reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Martuś dobrze, ze Olcia już lepiej i ma taki humorek :) Co do wymiotów to ja tez pomyślałam, ze może być od leków.
Necia jeszcze jest szansa, ze oczko wydobrzeje...trzymam kciuki! A swoją drogo to lekarz też jakoś takie podejście ma :/ Może faktycznie się oczyszcza i będzie lepiej...
Kinga kupiłaś tak bez przymierzenia Filipowi kurtkę? Co do Adasia to jest po zabiegu oczka nie przewianie...

Dzieci moje siedzą razem w łóżeczku i się chichoczą :)
Majka kurcze coś sie smarka :/

reklama
Ile napisałyście już!w szoku jestem
Bartek w nocy mia 38 stopni dałam syropek i przeszło teraz znowu ma gorączke zaraz zmierzę i zobacz
nie wiem tylko od czego czy to na zęby czy jakiś wirus się przypętał:-('
U nas leje deszcz
Życzę zdrówka dla dzieciaczków
A mój ma 38 stopni znowu

Aguska zdrowka dla Bartusia! oby to na zeby bylo!
teraz taka pogoda paskudna, raz cieplo raz zimno, wirusy sie mnoza niestety. u nas to samo bylo. niecaly tydzien i po klopocie, ale potrzebny byl Bactrim, bo temperaturka sie utrzymywala. a zebow jak nie bylo tak nie ma...

Aguśka zdrówka dla syneczka życzę i oby to na ząbki było !
Marta u Twojej Majeczki te smarkanie też może wróżyć ząbki
Marta28 u Twojej niuni też niebawem się pokażą ząbeczki :)) Hihi mój post o samych ząbkach jest :)))

Necia wiem, że ten katarek może być na ząbki, tym bardziej, ze to górne jedynki...
I mam nadzieję, ze żadne chorubsko się nie przyplącze...
Chociaż mąż był/jest podziębiony i wszystko możliwe :/

u nas narazie temperaturka zeszła ale dałam syropku
zobaczymy wieczorem czy znowu sie to powtórzy ale zębów jak narzie nowych nie ma
Widzę że tu wszystkie dzieci ząbkujące ;-)

marta tak kupuję Filipowi ciuchy bez przymierzania. Kurtka na rozm 122 biorę teraz. Bluzki jak kupuję przez net to podobnie rozm 122. :) nie zawsze ciągnę Filipa ze sobą JEDYNIE JAK BUTY MU KUPUJĘ.

no i niestety nas gorączka ponownie się pojawiła miał teraz 38,3 więc podałam już mu czopka bo spał i tak płakał jak go podawałam że aż mi go żal się zrobiło:-(Nie wiem czy to na zęby boję się że to jakieś choróbsko go dopadło więc zobaczę jeszcze jutro jak nadaol tak będzie to pójdę z nim do lekarza żeby go zbadała

reklama
Do góry