reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

No to fajnie że u was okej i że dostaliscie pozwolenie na remont łazieneczki. a co chcecie zmienic? zdjecia widzielismy, łazienka ładna zadbana jest :)
My też remoncik bedziemy mieli ale nieco wiekszy bo na conajmniej 4dni. pokój czeka:) w połowie marca zaczniemy mam nadzieję.

Pogoda w ilawie kiepska teraz
zima wróciła i conajmniej do połowy marca ma być mroźno śnieżno i deszczowo. :sorry2:

reklama
No to fajnie że u was okej i że dostaliscie pozwolenie na remont łazieneczki. a co chcecie zmienic? zdjecia widzielismy, łazienka ładna zadbana jest :)
My też remoncik bedziemy mieli ale nieco wiekszy bo na conajmniej 4dni. pokój czeka:) w połowie marca zaczniemy mam nadzieję.

Pogoda w ilawie kiepska teraz
zima wróciła i conajmniej do połowy marca ma być mroźno śnieżno i deszczowo. :sorry2:

Chcemy odmalować ścianę na ładniejszy kolor.Ogólnie łazienka jest super,zadbana i nie trzeba tam w sumie nic robić ale zobaczymy jak nie pomalujemy ściany to kupię roletę zobaczymy...
No z pogodą to nie za ciekawie...kurcze mam nadzieję że wiosna przyjdzie szybciej:)))

U was remoncik się szykuje?fajnie zmiany w mieszkaniu są potrzebne no i wiecie że robicie to dla siebie a nie dla kogoś:))

Aga a no taki remoncik to nie remoncik :) no ale fajnie że chcecie sobie coś tam przemalować. jasne skoro możecie to czemu nie.
No u nas będzie porządny remont pokoju, na minimum 4dni przeprowadzimy się do teściów bo pokój u nas będzie całkowicie wyłączony z obiegu. sufit, ściany, karnisz, rolety, elektryka tak wiec troszke tego będzie.. No i efekt mam nadzieje będzie na wow!:tak::-);-)
Wy przyjedziecie a my pewnie będziemy 22go marca już działać tz ja to jedynie przy malowaniu ścian:-p na reszcie się nie znam.
No i na dniach fotel jeszcze kupujemy:)

Aga a no taki remoncik to nie remoncik :) no ale fajnie że chcecie sobie coś tam przemalować. jasne skoro możecie to czemu nie.
No u nas będzie porządny remont pokoju, na minimum 4dni przeprowadzimy się do teściów bo pokój u nas będzie całkowicie wyłączony z obiegu. sufit, ściany, karnisz, rolety, elektryka tak wiec troszke tego będzie.. No i efekt mam nadzieje będzie na wow!:tak::-);-)
Wy przyjedziecie a my pewnie będziemy 22go marca już działać tz ja to jedynie przy malowaniu ścian:-p na reszcie się nie znam.
No i na dniach fotel jeszcze kupujemy:)

Wiesz Ja wielkiego remontu nie będę robić tej łazienki bo mi się to nie opłaca,wyremontuję,wyprowadzę się i dupa hehe:))
No ale bałagan będzie i trochę pracy a chcemy zrobić to jeszcze przed wyjazdem do Pl:)
U was to prawdziwy remont się szykuje,mam nadzieję że efekt będzie superaśny:))

Rozumiem..jasne że wam się nie opłaca bo to nie jest wasze własnościowe mieszkanie. U nas jest inaczej jednak pod tym względem i możemy remontować co chcemy jak chcemy itd ale też nie bedziemy szaleć bo w tym mieszkaniu jednak nie spędzimy reszty życia. Mamy w planie zmiane mieszkania na większe to oczywiste:) A teraz sobie trochę upiększamy gniazdko a co tam ;-)

No szkoda że nie zobaczycie efektu teraz jak bedziecie. No ale następnym razem już na pewno jak przyjedziecie to zobaczycie wszystko zmienione nawet balkon:) bo też chcemy odremontować sobie w tym roku jeszcze.

Kurcze Laski na bezsenność cierpicie?? w nocy się śpi;-) A tak poważnie to ja zasypiam szybciutko, no i wczesnie wstaję;-) ale takie zycie, wyśpię się na emeryturze, o ile do niej dożyję;-)
Aga fajnie że malowanko się szykuje, uwielbiam remonty itd, ech... zawsze to świeżością pachnie po malowaniu, inaczej się mieszka.
Nineczko ja też jestem przerażona ilością okien, do tej pory pamiętam że mam do umycia 300 m2 okien, no ale powolutku zacznę i skończę po tygodniu haha.
Antonio juz w przedszkolu, Piotruś śpi... grzeczny ten mój smyk, nie chce zachwalać ale naprawde jest super dzieciaczek, sam zasypia, nie marudzi, bardzo pogodny jest. Duzo spi i mysle ze to dzięki temu taki pogodny bo jak człowiek niewyspany to wszystko w poprzek staje;-)

Dzień dobry :-)

Piekna dziś pogoda - zimno (-6 stopni) ale słonecznie. Już przed 6-tą rano mogłam wyłączyć światła w domu.
Hanię łatwiej z łóżka wyciągnąć, bo do tej pory marudziła, że "jeszcze noc jest".

Dziś moje dziecko wymyśliło sobie, że jest lwem, tata - jeżem a mama - szopem :dry::sorry2:
Chyba czas na fryzjera :-p:-D

Remonty szykujecie dziewczęta? Na wiosnę chce się jakiejś odmiany. My wczoraj przestawialiśmy meble w pokoju :sorry2: Nie wiem czy jest lepiej ale na pewno inaczej ;-)

Pooglądałam Was na NK - same lachony z tych mazurskich mam :tak:

Dzien dobry! :) U nas w iławie też słonecznie dziś
My już z Filipkiem wstaliśmy. Mąż jeszcze śpi za dobrze mu he

nineczko powiadasz że czas do fryzjera co? hehehehe
marta100 fajnie że maluszek taki grzeczny i nie daje wam w kość. tylko sie cieszyć

Miłego dnia wam życzę!

reklama
Do góry