reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Oj strasznie wieje!
JA to nic nie mówię jak mi tu wieje hehe

Marta to czekamy na wieści jak wrócicie... A Oleńka pewnie będzie grzeczniutka ;)
Agnieszka ja jeszcze dwa tygodnie temu też mieszkałam niedaleko małego jezioraka ;)

Czekam aż moja gwiazda wstanie... a śpi już półtora godziny. Musze poodkurzać bo koleżanka na kawkę się zapowiedziała. MA synka dwa dni młodszego od mojego więc szał i bałagan będą... Ale nie ma to jak dobra zabawa :D

reklama
my juz po olsztynie..Ola jak zwykle grzeczna nie byla...:(

troche mnie podlamala ta dzisiejsza wizyta...niech sie wreszcie cos pozytywnego wydarzy bo mi sily juz sie koncza...:(

Oj tam Oleńka pewnie grzeczniutka była...
Kochana napewno niedługo pozytywnie będzie... głowa do góry i do przodu!
Zobacz jakaOleńka cudna...a że rozrabia...to takie słodkie rozrabianie ;)

Mi miśka zasnęła o 19, misiek o 20 .... Mam wolny wieczór!!

A co to za spanie?
Słoneczko mamy i wiaterek :)

Moja gwiazda śpi... Jak wstanie idziemy do koleżanki na kawkę.
Dzisiaj pierwszy raz testujemy spacerówkę.
Mąż właśnie zszedł do wózkowni poprzekładać co trzeba :)

Witajcie:)

Tak tam...
Pisałam, ze kiedyś udzielałam sie na forum ;)
Więc chyba się znamy...
Kiedyś udzielałaś się pod nickiem atra prawda?
A Twój synek to Jakub?
Widzę że urodziłaś córeczkę:)
Faktycznie zniknęłaś z forum i bardzo długo Cię nie było.

my juz po olsztynie..Ola jak zwykle grzeczna nie byla...:(

troche mnie podlamala ta dzisiejsza wizyta...niech sie wreszcie cos pozytywnego wydarzy bo mi sily juz sie koncza...:(

a co się stało,że tak wiary brakuje w lepsze jutro?

Tak Agnieszko.
Długo mnie nie było, dużo się zmieniło...
M in to, ze zostałam po raz drugi mamusią :)

...ale Cię rozszyfrowałam :tak: przyznam się szczerze że prawie od samego początku myślałam ze to Ty :tak:
Fajnie że wróciłaś :tak:
Gratuluję córeczki :happy: teraz masz komplecik.
I faktycznie zmiany zmiany super Marta!

reklama
Hehe no widzisz, mało tajemnicza jestem.

Tak mam pareczke w domku i już mi starczy :)

A ty się starasz o drugie dziecko? Wnioskuję z pierwszego suwaczka?

Do góry