reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hehe Kinga co do gabarytów chłopaków, panie z przedszkola śmieja sie, ze jak Antek któreś dziecko klepnie to więcej juz go nie zaczepi:-D ale sam nie zaczepia nikogo, tylko oddaje, odda solidnie więc nikt juz nie podskakuje;-) I tak powinno być;-)
No i tak powinno być. Dziecko musi umieć się bronić jeżeli trzeba! :tak: Mój Filip też się nie szczypie hehe :-)

Ja już i po ćwiczeniach i po spacerze z Filipem :)) młody aż cały mokry był. :sorry:

reklama
Agnieszka odezwij się co u was? halo?! :blink:
Witam was:)
W wolnej chwili was podczytuję ;-)
U mnie nic ciekawego.Praca,dom,rodzina,zakupy a także pstrykam sobie fotki bo tydzień temu zakupiłam sobie lustrzankę o taką Nikon D3000 18-55 VR + 55-200 VR Kit - Lustrzanka cyfrowa Nikon w RTV EURO AGD :happy:
Teraz przymierzam się do zakupu dodatkowego lensa:)

Czekamy z mężem i synkiem na nasz urlop:)dokładnie za miesiąc o tej porze będziemy już w Polsce,mam zamiar odpocząć,iść na imprezę(tym razem świetnie się bawić)i spędzić troszkę czasu z rodzinką:)

Co do dzieci to są to silne i duże chłopaczki i dobrze bo będą umiały się bronić a to w życiu na pewno im się przyda to nie raz:)
Ja przyznam się z ręką na sercu że nawet nie wiem ile mój Alan warzy i mierzy ale sprawdzę to na pewno w Polsce i wam napiszę:)
Miłego wieczorku:)

agnieszka 20go marca imprezka pamiętajcie ;-):-) my zapytamy jak to będzie wyglądało w kaperze a jeżeli się nie da to wymyślimy coś innego na pewno.
No ciekawa jestem ile twój Alanek waży i mierzy :)

Miłego wieczorku!
My z mężem już po ćwiczeniach:) wyskoczyłam spod prysznica i teraz piję harbetkę zieloną odpoczywamy! :)

Noooo Aguś się nam odnalazła :-D witaj kobieto wśród żywych.
Mnie niestety mięsko przyszło smarzyć, a tak mi się nie chce. Jedziemy jutro całym kompletem na wiosenne zakupy, wyjazd od razu po śniadaniu planowany powrót późnym wieczorem.

a mnie cały bark boli chyba przesadziłam z ćwiczeniami siłowymi:confused2:

Anetko a co za zakupy wiosenne macie już w planie? :)

Sobie muszę pokupić bluzeczki jakieś zarówno na krótki rękawej jak i na długi ale takie cieniutkie. Robiłam rewoltę w szafie i się przestraszyłam, zostałam o jednym krótkim rękawku i 3 bluzeczkach zwyczajnie dawno nic nie kupowałam.
Mąż akurat jest uzupełniony, co do chłopców to zobaczymy co się trafi w każdym razide nic konkretnego na mysłi nie mam. Więc wychodzi na to ze tylko moja garderoba woła o pomstę do nieba.

agnieszka 20go marca imprezka pamiętajcie ;-):-) my zapytamy jak to będzie wyglądało w kaperze a jeżeli się nie da to wymyślimy coś innego na pewno.
No ciekawa jestem ile twój Alanek waży i mierzy :)
Tak my pamiętamy:)
Rozmawiałam z M i jesteśmy jak najbardziej za...także jak możesz dowiedzieć się co i jak to byłoby super no i jeśli byłyby miejsca to mogłabyś zrobić rezerwacje.
Jak będziesz już coś wiedziała to daj znać:)
A jak nie da rady to pisz na gg coś wymyślimy:)
A co do Alanka to jak go zważę i zmierzę w Pl-dam znać:)

Noooo Aguś się nam odnalazła :-D witaj kobieto wśród żywych.
Witam kochane witam :-D

Ok Aga 1 marca bede już się obeznawała w terenie jak coś :tak:;-) teraz to jeszcze za szybko.
A co tam u was???? jak chłopaki?

reklama
Ok Aga 1 marca bede już się obeznawała w terenie jak coś :tak:;-) teraz to jeszcze za szybko.
A co tam u was???? jak chłopaki?

Oki jakby co czekam na informacje :tak:;-):-)
A u nas ok:)
Mały już śpi od dobrych 40 minut,mężuś ogląda film a Ja usiadłam jeszcze do laptopa:)
Już odliczam dni do urlopu,lubię Anglię i chcę tu mieszkać,pracować ale nie ukrywam tęsknię za Polska i rodziną heh(wstyd się przyznać bo taka stara a tęskni :zawstydzona/y:)
A u was jak tam?Co słychać?

Do góry