reklama
Witajcie!
Ja wstałam dopiero co...mąż zajął się dziećmi z rana
Do tego Majka tak wyczuła tatusia, że jak tylko ma go w polu widzenia wyciąga łapki i nie ma zmiłuj się tatuś musi nosić

Teraz męża wysłałąm na zakupy, bo zachciało mu się ryby na obiad...
Majka w łóżeczku moze przyśnie, bo wcześnie wstała... Gadała gadała..teraz cisza...moze śpi... Ale nie zaglądam
Necia ja normalnie o tej porze siedzę z laptopem n akolanach, ale wczoraj mąż mnie do wyrka gonił... Ale nei narzekam
Marta jak wy tam dzisiaj w Olsztynie?
Kasia jak Alex? Lepiej? A właśnie piszecie imię przez ks czy x? Ja mam siostrę ma na imię Ksenia...często są problemy z jej imieniem
Bietka a Marylka jak sie czuje? Pewnie łobuzuje już na całego
Zasypało u nas... Ech z tą pogodą... A miałam nadzieję na wiosnę już...
Jutro mąż jedzie bo ma prackę a ja chyba na ten czas z maluchami do mamy pojadę. Później maż na obiad dojedzie do nas
Ja wstałam dopiero co...mąż zajął się dziećmi z rana
Do tego Majka tak wyczuła tatusia, że jak tylko ma go w polu widzenia wyciąga łapki i nie ma zmiłuj się tatuś musi nosić
Teraz męża wysłałąm na zakupy, bo zachciało mu się ryby na obiad...
Majka w łóżeczku moze przyśnie, bo wcześnie wstała... Gadała gadała..teraz cisza...moze śpi... Ale nie zaglądam
Necia ja normalnie o tej porze siedzę z laptopem n akolanach, ale wczoraj mąż mnie do wyrka gonił... Ale nei narzekam
Marta jak wy tam dzisiaj w Olsztynie?
Kasia jak Alex? Lepiej? A właśnie piszecie imię przez ks czy x? Ja mam siostrę ma na imię Ksenia...często są problemy z jej imieniem
Bietka a Marylka jak sie czuje? Pewnie łobuzuje już na całego
Zasypało u nas... Ech z tą pogodą... A miałam nadzieję na wiosnę już...
Jutro mąż jedzie bo ma prackę a ja chyba na ten czas z maluchami do mamy pojadę. Później maż na obiad dojedzie do nas
aguska2017
Fanka BB :)
witam kobietki:-)
U nas zima zasypało nas i sypie dalej.
mój m w pracy a ja z Bartusiem jeszcze w piżamach
Bartuś szaleje właśnie mi rozwala pranie do prasowania ale przynajmniej ma frajdę
Wczoraj sie dowiedziałam że moje dziecko ma alergie bo bylismy u lekarza i nie wiadomo na co:-(
ja was tu zaraz poczytam to pewnie zaraz sie zorientuje która co i jak
U nas zima zasypało nas i sypie dalej.
mój m w pracy a ja z Bartusiem jeszcze w piżamach

Wczoraj sie dowiedziałam że moje dziecko ma alergie bo bylismy u lekarza i nie wiadomo na co:-(
ja was tu zaraz poczytam to pewnie zaraz sie zorientuje która co i jak

aguska2017
marta0307 a czy dawałaś swojemu synkowi kiedyś zyrtec?
Teraz mój synuś lata z pieluchami i rozrzuca je po całym pokoju:-)ciekawe kto to będzie sprzątał
Teraz mój synuś lata z pieluchami i rozrzuca je po całym pokoju:-)ciekawe kto to będzie sprzątał

Aguska tak mój maluch na zyrtecu był odkąd skończył rok... i tak sezonowo wiosna/jesień
Teraz doszły nam inhalacje...
No ale jest poprawa, więc mam nadzieję.
Strasznie sie bałam o alergię i astmę, żeby maluchy nie odziedziczyły tego po mnie...
No ja wierzę we współczesną medycynę i jak sie w porę zacznie działać to i alergia i astma moze być zduszona w zarodku...
Aguska dostaliście zyrtec? Jak tak to pewnie w kropelkach... tylko dawaj małemu je z czymś mocno smakowym do picia czy jedzenia, bo są okrutnie niedobre. Co prawda mojemu smykowi to nie przeszkadza, ale on jest taki dobry w piciu syropków tabletek itc Ale żeby mały ci się nie zraził do smaku...
Teraz doszły nam inhalacje...
No ale jest poprawa, więc mam nadzieję.
Strasznie sie bałam o alergię i astmę, żeby maluchy nie odziedziczyły tego po mnie...
No ja wierzę we współczesną medycynę i jak sie w porę zacznie działać to i alergia i astma moze być zduszona w zarodku...
Aguska dostaliście zyrtec? Jak tak to pewnie w kropelkach... tylko dawaj małemu je z czymś mocno smakowym do picia czy jedzenia, bo są okrutnie niedobre. Co prawda mojemu smykowi to nie przeszkadza, ale on jest taki dobry w piciu syropków tabletek itc Ale żeby mały ci się nie zraził do smaku...
aguska2017
No właśnie wczoraj wieczorem juz mu dałam z herbatka i jakoś poszło.my mamy dawać narazie tylko przez kilka dni 5 kropelek na wieczór.
dzięki za odpowiedź:-)
Do tego oczywiście dietka narzie czyli zero owoców kakao biszkoptów deserkow itp.
mam nadzieje że szybko mu przejdzie.
dzięki za odpowiedź:-)
Do tego oczywiście dietka narzie czyli zero owoców kakao biszkoptów deserkow itp.
mam nadzieje że szybko mu przejdzie.
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Hej hej
Witam nowe osóbki
aguska2017 życzę aby alergia czy uczulenie szybko zniknęło
Serdecznie pozdrowionka
Witam nowe osóbki
aguska2017 życzę aby alergia czy uczulenie szybko zniknęło
Serdecznie pozdrowionka
reklama
Witajcie
Ja też mam alergika na razie na mleko krowie i mam nadzieje że mu z czasem przejdzie jak starszemu synkowi.
My już dziś zaliczyliśmy rehabilitacje Adasia a teraz siedzę w domku i się wkurzam bo nad nami 2 miesiąc trwa remont i okrutnie wiercą ! Sił mi już brak przez ten hałas :-(
Dla Waszych pociech życzę dużo zdrówka!
Ja też mam alergika na razie na mleko krowie i mam nadzieje że mu z czasem przejdzie jak starszemu synkowi.
My już dziś zaliczyliśmy rehabilitacje Adasia a teraz siedzę w domku i się wkurzam bo nad nami 2 miesiąc trwa remont i okrutnie wiercą ! Sił mi już brak przez ten hałas :-(
Dla Waszych pociech życzę dużo zdrówka!