Bietka nie... Jakub jak nie chce Mai dać swoich zabawek to przynosi jej masę jej zabaweczek. Jednak problem pewnie sie pojawi jak Miśka zacznie sie przemieszczać i dochodzić do zabawek Jakuba... No ale wtedy będziemy się martwić dopiero 
reklama
KasiaiAlex
Mama Alexa 01.04.2010
Hej dziewczyny!
Widzę, że nasz wątek ożył
Necia, witaj! Niektóre z nas jak widzisz, częściej w Olsztynie bywają niż w Iławie
W jakiej części Olsztyna mieszkasz?
Marta28, ja za tydzień będę się widzieć z moja kuzynką, która jest rehab ndt w gdańsku i ma zdecydować, czy uderzamy dalej w rehabilitację, czy też będę nadal ćwiczyć z małym w domu pod jej okiem. Jeżeli uzna, że rehabilitacja, wtedy bardzo chętnie zabierałabym się z Wami, jeżeli oczywiście bym mogła. Mój Ł bardzo dużo pracuje, a ja chyba nie wybrałabym sie w godzinną drogę sama z małym w samochodzie.
Widzę, że nasz wątek ożył
Necia, witaj! Niektóre z nas jak widzisz, częściej w Olsztynie bywają niż w Iławie
Marta28, ja za tydzień będę się widzieć z moja kuzynką, która jest rehab ndt w gdańsku i ma zdecydować, czy uderzamy dalej w rehabilitację, czy też będę nadal ćwiczyć z małym w domu pod jej okiem. Jeżeli uzna, że rehabilitacja, wtedy bardzo chętnie zabierałabym się z Wami, jeżeli oczywiście bym mogła. Mój Ł bardzo dużo pracuje, a ja chyba nie wybrałabym sie w godzinną drogę sama z małym w samochodzie.
a ja nie jeżdżę do Olsztyna:-) i wiąże mnie z nim tylko to że zrobiłam tam prawko:-)
a tak to studiuję w bydgoszczy więc jeżdżę w odwrotnym kierunku.
i jak jakieś zakupy większe to też robię w bydzi..
ale jak skończe szkołę to kto wie;-)
a tak to studiuję w bydgoszczy więc jeżdżę w odwrotnym kierunku.
i jak jakieś zakupy większe to też robię w bydzi..
ale jak skończe szkołę to kto wie;-)
My po kawce 
Ja wsumie Olsztyna też nei znam...i byłam pare razy tylko
My częściej jeździmy do Gdańska lub Grudziądza, później mieszkaliśmy w Warszawie i tam też studiowałam...
Teraz z dwójką maluchów...
Ale przyjdzie wiosna, lato to zaczną sie wyjazdy
Jeszcze trochę i kąpanka maluchów...
Spanko...
A mamusia wolny wieczór będzie miała.
Ostatnio mam ochotę wypić piwko...
Ale jak mąż wraca po 22 to mi się odechciewa hehe
Chęci około godz 20 mam
Ja wsumie Olsztyna też nei znam...i byłam pare razy tylko
My częściej jeździmy do Gdańska lub Grudziądza, później mieszkaliśmy w Warszawie i tam też studiowałam...
Teraz z dwójką maluchów...
Ale przyjdzie wiosna, lato to zaczną sie wyjazdy
Jeszcze trochę i kąpanka maluchów...
Spanko...
A mamusia wolny wieczór będzie miała.
Ostatnio mam ochotę wypić piwko...
Ale jak mąż wraca po 22 to mi się odechciewa hehe
Chęci około godz 20 mam
Kochana dziękujęMartus ja ostatnio zaopatrzylam sie w skrzynke piwa -zapraszam![]()
Dzieci mi się bawią...
Tak myślę już nigdzie nie będziemy szli to Jakuba zaraz do wanny wsadze sie pochlapie troszkę... Majkę dorzucę do niego i ją ochlapię troszkę... Bez mycia główki, zeby czasem w uszko jej nie naleciało wody...
reklama
Witajcie
Co do Olsztyna to spodobało mi się ono jak zaczęłam tu studia wcześniej mieszkałam w Mrągowie . Za to w Iławie wstyd się przyznać ale jeszcze nigdy nie byłam .
KasiaiAlex pytasz z jakiej części Olsztyna jestem ? Mieszkam na Pojezierzu
KasiaiAlex pytasz z jakiej części Olsztyna jestem ? Mieszkam na Pojezierzu