reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

dlatego właśnie się obawiam.. coś tam dziobnę ale na pewno nie wiele.
Dziś na obiad zrobiłam pyszne sznycle grillowane z tzatzikami :happy: do tego brązowy ryż. Pycha! :tak:

reklama
dlatego właśnie się obawiam.. coś tam dziobnę ale na pewno nie wiele.
Dziś na obiad zrobiłam pyszne sznycle grillowane z tzatzikami :happy: do tego brązowy ryż. Pycha! :tak:

ooo obiadek byl pewnie pycha:)
My mieliśmy piersi z kurczaka z ziemniakami,sosem i surówką :)
...jutro z rana gotuję gulasz.
Mój M idzie jutro do pracy także będę sama siedziała z synkiem.

A ja jutro mam wolne od robienia obiadu co mnie cieszy nawet.
M już od 20 w domku :) Młody już nam śpi! padnięty po tych ćwiczeniach ze mną i po graniu w piłkę na dworze.
Ja łyknęłam tabletkę i zaraz mykam pod prysznic.
Potem jeszcze zajrzę tu:)

Dziewczyny piszcie co u was:) ostatnio i tak się ruszyło widzę na bb u nas :) fajnie!

U mnie też już Alan śpi,M czyta książkę,nie długo pewnie pójdziemy spać bo rano szybciej chciałabym wstać,mam trochę pracy w domu i wybieram się na zakupy,muszę kupić kilka pierdółek związanych z wyjazdem do Pl:)

Kinga a od czego Ty łykasz te tabletki?

Aga biorę proszki przeciwbólowe bo mam bóle w klatce piersiowej a raczej po mojej prawej stronie płuca. Oddychanie sprawia mi ból. w pn pojde do lekarza z tym jeżeli mi nie przejdzie.

Aga biorę proszki przeciwbólowe bo mam bóle w klatce piersiowej a raczej po mojej prawej stronie płuca. Oddychanie sprawia mi ból. w pn pojde do lekarza z tym jeżeli mi nie przejdzie.

O kurcze to nie ciekawie,pewnie idź do lekarza niech Cię zbada albo zrobi prześwietlenie klatki piersiowej.

Ja kiedyś też miałam bóle w klatce piersiowej,myślałam że to płuca ale płuca przecież nie bolą więc męczyłam się 2 dni,nie stosowałam na to tabletek i ostatecznie chciałam iść z tym na 3 dzień do lekarza ale gdy się rano obudziłam już mnie nie bolała i odpukać jak na razie do tej pory jest cisza:)

no u mnie jest ciężko z tym wogóle funkcjonować bo ciężko mi się poruszać, śmiać się nie moge bo boli, schylać nie mogę bo boli, dzwigać też.. oddychać to tylko płytko bo głębszego wdechu nie wezmę jedynie jak jestem na tabletkach no i nawet ziewnąć nie mogę bo mnie tak uciska :-(
najgożej jest przy zasypianiu....
Zobaczę do pn co to bedzie i jak nie przejdzie mi to pojdę na pewno.

Udanych zakupów jutro! :)
Ja muszę strój nowy sobie kupić i filipkowi kąpielówki bo od marca na basen będziemy jeździli :happy:

Koniecznie się wybierz do lekarza,nie ma na co czekać jak boli.
Fajnie że basen się u was zacznie,to świetna sprawa.
Też czasem z M chodzimy ale tylko raz a jakiś czas.Specjalnie na basem nas nie ciągnie,ale od czasu do czasu lubimy się powygłupiać w wodzie:)

u nas to najbardziej Filip uwielbia pływalnie:) wiadomo jak to dziecko. Michał to raczej nie ale ja to chętnie popływam dla kondycji. W tym roku w Iławie będzie otwarcie basenu więc nie będę musiała nigdzie jeździć poza miasto aby popływać z dzieckiem albo nawet sama:)

Czas spać
Dobranoc Aga
szkoda że reszta dziewczyn się dziś nie odezwała. Pozdrawiam!

reklama
------------------------------------------------------------------
Wstawać śpiochy i meldować się!! :)
U nas pięknie słonko dziś świeci. Ale ja wstałam z bólem brzucha i @:dry: i od rana znowu na prochach bo ledwo chodzę nie dosyć że ten mój ból to jeszcze małpa.
Cóż życie....

Muszę pochwalić moje dziecko:happy:
Filip dorasta! od paru dni sam przed wysiusianiem i kupką zdejmuje spodenki majteczki i siada na sedes! po czym jak się wysika to wstaje i ubiera się też sam i wychodzi z bananem zadowolony!:-) a my jacy dumni jestesmy!
Nawet światło do łazienki sam zapala sobie swoją łopatką :tak: Taki jest samodzielny! aż serce rośnie!

Do góry