reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hop hop:) Co tu tak cicho i pusto:) Czyżbyście wyruszyły na jakieś sobotnie imprezy:)
Ja wpadłam pokazać wam, jaki jest wynik mojej dzisiejszej, sobotniej nudy:)

SDC12448.jpgSDC12450.jpgSDC12449.jpg

Tak jakoś już na Wielkanoc mnie wzięło:)

reklama
Witajcie!
Wczorajszy dzień bardzo fajnie się udał... Mąż dodatkowo wymienił koła, bo już najwyższy czas i wreszcie dostał alufelgi w okazyjnej cenie <czyt. znajomy mu przywiózł> :D
Wieczorem mieliśmy gości... i skutki wczorajszego winka jeszcze ze mnie schodzą hehe Ale za to polecam różowe Martini z czystym sercem ;)

My dzisiaj skoczymy do Smykolandii z maluchami, bo i zabawy dla Jakubka są i Majka też się zajmie zabaweczkami. Obiad zjemy na mieście a później na kawkę do znajomych ;) Na wieczór winko mamy, więc pewnie pierwszy od dłuższego czasu spokojny wieczór spędzimy z mężem :)

Bietka my z prądem z poprzednimi lokatorami jesteśmy na czysto, bo energetyka im i nam zamknęła okres rozliczeniowy z dniem zmiany mieszkania. A co do opłat...mamy 119 zł do zapłaty później po ok 85 zł... Chociaż to i tak mało, tam mieliśmy po 150 zł za msc...tylko kuchenkę elektryczną miałam...to moze dlatego... A co do us...chyba 6 tygodni mają a nie 3 msc :shocked2:
Kasia ale cudeńka stworzyłaś!!

Udanej niedzieli życzę!!

Ostatnia edycja:
A co tu taka cisza?!

Bietka
...chyba jednak masz rację... Skąd mi się wzięło te 6 tygodni :confused:

My dzisiaj odwiedziliśmy Smykolandię, zjedliśmy w knajpie, później kawka <mężczyźni piwko, bo ja prowadziłam :/ > u znajomych... Teraz już w domku... Jakubek zjadł galaretkę z owocami, w sumie Maja też skubnęła troszkę...

Mąż robi lekką kolacyjkę... A ja zaraz zaparzę herbatkę, bo kupiłam dzisiaj dwa rodzaje w galerii i zobaczymy...tak mi się marzył taki kubek aromatycznej herbatki z nutką...tylko nie wiem czego :D
Jakoś tak bardzo fajnie, na spokojnie i rodzinnie spędziliśmy tą niedzielę, że czuję się świetnie...jakoś rak zrelaksowana i z siłami kolejny tydzień :)
Do tego na jutro zapowiedziała się koleżanka na kawkę... i jutro szwagierka ma dostawę towaru, także zapowiadają się większe ciuchowe zakupy...z dostawą do domku :D

Ostatnia edycja:
no nie wiem właśnie co za cisza....!!
Necia, Aguska, Kinga, Marta2801, Kasia i jeżeli kogoś pominęłam to przepraszam.... piszcie jak u Was weekend?:)

Marta0307 fajnie że naładowałaś akumulatorki i masz energię na nachodzący tydzień:tak:

A ja siedzę i wściekłość mnie ogarnia. :angry:wiecie co my robimy na seminarium??? rysunki w autocadzie facetowi do książki którą wydaje. I się z tym gównem męczę już któryś wieczór!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny czy przyjdzie w końcu ciepło???:-(

mój mąż już ma chyba dość mnie i mojego marudzenia... non stop mi coś nie pasuje...:sorry2:

Bietka u nas zdarzało się robić projekty dla wykładowców na wykłady np w niższych grupach... Normalny wyzysk :/
A ciepełko przyjdzie...tylko z tego co wiem jutro deszcz ma padać :wściekła/y:
A co do marudzenia... Ja jestem zdania, że to prawo każdej kobiety i mężczyzna powinien to uszanować hehehehehe :-D

U mnie wszyscy domownicy śpią...
I ja sie zaraz kładę, bo padnięta jestem... ;)

Witajcie Kobietki:) Oj koszmarny ten poniedziałek zimno i nieprzyjemnie na dworku !!!
Mieliśmy wczoraj gości w postaci teściów nie było tak źle ale to może dlatego że byli 4 godzinki (co wizyta to krócej)
Kasia fajne te Twoje wielkanocne cudeńka:)
Bietka Ci wykładowcy to mają nieźle ze studentami czarną robotę za nich zrobią a sami zgarniają pochwały:) u mnie też tak było. Moje badania do pracy magisterskiej Pani promotor wzięła sobie do swojej książki:)
No tak trzeba wreszcie wstać i zrobić porządek w domku po weekendzie:)
Mam nadzieję że jeszcze dziś zawita słoneczko :-) Tego życzę wszystkim Mamusiom !!! Miłego dnia:)))

reklama
witam was po weekednowo
My się cały te nasz gościliśmy. Maż miał imieniny teściowa urodziny a dziś Filip ma imieniny:)

ponuro dziś
czekam na ciepełko wy pewnie też..
Pozdrawiam!

Do góry