reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

u nas jak z platka pojdzie dopiero jak Olce wzmocnia sie raczki...juz sa duzo silniejsze niz byly, chociaz widac asymetrie, bo lewa widocznie slabsza od prawej...no ale licze na to ze jak juz bedzie sama chciala lezec na brzuszku to i raczki sie wzmocnia a wtedy to juz powinno byc z gorki, nie zapeszajac...
na pewno tak będzie zobaczysz! Olcia będzie Ci teraz codziennie pokazywać nowości :))) i z dnia na dzień będzie coraz to silniejsza a rączki raz dwa się wzmocnią !
A co do asymetrii mój Adaś też miał i wydaje mi się że jeszcze trochę go ściąga na jedną stronę ale rehabilitanka powiedziała że jest dobrze jak będę za miesiąc u lekarza to się o wszystko wypytam!!
A co do lekarza rehabilitacji na nfz to ja właśnie chodzę i jak się rejestruję to za miesiąc już mam wizytę . Nie wiem dlaczego u Was tak trzeba długo czekać?
Aguśka my z Pawełkiem też mieliśmy trzydniówkę kilka dni była wysoka temperatura a potem pojawiła się wysypka głównie na brzuszku i rączkach troszeczkę taka nie swędząca i po paru dniach już nie było po niej śladu

Ostatnia edycja:
reklama
Marta nie będę pytać o odchudzanie bo sama przesadziłam z tymi rogalikami:D Ale wciągają co?;p
Ty miałaś zapytać o kawę:))
moja nie miała trzydniówki jeszcze także nie pomogę....

Bietka właśnie dzwoniłam do M. to Jacobs Kronung ;)

Wiecie co porażka ten glazurnik... Ceny chyba z kosmosu wziął!!
Teraz pytanie do dziewczyn z Iławy... Macie jakiegoś glazurnika do polecenia??

My właśnie zaliczyliśmy niezły upadek...będzie czoło sine :/ bo mała zahaczyła o komodę upadając... tak patrze czerwone jest...ale porządnie więc pewnie siniak wyjdzie :/
Aguska dobrze, że to trzydniówka!

Aaa ekipę glazurników znaleźliśmy... Pewnie będziemy się z nimi umawiać... Heheh nawet dwie ekipy :)

reklama
Hej kochane.
My dziś trochę zabiegani od rana, bo oc nam wyszło, trzeba było jechać przedłużyć i do skarbówki z pitami. Na koniec wstąpiliśmy z Alexem do Nila na pizze ale Ł fachowym okiem stwierdził, że ta pizza nic nie warta:)

Marta03, ja znam glazurnika, który robił u moich teściów i zrobił wszystko b ładnie, ale nie wiem, jak z cenami u niego. A co do upadku Majeczki, to chyba wiesz najlepiej, że nie pierwszy i nie ostatni:)
Aguska, dobrze, że wszystko się wyjaśniło u was. Teraz już będzie tylko lepiej.
Necia, u nas najbliższy lekarz na nfz jest w Lubawie, ok 20 km od Iławy i tam jest mnóstwo dzieci w tym ośrodku, więc ciężko się dostać tak z biegu. A jak jest w Olsztynie, to nie wiem, bo jeszcze tam nas nie było:)

Do góry