reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

No Aga fajny prezencik od męża:) Ja też ostatnio dostałam od mojego ukochanego piękny łańcuszek z wisiorkiem :tak: i pomyśleć że mężczyzna może mieć taki dobry gust!
My dziś rano też na zakupach byliśmy, wyciągnęłam mojego M w końcu po poduszki do spania:) mamy ekstra duze łóżko wiec chcę pościel sobie wymienić:) teraz poduszki a później kołdę i prześcieradła koniecznie bo mamy za małe teraz.:sorry:

U nas Filip uzupełnia swój elementarz trzylatka:) bardzo jest wczuty :happy:
Zaraz kąpiel i spać

reklama
Mój Alan szaleje z M :-D
Wesoło mamy :-)

Ja dostałam taki komplecik:)Zdjęcie słabej jakości bo robione telefonem.Biżuteria jest na prawdę śliczna,podoba mi się bardzo:)
271197ba4c6e9c86e1394dbdfaf42fe9.jpg

Kinga widać że u was zakupy udane i super:)
A prezencik Twój pewnie ładny:)

Aga bardzo ładny komplecik dostałaś od swojego M :))

ja od miśka dostałam taki oto łańcuszek srebrny:)

Załączniki

• łańcuszek.jpg
    łańcuszek.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 22
:-) noo... ja bardzo lubię srebro i misiek o tym doskonale wie i powiem Ci że co kolwiek by mi nie kupił to baardzo mi się podoba! :tak:

to znaczy że bardzo dobrze Ciebie zna :tak:

Ja co prawda sama sobie wybrałam a mąż zapłacił hehe tylko że i tak wszystko ze wspólnego kąta idzie hehe no ale On sam mi zaproponował ze kupi więc się bardzo ucieszyłam bo uwielbiam świecidełka :-D

Moje dziecko już od pół godzinki smacznie śpi :)
a my będziemy oglądać z M film from paris with love z John Travolta jakiś triler może być dobry :tak: jak coś to będziemy wam polecać!
Miłego wieczorku
bajj
:happy:

U mnie jeszcze wszyscy na nogach nawet mały z nami siedzi no ale już nie długo pójdzie spać:)
Jutro mąż idzie do pracy więc od rana sama z synkiem będę prawie cały dzień.Jak będzie ładna pogoda wybierzemy się do centrum na małe zakupy ale to zależy od pogody:)
Dobrej nocy wam życzę:)
Dobranoc

Widzę że BB się pozmieniało! :-) aż dziwnie tak.. no ale ładnie. kwestia przyzwyczejenia.

Witam w niedzielny piękny poranek. U nas słonecznie i dosc ciepło:)
My własnie wstaliśmy i zaraz bierzemy się za śniadanko.
Ja mam mojego męża jeszcze cały tydzień w domu co mnie cieszy!:happy:

dziś idziemy do rodziców na obiad wiec nie muszę nic robić.
Miłego dnia!!!

reklama
Witam się również z ranka:)
U mnie mąż z synkiem jeszcze śpią:)
Ja już z kawką w ręku przysiadłam na chwilę do laptopa,wchodzę na bb i doznaję szoku ale pozytywnego szoku,fajnie to wszystko zmienili ale jakoś dziwnie mi teraz się pisze no chyba że tak jaki pisze Kinga to kwestia przyzwyczajenia:)
Teraz muszę nauczyć się na nowo obsługo bb:)
Do południa jestem troszkę zajęta ale potem gdy wrócę z Alanem ze spaceru bo do centrum jednak nie jedziemy to obcykam to nasze nowe bb:)
Dziś siedzę sama z synkiem,mąż o 10 jedzie do pracy...pogoda nie za ciekawa u nas niestety....

Kinga życzę udanej gościnki u teściów i smacznego obiadu:)
A co u reszty dziewczyn?halo gdzie się podziałyście?

Miłego dnia:)
Pozdrawiam

Do góry