reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

cześć dziewczyny ale piękna pogoda się szykuje ja już w planach mam plac zabaw :-)
Co do guziolów to Bietka87
user-online.png
wiem co czułaś Bartek wczoraj zarył o kant stoliku drewnianego aż był huk guz na pół czoła a płakał zaledwie 1 minutę:szok:moje dziecko prawie codziennie coś sobie zrobi więc chyba uodparnia się na ból.
Zdowka dla Oleńki biedna oby szybko jej przeszło i gratki dla Jakubka;-)dzielny grzeczny chłopak

reklama
Dziewczyny chyba każde dziecko przechodzi etap obijania sie o wszystko... Taka już kolej losu :)
U każdego maluszka jest nieskończona ilość guzów, siniaków i zadrapań...
No ale w inny sposób stabilności się nie nauczą...

Moja gwiazda śpiocha...
Ja sprzątam... I tak mi cicho...
Niech ten synek mój już wraca, bo strasznie tęsknię za nim :)

u nas nocka lepiej, katar dalej jest, kaszel tez troche, temp 37,5 wiec spadla. dalam druga dawke antybiotyku, pewnie to on zaczal dzialac... no ale pojawilys ie dwie luzne kupki wiec jak nie urok to.... mam nadzieje ze antybiotyk wypedzi to paskudztwo na dobre...

do tego taka fajna dzis pogoda a my siedzimy w domku...:( no ale co zrobic...

a tu chwale sie Olki zakupami:) swoja droga na Allegro rzeczy z H&M stoja drozej niz w sklepie....
*H&M* BLUZECZKI 2-PAK MOTYLEK 62(2-4m-cy) (1521043590) - Aukcje internetowe Allegro
H&M NIEBIESKA TUNIKA W PRĄŻKI-74 (1536563659) - Aukcje internetowe Allegro
H&M jeansowa KAMIZELKA jeans nowa 68 CUDO (1534763296) - Aukcje internetowe Allegro
H&M NOWOŚĆ CZAPKA Z DASZKIEM HELLO KITTY 68 (1538284907) - Aukcje internetowe Allegro
MOTYL spodnie jeans dzins PUMPY H&M nowe 74 (1527356129) - Aukcje internetowe Allegro
do tego jescze spodniczka dzinsowa mini ktora kazal mi kupic B.,ale nie moge takiej na Allegro znalezc..
no i butki, moj hit:)
***H&M*** ŚLICZNE BALERINKI W PANTERKĘ*** 22 (1532403557) - Aukcje internetowe Allegro

co do lokalu po pizzerii NIL:)
nie byłam ale zamawiałam pizzę do domu... z Nila była bez porównania lepsza hehe. zamówiłam raz, i nigdy więcej:)
na disco nie chodzę;)
Marta dzielny chłopak z Twojego Jakubka:)

Marta fajne rzeczy, ale mi się wydaje że drogie...
tym bardziej że dzieciaczki tak szybko wyrastają!!

a spódniczki dzinsowe były w pepco. dzins a na dole różowa falbanka

Marta rzeczy super dla Oleńki... Faktycznie też zwróciłam na to uwagę, ze na all drożej jest niż w sklepie h&m... Aaa takie spodnie jeansowe <tylko wydaje mi się, ze ładniejsze...> kupiłam Mai w feniksie u góry w sklepie za big starem za 29 zł ;)
Bietka no dzielny dzielny :)

Właśnie mąż dzwonił gdzie dokładnie jest Jakub bo chce po niego jechać... Hehe powiedziałam że u babci <mojej babci> tylko zapomniałam dodać, ze na działeczce...chyba się domyśli żeby i tam sprawdzić :)

o widzisz Martus, te spodnie akurat moja mama Oli kupila, dla mnie sa super bo w pasie maja gume cos jak w spodniach ciazowych. przy naszych czestych problemach brzuszkowych to super rozwiazanie.
Bietka nie sa najtansze te rzeczy rzeczwiscie, ale i tak cenowo duzo lepiej niz np w Wojciku. ja w pepco tez duzo rzeczy kupuje ale niektore rzeczy sa sniespecjalnej jakosci a cena powala...np kupilam ostatnio leginsy w pepco za 9,99, po jednym praniu wygladaja tak ze teraz Ola nosi je tylko w domku...w H&M leginsy za 14,90 duzo lepszej jakosci. rzeczy typu spodniczka biore w wiekszym rozmiarze, maja regulacje na guziki wewnatrz wiec zawsze sluza nam dluzej:) te spodniczki w pepco widzialam ale ta z H&M bardziej mi sie podoba:) do tego ma wszyte majteczki wiec na lato bedzie idealna:)

Mój Bartek spał dziś tylko nie całe półtorej godziny kurcze boje sie że będzie popołudniu marudził ale cóż jak nie chce spać to co zrobić.
Gotuje właśnie zupkę kalafiorową małemu bo ja uwielbia jak zję to ruszamy na podbój placu zabaw:-)
A co do ubranek to ja lubię H&M kupuje czasem na allegro albop jak jestem w płocku to w sklepie czasem można trafić na przeceny i wtedy jeszcze bardziej sie opłaca;-)A co do pepco to lubię też z tamtąd ciuszki ale oczywiście nie wszystko czasem coś fajnego jednak maja:-)
a ja mam wiosenne postanowienie hehe staram sie przytyć przynajmniej 2 kg i będzie dobrze:tak:

reklama
Do góry