reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Aaa Marta miałam pisać, ze też macie wydatków w niedługim czasie trochę...

U nas zając Mai...nie wiem co przyniesie jeszcze, może nową spacerówkę...
A Jakubkowi rower, bo już wyrósł z poprzedniego :)

Zmykam już spaciulki.
Dobranoc!

reklama
tamten rowerek Jakuba to malutki był faktycznie. na pewno sie ucieszy z nowego pojazdu.
My w tym roku bedziemy uczyć filipa jeździć na dwóch kolkach. zobaczymy jak bedzie.

Dobranoc :)

Bietka biedulko . A co do tych ludzi z roku to się nie przejmuj zawsze sie ktoś znajdzie co zazdrości olej ich:)ważne że masz wszystko do przodu zdolna jesteś i już :tak:
Co do obiadów to u nas też z reguły jest jednodaniowe czasem się zdarza że za szaleję i zrobię z dwóch dań ale to rzadko ;-)
Aguśka kurcze ta gorączka mnie zastanawia oby jutro już jej nie było a poza tym synkowi coś jeszcze dolega czy tylko gorączkę ma?
Co do tych toksycznych zabawek to Pawełek miał te puzzle piankowe co do wózków też właśnie słyszałam !Teraz to po prostu strach się bać bo ciągle coś znajdują jak nie w zabawkach to ostatnio pewnie słyszałyście w vigantolu
Marta to super że Olcia zdrowieje :))
Marta03 spokojnej nocki dla Majeczki !
Kurcze faktycznie już niedługo święta trzeba pomyśleć o prezentach a Adaś przed samymi świętami ma urodzinki :) to będzie imprezka
Dobrej i spokojnej nocki wszystkim życzę :)))))

witam z rana
u nas nocka taka sobie bo mały o 24 znowu gorączkował miał 38,5 czyli nie jakaś wysoka ale mały się trząsł więc syropek podałam.I wiecie co zrobiłam?za dużo małemu podałam tego syropku zaspana źle przeczytałam ile dawki dać i przedawkowałam kapnęłam się po chwili to wtedy aż słabo mi się zrobiło.Patrzę na ulotkę co może sie stać jak sie przedawkuje i byłam jeszcze bardziej w szoku.Wkońcu czytam ile można jednorazowo przedawkować tzn ile sie nie powinno przekroczyć ja czytam patrzę zaspanym wzrokiem i mówie do męża o nie przedawkowałam tyle!mój m spokojnie czyta i mówi że wcale tyle mu nie dałam żebym jeszcze raz przeczytała na spokojnie ile dawki ile ma mg i ml .Dziewczyny ja już łzy miałam w oczach że krzywde dziecku zrobiłam na szczeście za dużo dałam tylko o pół miarki i nic małemu nie jest.Ale stracha miałam okropnego!
A Bartek ma tylko gorączke nawet katarek mu przeszedł i mnie to trochę zastanawia:confused:
teraz ma 37 to w normie i chyba poczekam do jutra jak znowu dziś wieczorkiem gorączka będzie to idziemuy jutro z rana do lekarza.może to 3-dniówka?albo zęby?

A co do tych puzzli to ja właśnie jakiś czas temu chciałam małemu kupić ale zrezygnowałam
A co do kupowania ubranek to wiadomo ja to robię:-)A czasem jak Bartuś jest ze mną a ja nie mogę na coś sie zdecydowac to tak jak Marta Oli pokazuje i wtedy mały wybiera hehe

Witajcie!
Bałam się nocki a była nawet ok... Raz tylko poszłam smoczusia dać i raz Majunia płakała więc chwilka na rączkach i mała się uspokoiła. I takim sposobem dzieci mi wstały o 6:45 :) Więc pospaliśmy hehe
Dzisiaj chyba męża mam w domu... Jeżeli oczywiście nic nie wypadnie. Co prawda ma skoczyć po koła do auta ale to szczegół :)

Necia to przed świetami imprezka jeszcze :)
Aguska moze faktycznie ząbalki... Kurcze u dziecka to tak ciężko wyczuć :/

Słoneczko wychodzi...może będzie ładnie, co?

Ostatnia edycja:
Przed chwilą Bartek dał mi pomacać swoje dziąsełka no i ząbek idzie dolna 4 a u góry 4 nie dawno się przebiła więc to chyba przez zęby mam nadzieje.
Daje czas do jutra jak będzie cały czas gorączkował to wybiorę sie do lekarza.
Słoneczko w Eg też jest ale my na dwórek chyba się nie wybierzemy a jutro zapowiadają deszcz więc kochane korzystajcie z dzisiejszej popgody

też mam taką nadzieje
mały już zasnął chyba musi go naprawde męczyć bo nigdy tak wcześnie nie ucinał sobie drzemki mierzył temp. i ma 37.2 czyli norma ale przed zaśnieciem rozpłakał sie z takim żalem a ja znam ten żal czyli ząbek idzie
Ślicznie słoneczko świeci aż chce się żyć:-)wreszcie ta wiosna przyszła:-)Jeszcze trochę święta idą a ja nie wiem co małemu kupić na zająca ja coś skromnego bo ostatnio dostał duży samochód bez okazji więc teraz kupię coś skromniejszego zreszta moje dziecko jak narazie cieszy się z byle czego:-D

Aguska my zająca dla Jakuba mamy z głowy, bo rower i tak trzeba by było kupić :) Bo inaczej też pewnie problem by był. Dla Mai jakąś drobnostkę lub to co się przyda <czyt. spacerówka na wyjazdy>

Moja Gwiazda zasnęła... Ja się biorę za sprzątanie :)
Męża wysłałam na zakupy więc muszę się streszczać, bo przy nim jakoś sprzątanie mi nie idzie :D

reklama
Aguska dobrze że to tylko ząbek...
a mnie chyba dorwało zapalenie ucha. boli mnie już drugi dzień. a jakoś nie chce mi się iść do lekarza

Do góry