reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

kurde chciałam wkleic ale nie moge przez image shock . jest cos jeszcze cz ytko ten program . jakos u mnie czesto sie zacina nie moze znalesc serwera ale tylko na tej stronie :no: to jakas lauzja chyba nawet program nie ma ochoty na ogladanie moich fotek:baffled:

reklama
Ja umiem tylko dodawać fotki w załączniku i do tego wystarczy zmniejszyć je o 50% w paintcie. Nie umiem tak zrobić żeby fotki były w polu tekstowym :confused: Kochana - z tymi aluzjami to na pewno przesadzasz :tak:
A u mnie powoli ale sukcesywnie waga spada :laugh2: Hip hip hurra! Wiem, że po sniadaniu to się zmieni ale cudownie jest zobaczyć na wadze po roku przerwy 69 kg :cool2: Dobrze dziś się dzień zaczął chociaż wcześnie. Z 5 rano Hania zdecydowanie przesadza :dry:

hejka hejka
maja wstała o 6.00 ale lezałysmy w łózku do 8.00:laugh2: nawaliłam jej gromnade zabawek i dziecie było happy. teraz bawi sie sama . mama pije kawke . i zaraz znikamy na sapcerek
tylko moze zjadła bym jakies sniadankko . tata juz w wa-wie . jeszcze jakies sparawy maja z bratem do załatwienia. ale do południa powinni być.
pozdrawiam was bardzo serdecznie
aaaa nineczko gratuluje kilogramków . zobaczysz zanim sie obejrzysz to waga spadnie momentalnie ,. poczeka tylko hania pójdzie na nózki .:laugh2:

Witam was kobietki po dluzszej przerwie :-)

Przepraszamy ze nas tak dlugo nie bylo, ale bylysmy obydwie chore i lezalysmy prawie tydzien w lozku z wysokimi goraczkami, Amelce to chyba na zeby ta goraczka, a mi to nie wiem na co... :dry:

Grubelku - badz dzielna i lez, zobaczysz ze jakos to wytrzymasz i po urodzeniu szybko zapomnisz o nudzie.

Nineczko- az mnie ciarki przeszly jak przeczytalam co sie stalo, dobrze ze stalo sie to teraz io ze nikt na tym nie ucierpial, bo pomyslec co by bylo gdyby... :no: A co do posiadania coreczki, to mi tez wszyscy mowili ze jest fajniej bo mozna ja stroic jak ksiezniczke :-D:-D

Madziu- nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze przyjazdu meza :sick: moj wroci dopiero za miesiac :-( nacieszcie sie soba i nigdzie go juz nie wypuszczaj bo obydwie dobrze wiemy jak ciezko jest samej.

Marta - z okazji pierwszych urodzin Antosia, zyczymy mu aby rosl zdrowo i pogodnie, by wylewal jak najmniej lez i wszystkiego co w zyciu najlepsze!! :-D:-D:-D Mamy nadzieje ze zdjecia z imprezki bedziemy mogly zobaczyc :tak:

milego dzionka :-)

Dziekujemy bardzo za życzenia, wpadamy na chwilke się zameldowac, pozstaram sie zajrzec pozniej, zdjecia z urodzinek wkleje, dzisiaj bedzie mała imprezka, ta własciwa w sobote!!!

sto lat sto lat antosiu . wszytskiego co najciekawsze, najlepsze i zakazane
życzy maja z mamą i tatą

W dniu urodzin życzymy Ci aby każda łza w Twoim życiu była łzą szczęścia
a każde słowo, które wypowiadasz miało kształt serca.

100lat Antosiu!!!
Hania z mamą

hej hej Laski gdzie jesteście????
dziekujemy bardzo za zyczenia urodzinowe:-)
Wczoraj był torcik, przyszli Dziadkowie, troche posiedzieliśmy a reszta gości przychodzi w sobote, bedzie tez ten własciwy tort:-)
nie moge uwierzyc, że moje dziecko jest juz takie duże, ma juz roczek:tak: :tak: teraz to juz na pewno pójdzie z górki:-)
a to kilka wczorajszych zdjęć:

reklama
maarta - to nieludzkie :confused2: Jak można wstawiać zdjecie takiego tortu?? Zaraz chyba popędzę do cukierni :dry: :laugh2::laugh2::laugh2:

Jak pomyślę, ze za miesiac u mojej bźdźiągwy strzeli pół roczku to mnie ciarki po plecach przechodzą. Kiedy to mineło :confused: Niech ten czas się zatrzyma!!

Do góry