reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

a wiecie że h&m ja sobie osobiście jeszcze nic nie kupiłam?? zawsze mi coś nie pasuje:)
dla dzieci owszem są fajne rzeczy
No i co do jakości pepco Marta masz rację:)
w ogóle Iława wg jest beznadziejna , nie lubię tu robić zakupów.
Aguska może te kg ode mnie zabierzesz???
ja trzy tyg nie jadłam słodkiego. ale pojechałam do teściów i trochę przesadziłam:/
od dzisiaj na nowo ruszam z ograniczeniem węglowodanów bo wczoraj nutelli jeszcze pojadłam hehe.

reklama
Bietka87z chęcią bym od ciebie zabrała hehe
My byliśmy już w parku teraz bartek znowu zjadł i lecimy znowu na dwórek bo jest pięknie może słońca za dużo nie ma ale za to cieplutko:-)
bartek latał po parku oczywiście w odwrotną stronę gdzie powinien i grzebał w ziemi ale mu się podobało hehe najgorsze było to że ją spróbował no ale cóż ciekawy świata jest no i oczywiście zbierał wszystkie patyki jakie były po drodze.

moje dziecko wymęczone
Filip cały dzień poza domem.. zaraz znowu idziemy na plac zabaw tym razem :)
śliczna dziś pogoda.

Marta miło było!! dzięki.. Majeczka rozkoszna

Wróciliśmy ze spacerku...
Pogoda cudna, chociaż fakt nie ma zbytnio słonka już...
Maja w łóżeczku śpiąca...bo cały spacer obserwowała otoczenie :) Chyba się skończyły spacery pełne snu hehe
Jakubek odpoczywa zajadając muffinki :)

Aguska i ja oddam...nawet z 5 kg jak chcesz :D

no i sie pogoda popsula....deszcz pada:(
w sumie mnie to nie dziwi-Oli spadla temperatura, cieszylam sie ze jutro juz wyjdziemy z domku a tu dup.a ma padac i jutro...

no popsuła się pogoda...
Jutro Filip do przedszkola śmiga. Ja mam parę spraw do załatwienia m.in. zapisać go muszę do zerówki!
poza tym to tęsknie za małżem.... :/

dobrze że Oli temp spadła..

Kinga a już wiesz gdzie poślesz Filipa?
Ja jutro Jakuba do przedszkola też idę zapisać...
Marta dobrze, że Olci lepiej!

My na placyku byłyśmy 1,5 godz. aż miałam dość biegania za małą:) a ona z rykiem wracała do domu. nie chciała i koniec.
ale wróciłyśmy i teraz jest marudna już do spania..
ale pogoda cudna była:) teraz faktycznie się zachmurzyło ale mam nadzieję że weekend będzie słoneczny

Marta bede składała wnioski do przedszkola tutaj koło nas te integracyjne i do tego drugiego koło kleksa. Obojętne nam będzie chyba gdzie go poślemy ostatecznie. Może Filip sam wybierze :) w końcu to On będzie tam rok chodził.

reklama
Kinga bo wy faktycznie i tu i tu macie blisko... Ja tylko na podleśnym składam.
Bietka musiałyśmy się minąć... tzn my poszliśmy na spacer a nie na plac zabaw...trzeba było dać znać, ze jesteś ;)

Do góry