest 3 lata i 3 tygodnie różnicy pomiędzy maluchami... Bardzo fajna jest taka różnica wieku :tak: A coś o sobie to skąd jesteś tak dokładnie <pl>, ile masz lat, co robisz...>

Wiesz troche sie obawiam jak to bedzie jak juz urodze corcia cieszy sie caluje mnie po brzuchu przytula sie ale nie wiem czy sobie tak naprawde zdaje sprawe ze bedzie miala siostrzyczke.
Mieszkamy 40 km od Olsztyna okolice Biskupca w sumie to nasi Rodzice mieszkaja bo swojego kata w kraju jeszcze poki co nie mamy ale wszystko jest na dobrej drodze wiec mysle ze w najblizszym czasie kto wie... narazie dobrze jest nam tutaj w Irlandii:tak:
Obecnie siedze w domciu i wychowuje core no i teraz w najblizszym czasie szybko do pracy nie pojde,jestem mezatka w sierpniu bedzie 9 lat jak jestesmy po slubie :-)

Necia gratulacje dla synka :-)

Uciekam robic zapiekanke bo niedlugo mezulo z pracy bedzie

Do góry