reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Martuś dużo zdrówka dla Oleńki!
Necia niestety ja nie pomogę...nie mieliśmy nigdy problemów z oczkiem. Jednak wydaje mi się, ze u tak małych dzieci taki zabieg powinien odbywać się w narkozie...
Kasia no widzisz jak miałyśmy dobrze :) Ja rzadko mamę mam <albo i często> bo nie mieszka w Iławie, niestety :/

A mój mąż to strzelec, ja ryby a dzieci to małe raczki :)
Aguska, Kasia ale macie młodych mężów ;)
Mój rocznik 79... :-)

reklama
Kasiu no fakt mąż jak najbardziej do użytku :-D Tyle, ze chyba ja jak sie nie mylę troszke starsza od ciebie jestem :tak:

Marta pracę mam niby oddać do 30 wrzesnia. ale jakbym chciała iść na mgr od października to muszę się spiąć i obronić we wrześniu. zobaczymy jak to będzie.

hehe kochane to mój mąż jest rocznik 85:rofl2: a ja 87 hehe...
Dziewczyny dla pocieszenia wam powiem , że widziałam dzisiaj BAZIE!!!
w Iławie w okolicy maczka...
wiosna wiosna wiosna idzie:)

i mam nadzieję wygoni te choróbska wstrętne.

necia u nas tez czesto problem z oczkiem. ja sie boje ze to gronkowiec sie obudzil...poki co jak zaczyna lzawic oczko to wpuszczam kropleki Tobrex tylko one na recepte sa, dwa dni i po problemie. u nas Olka ciagle palce wklada do oczek i dlatego ropka sie pojawia. chociaz o zatkany kanalik tez sie balam, ale wyczytalam ze do 12mies zycia sie kanaliki samoczynnie udrazniaja i tego sie trzymalam. poki co na zabieg bym sie narazie nie zdecydowala, ola ma poki co wystarczajaco duzo wizyt u lekarzy itp...

Hehe kochane to ja stara dupa jestem... rocznik 85, i to za nieco ponad tydzień kolejny rok mi wskoczy :szok:

Bietka bazie... moze faktycznie wiosna idzie...oby!

o tak wiosna niech już nadejdzie:-)
Bartek co dziś nie chciał grzecznie zasnąć dopiero o 21 poległ.dziewczyny martwie się naprawde jego alergia nie chce histeryzować ale jak czytam na necie różne rzeczy o alergii to aż sie boje.Już z mężem znależliśmy alergologa w E-g w poniedziałek zadzwonie.wiem żę wystarczy tylko znależć alergen i go nie podawać więcej tylko co to może być?na wędline nawet dostał dziś plam.a szkoda już pisać bo mi ręce opadaja najważniejsze jest jednak dla mnie to e mały sie nie drapie.

reklama
Aguska ja jako dziecko jeździłam do Elbląga do alergologa... do szpitala wojewódzkiego jak się nie mylę... Leczyłam się tam ładne pare lat na astmę i na alergię dwa razy miałam odczulanie... Ale tam pewnie kolejki...

Ja już po kąpieli... Przeprosiłam sie z depilatorem, bo ponad miesiac był nieruszany i auć :/ Ale za to gładkie nogi mam :)
No i pomału zmykam... bo mąż kuż marudzi jak klikam :/ Ze też paznokcie długie i musi słyszeć :-p

Spokojnej nocy!

Do góry