reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Maarta nie jestes sama :-p Na pewno dziewczyny w rozjazdach sa i po powrocie wszystko nadrobia :tak::tak:

Wydaje mi sie ze Amelka lada dzien pojdzie na nogi, caly czas probuje juz wstawac i robic kroki. :cool2: No i coraz lepiej jej to wychodzi :-)

reklama
Natala super!!! Gratuluje!!!!!
U nas z chodzeniem to zmianilo sie wszystko zdnia na dzien, Antos próbował próbował i jak wstał tak już chodzi, co prawda chwieje sie jeszcze na wszystkie strony ale juz jest coraz lepiej!!!

Witam się...:-)

Lenistwo mnie ogarneło.... cały czas sa u mnie teście... leże i jest ok tesciowa skarb wszystko robi i jeszcze Julką się zajmie... :-) ale...

Spóźnione STO LAT dla AMELKI!!!

Natala jaka ona sliczna i spineczki daje sobie wpiąć...:szok: Moja Smoczyca robi wielką afere jak do niej podchodze ze spinką albo gumką :frown: :growl: :growl: :growl: :angry:
Marta ale Antoś miał imprezke! szok... tyle gości i fajnie że się udało :tak: :-) :-) :-)
No to miłego dnia! Pa! :-)

Grubelku nie wazne ze spoznione, wazna jest pamiec. Dziekujemy ;-)
W sumie ja tez sie zawsze dziwie ze Amelka nigdy nie protestuje jak jej chce cos zrobic z wlosami (chyba wie ze wyglada wtedy slicznie :-)). Dzis nawet dala mi podciac sobie grzywke bo leciala jej strasznie w oczy :tak:
To dobrze ze masz taka kochana tesciowa, ja tez marze o takiej :laugh2: (moze mi jej kiedys pozyczysz na troszke) :-D Lez w lozeczku i wypoczywaj, niczym sie nie przejmuj...
papapa

No to i my się meldujemy :-)
W domu zamieszanie, bo mamy gości. Moja mama w tym roku obchodzi swoje imieniny przez 3 dni ;-):laugh2:

Hania dziś pierwszy raz przewróciła się z własnej woli na brzuszek :cool2:

Napiszę coś więcej może jutro, bo dziś muszę juz pomykać. Pa pa!

KOCHANA AMELCIU W DNIU TWOICH URODZINEK ŻYCZYMY CI ZDRÓWKA ORAZ SPEŁNIENNIA MARZEŃ

KOCHANE PRZEPRASZAM ZA SPÓZNIONE ŻYCZONKA

witam
u nas weekend długi mija rodzinnie . teraz nawet nie mam jak wam opisac co i jak bo r. poszedł z maja na spacer a ja musze odkopać mieszkanko. odezwe sie dopiero wieczorem . ściskam was ..... grubelku jak u ciebie ?jak sie czujesz?marta nie jestes sama ja myslami byłam z wami .

Witam dziewczyny!
Teściowie pojechali więc mam chwile... Maż i Julka śpią... :tak: ;-) U mnie wszystko ok... wyprawka przygotowana, łóżeczko prawie gotowe... nabyłam nawet leżaczek i koszyk wiklinowy do spania na pierwsze 6 m-cy no i dostałam od teściowej kase na pościel do normalnego łóżeczka dla maluszka... :-) Bardzo się cieszę i zaraz pewnie rusze na allegro... :tak: :happy: Poza tym leże i wcinam w ramach kary za nie pojawianie sie na BB ;-) :-D :-D :-D
No to sie jeszcze pochwale nowymi zakupami...
i miłego dnia dziewczynki!

grubelku - sama przyjemnośc patrzec na takie zakupki:laugh2: wklejaj co tylko sie da.

dobra znikam bom mgłoda / zaraz r. przytarga conieco z pizzerni. ;-) ;-) ;-) a (_|_) rośnie:laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
uuuuuuuuuuuuuuuuuu ciezka sprawa. nikogo nie ma ???????ej kochane a było juz tak pieknie . nawet kinga juz nie zaglada. nie mówie o liderce nineczcce. co witała nas codzien jako pierwsza. i az miło było czytac. a tu nikogo?
:sick:

Do góry