reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

My już po spacerku:)
Dziewczyny mamy w UK tak piękną wiosenną pogodę że aż się żyć chce! :))
Narobiłam zdjęć,byliśmy na placu zabaw i w sklepie,teraz wcinamy lody i winogrona:)
1szy marca sprawił nam cudowną pogodę,cieszę się że wiosna już tuż tuż:)

A jak wam mija poniedziałkowe popołudnie?
Pozdrawiam

reklama
u nas tak pięknie słonecznie było wczoraj :)
dziś już deszczowo.. ale też przyjemnie bo razem w trójkę jesteśmy!!!:happy:

Załączniki

• filipek..jpg
    filipek..jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 19
Filiepk zawsze szeroko uśmiechnięty:)
Fajnie że siedzicie w trójeczkę:)
Ja niestety dziś męża w domu miałam tylko do południa.A jak Ja pracuję to w tygodniu nie widzimy się prawie wcale(czasami tylko w nocy jak któreś z nas wstaje do toalety)ale w weekend jesteśmy razem,tylko ostatnio M pracuje niedziele no ale trzeba w życiu pracować bo takie życie:)

ciekawe co nowego u Anetki??

miłego wieczorku dziewczyny! ja idę kąpać synka i potem jeszcze zerknę na forum pewnie..

Ufff... Dziś juz zdecydowanie lepiej :-) To chyba tylko uczulenie na pracę :laugh2:

Po zdjęcia zapraszam na NK, tutaj nie mam cierpliwości do wstawiania :sorry2: Za głupia jestem i wolno mi to idzie :dry:

Nineczko cieszę się że już lepiej;-)
Hehhe Aga fajne wygibaski Alanka;-) I jak Kinga pisze trzeba uważać bo fantazja dziecka nie ma granic;-) Wszędzie wejdzie i wszystko sprawdzi.
Wczoraj Antoni jadl zupkę i zainteresował się kulką pieprzu, chciał ja zjeśc, ja mówie mu że to niedobre jest, ze pieprzu się nie je, no ale mały odkrywca musiał spróbowac no i się przekonał, że pieprz jest fuj hahahaha

nineczko a czy ja ciebie mam na nk?:confused::sorry2:
marta100 przynajmniej wiecej nie spróbuje tej kulki :-D:-)

Miłego dnia życzę!

reklama
Do góry