reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Kasia wy z pitami a ja tu zwrotu wyglądam z utęsknieniem :)
Oj tak zaczął nam się "etap obijania" ...
Glazurników znaleźliśmy...nawet trzy ekipy i ceny bardzo dobre <40-60 zł za metr, a nie 107 zł za metr tak jak ten rano nas podliczył!!>... Teraz musimy się z nimi umówić co i jak bo teraz sobie darujemy ale po weekendzie majowym chcemy wejść już z remontem... Tzn łazienka, ubikacja i ona...Zobaczymy co z kucnią <czyt. czy pieniędzy starczy>

reklama
Marta powodzenia z tymi glazurnikami oby dobrze wam zrobili.
My też czekamy już na rozliczenie ale kiedy przyjdzie to nie wiem
Bartek już śpi jeszcze bardziej go wysypało ale teraz na pleckach a na brzuszku jakby zaczęło znikać:confused:
Pogoda jest tragiczna mam nadzieje że nie długo zrobi sie ciepło.
Miłego wieczorku

Aguska wysypka powinna jutro na dobre znikać ;)
Ja jutro jadę z maluchami do rodziców. Odpocznę od porządków, gotowania i dzieci :p
Co do glazurników jedni są polecani przez mojego tatę...więc pewnie ich weźmiemy :)

Moje dzieci jeszcze harcują... Maja z drzemki wstała o 18 więc niech się wyszaleje... W każdym razie kaszkę już wypiła, najwyżej przed samym snem jej mleczka zrobię.
Co do rozliczeń, my z mężem musimy osobno się rozliczać i m. składał pit kilka dni wcześniej a pieniążki dostał już ze dwa tygodnie temu... Ja czekam :/

Witajcie!
Dzisiaj szaro, deszczowo i zimno :/
Co za pogoda ?!
No ale na szczęście maż ma wolne...zaraz jedziemy na małe zakupki i zobaczyć płytki...
A później do moich rodziców :D

Miłego dnia!!

Witajcie)
U nas też pogoda okropna co chwila leje wietrzycho okropne a ja muszę iść do miasta bo na jutro teściowie nam się zapowiedzieli już się cieszę :-(

Hej kochane.
Rzeczywiście pogoda tragiczna. My też planowaliśmy dziś spacerek, nawet już się z koleżanką umówiłam, ale raczej nic z tego nie wyjdzie. Na razie zabrałam się za sprzątanie, czekam, aż Alex zrobi sobie drzemkę, to podłogi umyję i też będę się nudzić do wieczora...

Marta03, miłego wypoczynku u rodziców:)
Aguska, łącze się z Tobą w samotności i nudzie, mój Ł też w pracy do 2 w nocy:/
Necia, oby wizyta teściów przebiegła w miłej atmosferze:)

Kasiu dziękuję ale moi teściowie zawsze muszą mi podpsuć humor już tacy są ich mądre rady mnie dobijają ale ze względu na męża zaciskam zęby i udaję że jest ok:tak:

Ja też czekam na zwroty z utęsknieniem;)
a oni mają trzy miesiące!!!

Kasia i Aguska... mój jest w domu a ja i tak się nudze;) wiadomo zawsze lepiej niż samemu z dzieckiem, ale nie robimy nic konstruktywnego, sensownego i w ogóle. Takie soboty mnie zabijają. Z tych nudów wzięłąm się za robienie jakiś rysunków do szkoły...akurat mała śpi. obiad mam od wczoraj.
Wcześniej zrobiłam porządek małej w zabawkach i co?? zaraz porozwalała i głupiego robota.

Pogoda znowu dobijająca:( czekam z utęsknieniem na ciepło:((

aha. w ogóle przyszło rozliczenie za energię!!! i niedopłata oczywiście. w tym miesiącu 125 do zapłąty a w kolejnych 70-80:/
chyba musze mniej ucżywać kompa czy co???
dwa lata temu płaciliśmy 30-40!!

MArta a jak u Was? dopłacacie do poprzednich lokatorów czy nadwyżka?

reklama
Bietka, dla nas też przyszedł rachunek za energię wczoraj i pierwszą ratę mamy 20 zł, a następne 5 rat po 100-120zł:/ Trzeba tylko brać pod uwagę fakt, że to prognoza zrobiona po zimie, kiedy siłą rzeczy zawsze tej energii idzie więcej, chociaż i tak moim zdaniem za dużo trzeba płacić:/

I nie martw się, my jak z Ł jesteśmy razem w domu, też nie robimy niczego konstruktywnego:) Ja konstruktywnie robię obiad i pranie, a Ł konstruktywnie leży na kanapie:)

Do góry