reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
oj strasznie! Teraz to mniej wiercą ale jeszcze kilka tyg temu to zaczynali z samiutkiego rana jak jeszcze dzieciaczki spały i to od razu wierceniem! Co moje dzieci przechodziły:-( koszmar ! Najbardziej to Adasia szkoda bo biedulek aż podskakiwał ze strachu ! Teraz mąż ich ochrzanił to jak mają wiercić to uprzedzają i wtedy mam czas przygotować malucha do tego

Współczuje remontu
a co do sąsiadów to kilka dni temu sąsiadka która mieszka pod nami przyszła na skargę że moje dziecko za głośno chodzi między innymi i że mam mu kupić inne kapcie!i wyobraźcie sobie że to nie żarty

A my sie zgrałyśmy przypadkowo z Bietką ... i razem kawkę/herbatkę wypiłyśmy :tak:
Majunia mi zasnęła... Odsypia chyba chorobę...
Posiedziała troszkę w zabaweczkach z Marylką i się wymęczyła hehe

Aguska, Necia my na szczęście nie mamy alergii żywieniowych... tylko jakieś dziadostwo z powietrza :confused:
Necia czemu rechabilitujecie Adasia?
Aguska my na poprzednim mieszkaniu mieliśmy na dole taką sąsiadkę...kiedyś podobno Jakub budził jej córkę <starszą od niego> biegając...na boso! Dodam, ze godz 13 była :/ Ale to już chyba taki typ osób jest...

Oj wy mi nic o remontach nie mówcie...nas niedługo sąsiedzi będą przeklinać... Bo mamy tu na mieszkaniu sporo do zrobienia, bo i okna i łazienka/wc i sporo innych rzeczy :sorry2:

i my sie witamy

dzis zaliczylysmy wizyte u logopedy, pani zrobila na mnie dobre wrazenie, mam nadzieje ze jej metody cos u nas zdzialaja...teraz musze poszukac wibratora dla malej:) logopedycznego oczywiscie:)

necia gdzie w Olsztynie chodzicie na rehabilitacje? ja wlasnie w tym celu jezdze z Olka do Olsztyna 2 razy w tygodniu...

Ale dziewczyny się rozpisały:) fajnie...
Marylka też po wrażeniach (saneczki , nowe zabawki, Maja i Jakub:)) usnęła drugi raz dzisiaj co jej się nie zdarza za często;p
Marta2801 logopeda z iławy? taka czarna młoda o ładnym uśmiechu?:) jeżeli to ta to super trafiliście, ona jest fajna naprawdę:)
My na szczęście mamy głuchą sąsiadkę pod spodem , miłą starsza panią któej nic nie przeszkadza:)
w ogóle nie narzekam na sąsiadów.
Sypie i sypie ten śnieg:/ a ja chcę wiosny:((

a co do alergii to ja za bardzo się nie znam, ale mój brat jak był mały to miała straszną na kurze pyłki cuda niewidy. ale zrobili mu testy, potem jeździłdo bydgoszczy na odczulanie i 15 lat miał spokój:)
teraz coś mu się znowu wraca ale 15 lat to sporo myślę. że warto.

Ostatnia edycja:
Marta oby pani logopeda zadziałała ;)
Bietka... ja już 3 razy byłam odczulana ;)

Uciekam...muszę lapa oddać Jakubowi bo świnki peppy mu sie zachciało :/

reklama
Necia Ola przeszla zapalenie opon mozgowo-rdzeniowych i sepse, lezalysmy 4tyg w wojewodzkim ale rehabilitantka troche zbagatelizowala problem u Oli... mala miala wzmozone napiecie w konczynach (prawie opanowane juz) a wiotka jest jeszcze osiowo...ma spore zaleglosci w porownaniu z rowiesnikami? a jak u Was efekty? my jezdzimy do Reholandii do p.Danusi Kwiatkowskiej od stycznia

Bietka w Ilawie nie ma odpowiednich lekarzy do Olki, zreszta tu malo fachowych lekarzy wogole jest. ta pani o ktorej piszesz do moze p. Ramel? ona przychodzi do noworodkow u nas w szpitalu?

Do góry