reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Ojej to przeszłaś z małą ! Ale na pewno będzie wszystko dobrze tylko trzeba czasu!
U Adasia są efekty choć nadal ma tą asymetrię a napięcie mu puszcza! Za miesiąc idziemy do kontroli i zobaczymy co powie lekarz czy trzeba dalej rehabilitować czy już nie

reklama
no wlasnie... do nas do ilawy przyjezdza dr Dzikowska-Dalek z poradni wlasnie z wojewodzkiego. muszie sie wlasnie dowiedziec kiedy bedzie u nas i tez pojsc z mala..chociaz ja wiem ze u nas rehabilitacja jeszcze dosc dlugo potrwa....

a do neurologa tez chodzicie na kontrole?

tak chodzimy ale nie jestem zadowolona z neurologa zresztą u nas nie ma dobrych lekarzy o tej specjalizacji !Za każdym razem na wizycie wmawiała krzywicę choć mały pod tym kątem miał robione badania a ona nadal wmawiała!Wreszcie ostatnio dała spokój

a do kogo chodzicie? ja z Olka bylam najpierw u Brzozowskiego-porazka na calej linii, najpierw wymyslil ze postawili malej zla diagnoze i nie miala zapalenia opon tylko zapalenie mozgu, pozniej od razu widzial u mlodej MPD. na szczescie w pore zmienilam-chodzimy do dr Wenclaw i jestem bardzo zadowolona. znam kilku rehabilitantow, dla ktorych jest ona jak wyrocznia. ona wg mnie zna sie na rzeczy, na pierwszej wizycie powiedziala ze to napewno bylo zapalenie opon ktore na dodatke dopiero sie rozkrecalo wiec nie powinno zostawic zbyt duzych uszkodzen i powiklan u Olki. jestem z niej bardzo zadowolona, nawet w Bartoszycach mi ja polecano

o widzisz, to ja pierwszy raz slysze o niej zla opinie. zawsze mi ja polecano i to wsrod matek, innych lekarzy i pielegniarek a nawet rehabilitantow.
widac wszystko zalezy od dziecka.
chociaz jak bylam na wizycie panstwowej to mialam wrazenie ze tak jakos tylko odbebnila wizyte, za to prywatnie bez zarzutu-siedzialam w gabinecie okolo godziny (weszlam z opoznieniem 45minutowym), poswiecila mi duzo czasu, wszystko opowiedziala, Ole zbadala bardzo dokladnie, dala zalecenia, odpowiedziala na pytania....dobrze wydane pieniadze to byly:) w srode do niej jedziemy

Ja też na pierwszej wizycie byłam u niej prywatnie ! I teraz chodzę państwowo i jest tak samo! Ja jak szukałam dobrego neurologa to powiedziano mi nawet lekarze że w Olsztynie dobrego nie ma najbliższy który się zna na swoim fachu jest ponoć w Elblągu! Ale to jak piszesz zależy to od dziecka ! Może gdyby nie to jak nam na siłę wmawiała dodatkowe rzeczy to by moja opina była inna! Na drugiej wizycie to opisała mi co ma nieprawidłowe że aż się przestraszyłam i od razu pobiegłam z małym do swojego lekarza by mi dała skierowanie na badania! Według mnie powinna właśnie najpierw skierować na badania zanim postawi jakąkolwiek diagnozę

reklama
z tymi badaniami to sie zgadzam ogolnie do lekarzy...brzozowski sobie wymyslil MPD a nie dal nawet skierowania na podstawowe badania typu usg przezciemieniowe czy EEG... Wenclaw dala nam je od razu...

wogole sluzba zdrowia u nas pozostawia wieeeeeeeele do zyczenia....troche sie juz w zyciu najezdzilam do lekarzy i na roznego typu badania z Olka...to smieszne co sie dzieje...

Ola dzis marudna....dawno taka nie byla...zabawki nie, spac nie, na rece nie, lezaczek nie...rece opadaja

Do góry