reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej dziewczyny. U mnie złej passy ciąg dalszy. Wczoraj po południu dopadła mnie grypa żołądkowa. Gorączka i wymioty to północy... Modle się teraz, zeby na Alexa nie przeszlo, bo chyba się zamorduje. Co do tego konowała z ambulatorium, to szukam go już od 2 dni, o co dzień jesteśmy w ambulatorium na zastrzyku wieczorem i zaglądam do gabinetu, czy go nie ma, ale jak dotąd jeszcze go nie zastałam. Jak tylko go zobaczę, to mu powiem kilka słów.

Aguska, jak widać najlepsza zabawka to ta, która wcale nie jest zabawką:)
Marta03, pozazdrościć tylko tego spania. Dużo bym dałą, żeby Alex chociaż o 22 zasypiał.
Marta28, szerokiej drogi:) Oby koniec dnia był lepszy, niż początek:)
Bietka, czyżby Twoja gwiazda dziś miała roczek? Wszystkiego najlepszego:)

reklama
Bietkasto lat dla Marylki;-):-)
a u nas znowu na policzkach krostki się pojawiły i zaczerwienione juz je ma:wściekła/y:kurcze najgorsze jest to że już wszystko wyeliminowałam z diety co mogłoby go uczulac:-(wieczorem napewno podam zyrtec

Kasia oby to już złej passy koniec był!!
Aguska a nie zmieniałaś ostatnio moze mydełka, zelu, proszku, płynu do płukania, kremu, itd ? Moze to nie żywieniowe?

marta0307 no właśnie nie wszystko używamy to samo:-(posmarowałam mu buźke kremem z Emolium i trochę złagodziło nie ma już tak bardzo czerwonych tych polików.Kurcze nie mam już pojęcia od czego to:confused2:

Aguska podaj zyrtec, oby pomógł!

Moja gwiazda śpiocha już :) Starszak z tatusiem w wannie siedzi :D
Zaraz będzie wieczór wolny!!

Aguska oby zeszła ta wysypka... Bo kurcze nie wiem od czego moze być :/
Bietka a jak tam twoja roczna córcia?

A ja troszkę zaganiana ostatnio jestem !
Bietka spóźnione ale szczere życzenia dla Twojej córeczki z okazji ROCZKU!!!!!!!!!!
Zdróweczka przede wszystkim i samego szczęścia i radości w życiu :-):-)
Kasiu biedulko zdrówka dla Ciebie i syneczka !
Aguśka oby wysypka u synka szybko zeszła!! A może przejdź się do alergologa może coś się wyjaśni!
Jutro wizyta teściów ciekawe czym mnie zaskoczą? Może tym razem przykrości nie będzie!
Pozdrawiam Was i życzę miłego czwartku:) bo ja chyba się dopiero wieczorkiem pojawię

reklama
Witajcie z rana!
My już na nogach od 6... nie ma tak dobrze, żeby wstawać codziennie o 8 :D
Ja muszę się ogarnąć, bo niedługo koleżanka z córcią na pół dnia wpadnie :)

Miłego dnia!

Do góry