reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Bietka nie... Jakub jak nie chce Mai dać swoich zabawek to przynosi jej masę jej zabaweczek. Jednak problem pewnie sie pojawi jak Miśka zacznie sie przemieszczać i dochodzić do zabawek Jakuba... No ale wtedy będziemy się martwić dopiero :)

reklama
Mój starszy bardzo dba o to by jego braciszek bawił sie odpowiednimi zabawkami jak chcemy mu dać jakąś zabawkę jego to on mówi z reguły że nie wolno bo się może nią uderzyć albo ukuć !Zawsze znajdzie powód :-D

A ja w Olsztynie mam siostrę-studentkę :D

Mąż mi wybył do pracy... ja czekam na koleżankę...
A kawy jak mi się chce!

Hej dziewczyny!
Widzę, że nasz wątek ożył:)
Necia, witaj! Niektóre z nas jak widzisz, częściej w Olsztynie bywają niż w Iławie:) W jakiej części Olsztyna mieszkasz?

Marta28, ja za tydzień będę się widzieć z moja kuzynką, która jest rehab ndt w gdańsku i ma zdecydować, czy uderzamy dalej w rehabilitację, czy też będę nadal ćwiczyć z małym w domu pod jej okiem. Jeżeli uzna, że rehabilitacja, wtedy bardzo chętnie zabierałabym się z Wami, jeżeli oczywiście bym mogła. Mój Ł bardzo dużo pracuje, a ja chyba nie wybrałabym sie w godzinną drogę sama z małym w samochodzie.

a ja nie jeżdżę do Olsztyna:-) i wiąże mnie z nim tylko to że zrobiłam tam prawko:-)
a tak to studiuję w bydgoszczy więc jeżdżę w odwrotnym kierunku.
i jak jakieś zakupy większe to też robię w bydzi..
ale jak skończe szkołę to kto wie;-)

My po kawce :)
Ja wsumie Olsztyna też nei znam...i byłam pare razy tylko :)
My częściej jeździmy do Gdańska lub Grudziądza, później mieszkaliśmy w Warszawie i tam też studiowałam...
Teraz z dwójką maluchów...
Ale przyjdzie wiosna, lato to zaczną sie wyjazdy :)

Jeszcze trochę i kąpanka maluchów...
Spanko...
A mamusia wolny wieczór będzie miała.
Ostatnio mam ochotę wypić piwko...
Ale jak mąż wraca po 22 to mi się odechciewa hehe
Chęci około godz 20 mam :)

Martus ja ostatnio zaopatrzylam sie w skrzynke piwa -zapraszam :D
Kochana dziękuję :) ...u nas w domu piwa nie brakuje... Ja lubię karmi black i posiadam pare puszek ;) Dodatkowo co szafka to piffko, w lodówce piffko... tylko nie ma komu wypić :) Mąż po pracy wypije na dobry sen...ale ja jakbym wypiła po 22 to zmuliłoby mnie pewnie...ot taka ze mnie pijaczka :)

Dzieci mi się bawią...
Tak myślę już nigdzie nie będziemy szli to Jakuba zaraz do wanny wsadze sie pochlapie troszkę... Majkę dorzucę do niego i ją ochlapię troszkę... Bez mycia główki, zeby czasem w uszko jej nie naleciało wody...

reklama
Witajcie :) Co do Olsztyna to spodobało mi się ono jak zaczęłam tu studia wcześniej mieszkałam w Mrągowie . Za to w Iławie wstyd się przyznać ale jeszcze nigdy nie byłam .
KasiaiAlex pytasz z jakiej części Olsztyna jestem ? Mieszkam na Pojezierzu :)

Do góry