reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej kochane.
U nas dwa dni w rozjazdach, bo Ł miał wolne i trochę poodwiedzaliśmy rodzinkę. Za to jutro i w niedziele pracuje i lipa:/ Do tego tylko w poniedziałek ma wolne i we wtorek znów do pracy:/ Także weekend majowy niezbyt się zapowiada. Bietka, nie jesteś sama;)
Jutro moja mama ma urodziny więc idę do niej i chociaż sama nie będę siedzieć.

Marta28, ja w zeszłym roku dla Alexa miałam fenistil i często używałam, bo mam działkę na wsi i tam komary atakowały, ale działał fajnie i szybko znikały ugryzienia.

Marta03, rzeczywiście aż trudno uwierzyć, że z Jakuba taki terrorysta w brzuchu był:)

Teśka, uwierz mi, że jak już przyjdzie czas porodu, rozpoznasz go bez problemu;)

Necia, wiem co czujesz, mając taką parówę w domu. Przerabiałam to przez prawie 20 lat:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie wieczorkiem.
Ja właśnie rozprawiłam się ze stertą ciuchów do prasowania...
Dzisiaj dzień bardzo miło spędziłam. Byłam od rana u rodziców :D
Z mamą wybrałyśmy się na zakupi i dokupiłam sobie marynareczkę :) No i trochę rzeczy skapło maluszkom, a poszłam tylko zobaczyć co w sklepie słychać, bo sklep mają znajomi heh No ale dobrałam małej fajne leginsy, już takie cieniutkie na lato :) I czapeczkę/chustkę na główkę... Jakubcowi w końcu dobrałam kapciuszki... bo jakiś ostatnio bezkapciowy się zrobił...a teraz jak lata po balkonie to przydadzą się...
Jutro na szczęście mam męża w domku, to pakowanie zręcznie pójdzie, chociaż jeszcze trzeba jemu koszulę kupić...

Agnieszka super, ze wypoczęłaś!!
Necia my na 3p mieszkamy... i już przydałoby się wiatrak przynieść do mieszkania...tym bardziej, ze cały dzień słonko mamy!
Bietka to wypoczniecie w domku... i dziękuję, jesteś niezastąpiona!
Kasia oj to nie fajnie, ze Ł pracuje... u nas na szczęście wolny weekend, co też rzadko się zdarza.

Dziękuję dziewczyny, moje dzieciaczki są faktycznie grzeczne...chociaż mają gorsze dni ;-)

hej kobiety mój synek wstaje od jakiegoś czasu o 5.30:szok: no i wtedy m sie nim zajmuje ale ja po 6 i tak wstaje bo nie da sie spac jak wariują.dobrze że mały zaczął interesować sie trochę bajkami to chwile poogląda.

Witajcie Dziewczyny:) A ja mam dziś doła :( Już myślałam że Adasiowi przechodzi a w nocy cały czas mi kaszlał :( co za cholerstwo się przyplątało no i jeszcze wiele innych rzeczy się złożyło na mój duł szkoda gadać:(
Życzę Wszystkim Słoneczka !!!

Aguska dzisiaj Maja też mi pobudkę o 5:30 zrobiła...więc łączę się!!
Necia głowa do góry... Słuchaj a może inhalacje by pomogły? U nas jak kaszelek jest to wieczorkiem się inhalujemy...

JA miałam sprzątać. Chłopcy pojechali...pewnie umyć auto i po komisach pochodzić <ot taka ich pasja heh> Majuśka śpi... Jeszcze dzisiaj czekają nas zakupy, później zapowiedzieli się goście... a wieczorem pakowanie... Jak ja lubię pakować się na jakieś 2-3 dni... Nie wiadomo co zabrać :/ No ale nic, trzeba tylko walizkę dokupić :)
Maja wczoraj miała chrzest bojowy w spacerówce...i ufff bardzo jej się podobało!!
Ok lecę sprzątać...jestem z doskoku ;)

Witajcie !Dzionek sie zapowiada slonecznie i cieplutko wiec trzeba bendzie skorzystac wczoraj tez caly dzionek na dworku pod parasolem ,jak fajnie bylo nie to co w mieszkaniu sauna ,ciezko tak,kurcze tak siedziec smiesznie mnie opalilo bo tylko jedna reke wiec teraz mam dwu kolorowe jedna biala druga brazowa:-Dmusze dzis popracowac nad ta druga reka he he:tak:necia nie smutaj sie taki fajny dzionek przynajmniej dzis bo od jutra niestety ma byc ochlodzenie:no:kasiaalex to wspolczuje ze twoj maz musi tyle pracowac akurat na weekend,a my na majowke to chyba nigdzie sie niewybieramy ,moze najwyzej rodzicow odwiedzic

Wpadłam życzyć udanego MAJOWEGO weekendu!!!
My dzisiaj po zakupach, po gościach...
Teraz już mąż wyciągnął walizki i czas się zapakować, bo jutro z rana wyjazd...
Wracamy chyba we wtorek...A w czwartek już zaczynamy remont...I zaczyna się szał!!

hej dziewczyny!
ja tylko na chwilke bo u mnie dalej problem z netem...
jutro o ile nie bedzie padalo wybieramy sie z moimi rodzicami do Gdanska do Zoo, B oczywiscie w trasie...trzecia majowke mamy osobno, ale jakos damy rade:)

uciekam spac bo u nas oprocz problemow brzuszkowych w nocy, najczesciej kolo 2, to ciag dalszy pobudek o 4-5...

udanej majowki!

Witajcie Dziewczyny:) Ale tu pusto :( Wszystkie chyba na majówce jesteście :-) A u nas pogoda kiepska i w domu siedzimy :tak:no a poza tym mąż w pracy to i tak nici z majówki :-(
Pozdrawiam i życzę słoneczka dla Was i Waszych rodzinek :)))

reklama
Hej Necia !no masz racje pustawo tutaj ,zapewne wiekszosc korzysta z urokow wiosennej pogody ,u mnie to niezabardzo ta pogoda wczoraj padalo ,wiec wiekszosc dnia lezakowalismy:happy2:bylismy jeszcze u znajomej zobaczyc wozeczka dla malej ,no i jestem bardzo zadowolona wozeczek uzywany ale bardzo zadbany ,jak nowy ,czerwony ale jakiej firmy to niewiem ,ale wozeczek super az niemoge sie doczekac jak bendziemy sobie z mala spacerowac ,przy okazji zrzuce troche kilo bo juz mam 10 na plusie:shocked2:tez zycze wam mamusie miluskiego dnia :)

Do góry