reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Kinga orientowałaś się już może co z tym Kaperem i rezerwacją na naszą wspólną imprezę?
Czy może się rozmyśliliście?
...pytam tak orientacyjnie i z ciekawości:)
skąd ten pomysł że się może rozmyśliliśmy? coś ty!
Oczywiście wszystko załatwimy zapytamy ale najwcześniej 2tyg wstecz wiec spokojnie;)

reklama
Witam poranną kawą zbożową;-)
Kinga świetne masz literki hehehe Filipek kochany;-) superaśne.
U mnie bez zmian, w końcu słońce widzę za oknem.... a okna brudne że szok!!!! Chyba dzisiaj zostaje w domu i sprzątam....

witam:)

Ja właśnie wróciłam od lekarza. Pomacał mi ramię itp jest lepiej! wyniki w miarę dobre. Ob jeszcze podwyższone ale to normalne bo jest stan zapalny. Leki odstawione wiec juz sie nie muszę faszerować ta daa!

marta100 dzieki dzieki no literki są w deche :tak::-);-) a jak tam u was? jak dzieciaczki?

Miłego dnia
my ruszamy teraz na spacerek:)

U nas też pięknie słoneczko świeci :-) Od razu humor lepszy!

maarta - ja wczoraj kilka okien przetarłam, bo już przez nie świata nie było widać a jak zaswieci słoneczko to :szok:
Kto mi tyle okien w domu wstawił :szok::-D:sorry2:

Ja chcę na spacer a nie siedzieć w pracy!!! Buuu...

..i po spacerku :) godzinka zleciała.
Teraz muszę menu ustalić bo w sobotę zapraszamy rodziców z obu stron na obiadek :) bedzie gościnka.

reklama
Aga pisz co u was jak mija wieczór??? :)

U nas jest Ok nawet powiedziałabym że bardzooo ok:)))
Nie dawno wróciłam z pracy,po drodze zrobiłam zakupy,posprzątałam dom i poszłam po synka do przedszkola:)
Czekam do weekendu bo wybieramy się na większe zakupy,trochę prezentów i pierdółek które chcemy zabrać do Pl:)
No i robimy mały remoncik łazienki w ten weekend(mamy pozwolenie od właściciela)
Umówiłam już sobie wizytę u fryzjera także spokojnie sobie pracujemy z M i po woli przygotowujemy się do wyjazdu:)

A co u was?Jak pogoda w Pl?

Do góry