reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

Shyla witaj w naszych bbromowych progach ;-)
agi tak bywa w życiu i często gęsto tak nawet jest lepiej z wielu powodów bo i w ten sposób tez można byc szczęśliwą.

Co do grania hmm mój miał manie kilka lat temu i zwyczajnie mu się znudziło do tego doszedł brak czasu i choć teraz ma go wiecej tak jakoś zostało już. Czasem coś włączy ale pogra z godzinkę i znudzony odchodzi. A toco mi się w nim najbardziej podoba to fakt iż sam z siebie nie tyle bawi sie z chłopcami co wręcz zabiera ich ode mnie na całe dnie urządza zabawy i wycieczki a ja mam święto lasu. Ale nei ma tak dobrze ma też całe mnóstwo wad :-p

reklama
u nas są dwa laptopy wiec bywa tak że mąż pracuje... Filip podłączy sobie sam laptopa mojego a raczej teraz już naszego;) no i włancza sobie gierki i pocina! najwiecej gra na stronce bobibobi i takie uczące dla maluchów :) super sobie radzi!
No a ja wtedy ogladam sobie cos w tv lub mam czas aby posprzatac wyjsc gdzies... Chlopaki sobie komputerują:)
Filip lubi tez wspolnie grywać z nami:) jest wtedy wesoło i rodzinnie.

Moj M dziś jeszcze nie grał co mnie cieszy ;) wieczorem sie umowił na granie i to mi sie podoba:) Caly dzien spedzilismy razem! :)

Alan pocina w gry na stronie www.playhub.com :-D
...jest po prostu mistrzem,rozwala już każdą grę i to czasami po angielsku.

male dzieci to uwielbiają,uczą się i kształcą,jestem zadowolona ale oczywiście Alan czas ma wyznaczony,ograniczamy go bo inaczej mógłby przesiedziec przed komputerem cały dzień.

miłego wieczoru
uciekam dokończyc gulasz mniam mniam :-p

No to wiec kochane mam na imię Sylwia idzie mi 31 lat mam synka i męża i jestem szczęśliwa ;-)Moje miasto rodzinne to Elbląg obecnie mieszkam od dłuższego czasu w Niemczech :tak:nie lubię pisać o sobie wiecie same jak to jest opisywanie siebie:-p
pozdrowionka
A ja z Pasłęka jestem to blisko Elbląga:-)

u nas Filipek grywa w tego typu gierki BobiBobi - Darmowe Gry online we Flashu - Gry Platformowe i też już z wszystkimi radzi sobie świetnie:) najlepiej lubi grywać w Mario ( nawet ja kiedyś grałam jeszcze na amidze) :) Wogóle już wszystkie gierki sam przechodzi a pamietam jeszcze jak wołał nas abyśmy mu pomagali np skakać... Szybko się dzieci uczą zwłaszcza od małego własnie! :tak:

Nasz smyk już szykuje się do spania:)
mąż skończył pracę wiec jeszcze go troszkę wykorzystam:-p:cool2::-)

Miłego wieczorku!

A u nas jeszcze cała trójeczka na nóżkach,jeszcze z godzinę i Alan też pójdzie spac.
Mąż umówił się na granie w Quake a Ja zajmę się sobą,muszę pomalawoac paznokcie :-p

..a i muszę się pochwalic 16 lipca 2011 idziemy na wesele,mój brat się żeni,szkoda tylko że to dopiero za półtorej roku bo ja chętnie bym się już pobawiła.No nic poczekamy...szykuje się duże wesele,wszystko mają już pozałatwiane i opłacone także z niecierpliwością czekam na weselicho :blink:

Aga no to gratulacje dla brata że podjął taką decyzję!
Nam też się szykuje weselisko w rodzinie i to już w tym roku. Moja kuzynka ze szwecji też się hajta a weselisko robią w Grecji ( u rodzinki jej narzeczonego) :) tak wiec chyba bedziemy odkładać już kasiorę na paździenik...:tak: Zależy też dużo od tego jak to będzie z moją ciążą tz kiedy się pojawi... :sorry2:

reklama
O kurcze Kinga jak będziecie jechali na wesele do Grecji to koniecznie zarezerwujcie tam kilka dni wakacji więcej,szansa jest nie ziemska na zwiedzanie,podobno jest piękna...:happy2:

Ja co prawda na wesele będę jechała do Kamienia,tam jest taka duża sala,podobno fajna ale nie potwierdzę bo nigdy tam jeszcze nie byłam ale na samą myśli już tańczyc mi się chce :-p:cool2::-D

Do góry