reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Oby... w zeszłym roku ja na etacie, mąż na etacie i dodatkowo własna firma...i lipa do 3 przedszkoli się nie dostał!

Maja śpi idę z Jakubciem w grę pograć ;)

a ja sie wlasnie zastanawialam czy w Ilawie tez sa takie przeboje z przedszkolami...

Kasiula jak tam przygotowania do imprezki roczkowej Alexa?pochwal sie dekoracjami bo ja jestem w czarnej d.... jesli chodzi o te sprawy, a to juz za tydzien:/

Marta są są przeboje... A najlepsze jest to, ze Jakub sie nie dostał do przedszkola a jakieś dwa tygodnie później dzwonili do mojego męża <tzn jedno z przedszkoli> czy jako firma zasponsoruje im gry edukacyjne heh!!
Kasia właśnie jak tam przygotowywania!!
Ja jeszcze trochę czasu mam do dekoracji i tortów... Za to podwójnie bo robimy ur razem to i osobne tory i dekoracje, bo i dla chłopca i dziewczynki :D

marta no no bedzie atrakcji w te urodziny waszych dzieci.. :]

my puki co to teraz szykujemy się do urodzin mojej mamy potem teściowej i imieniny Filipa:)

http://imageshack.us

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aaaaa to u nas przed klatką :) Tzn Filip przed naszym blokiem :D

Moje maluchy się razem bawią :)
Niedługo kąpiele, kolacyjki i spaciulki!!

a ja sie biore za pizze...

mężyk niedługo już bedzie w iławie.. Fiol się obudził
bedzie wesoły wieczór myślę

Kinga udanego wieczoru:)
Marta myślałam o Tobie al z tego co się doczytałam to na14 byłaś umówiona z Kingą? my właśnie jakoś tak byłyśmy na dworku:)

To jak jutro będzie ładnie to się zgramy na plac ;)

U mnie dzieci już "na wykończeniu"
Maja wypiła kaszke... Zaraz zaserwuje jej końcóweczkę już na rączkach to pewnie padnie... Póki co lata w piżamkach na gołe stópki :)
Jakubek kończy kolacyjkę i ogląda Pluszakowe bajeczki... Po bajeczkach do wyrka wyruszy :)

Ja skończę prasowanie, bo jak Majka drzemała to zaczęłam...
I wieczór wolny :)

reklama
pizza pychota:)
z salami robiłam miedzy innymi.
Fiol zasmarkany coś... :\ fak...

a ja własnie dostałam @ :\

Bietka a ja cie chyba widziałam na placu wtedy jak szłam do Marty.. na brązowo ubrana bylas może? wiem że jakaś kobieta z dzieckiem była... tak kojarzę :)

Do góry