reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Bietka87 teraz to najgorszy okres mój Bartek ma guza za guzem ale powiem że jest coraz lepiej:-)a od kiedy twoja chodzi?już ładnie stabilnie czy jeszcze czasem ja zarzuca?
marta0307 ja to nie pamiętam kiedy zrobiłam sobie paznokcie eh czasu wiecznie brak:tak:
Moje maleństwo już spi nawet dziś wieczorkiem grzecznie się bawił cudowny widok ale oczywiście wchodził też za nasze łóżko a zza niego trudno go wyjąć:-)wie gdzie uciekać.

reklama
Aguska a pracujesz czy jesteś z małym w domku?
JA tak jak patrzę z perspektywy, to nie wiem co ja z tym czasem robiłam jak tylko Jakubek był na świecie...
Chociaż im więcej obowiązków tym bardziej człowiek jest zorganizowany :tak:

Majunia już śpi, Jakubcio już po kolacji zaraz będzie wieczór wolny!!

ja siedzę w domu z maym o pracy myśle ale tu w Elblągu dziura i wielkie bezrobocie.kilka miesięcy temu mieszkaliśmy w Płocku tam jakoś łatwiej o prace ale cóż życie tak się toczy że czasem trzeba się przeprowadzić.Elbląg to moje rodzinne miasto ale lepiej mi się żyło w płocku.A ty pewnie też w domku?

Mała chodzi od 11miesiąca tak dosyć stabilnie... od 10 stawiała po parę kroczków. i ją zarzucało. także mówię że na 11 zaczęła chodzić. ogólnie ma równowagę i na piruety sobie pozwala. tylko jak chce szybko coś zrobić to leci i nie patrzy. i że zabawki pod nogami i w ogóle... a cały czas na podłodze coś jest wiadomo. nawet jak pozbieram to na trzy minuty.

Marta mówisz tak, a przy okazji jak CIę zobaczę to CIę nie poznam:rofl2:
Marylka też już śpi... wypiła 370ml soku z czerwonej porzeczki własnej roboty, 200ml mleka i poszła spać. nie wiem gdzie ona to zmieściła:confused2:

Aguska tak ja też w domu. Do końca listopada miała umowę. Niestety do pracy nie mogłam wrócić, bo pracowałam w Warszawie. Później urodziłam Jakuba i przeprowadziliśmy się do Iławy... i tak ciągnęłam wychowawczy, później l-4 i macierzyński... Aż umowa mi sie skończyła :) Teraz pomał będe musiała sie rozejrzeć za pracą ale tu w Iłąwie wogóle ciężko :/
Bietka poznasz mnie poznasz ;) Metamorfozy nie robię hehe a przydałaby się :D Ale Marylka ma apetyt...!!

i ja dolaczam do mam siedzacych w domu:) chociaz czasem mam wrazenie jakbym ze dwa etaty ciagnela :/ jutro np bardzo intensywny i napiety dzien...ale co zrobic.

Martus tez mysle o zelach, kiedys dlugo nosilam pozniej sama robilam...mam swoje dosc ladne paznokcie ale mi sie rozdwajaja i lamia...a na baczynskiego (albo ktoras z ulic obok) jest swietna babeczka ktora robi ladnie i niedrogo.

Olka juz spi, ja wpadlam oplaty porobic i tez uciekam...jakas taka ostatnio rozbita jestem...
no nic, dobrej nocki

Martus ja ostatnio stwierdziłam, ze mnie jakieś przesilenie łapie...Masakra. A ta babeczka na Baczyńskiego, chyba wiem o kogo ci chodzi. Matka i córka robią pazurki?
U mnie wszystcy domownicy już śpią...
Ja czekam na dr Hausa :)

A ja się ostatnio nocami pojawiam:)
I też jestem w domku z dzieciaczkami aktualnie na wychowawczym ale po nim raczej do mojej starej pracy nie wrócę !
Co do dbania o siebie to już nie pamiętam kiedy sobie pomalowałam paznokcie :)
Jestem właśnie po wizycie teściów uf przeżyłam :)
Pozdrawiam Was :)))

Cześć dziewczyny.ja jestem z Olsztyna ale pochodze z Mostkowa.taka mała miejscowość 40 km od Olsztyna.Moge do was dołączyć?:-)

reklama
Ania zapraszamy:)
ja też siedzę w domu. ciągnie mnie do pracy, ale szkoda mi tak mojego dziecka zostawić to raz, a dwa- mogłabym nie dać rady: szkoła, praca, dziecko, dom na głowie.
poczekam aż się obronię i wtedy wyruszam w poszukiwania;p
Myślę że wszyscy już potrzebujemy wiosny.........................................!

Do góry