reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

a co tutaj tak pusto?? Wszystkie wyjechalyscie na długi weekend??
Wpadam na chwilkę bo niedługo wyjezdzamy robic imprezke urodzinowa Antosia, wrócimy pewnie w poniedziałek albo we wtorek więc może mnie dłuzszy czas nie być. pozdrawiamy i wszystkim udanego weekendu zyczymy!!!!

reklama
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak mogłam pominąć w życzeniach Amelkę naszą kochaną :szok:

STO LAT KRÓLEWNO!!!
BĄDŹ ZAWSZE TAK UFNA I DZIELNA JAK TERAZ JESTEŚ!!!

Udanej imprezki :laugh2::cool2::laugh2:

Nineczko dziekujemy bardzo za zyczonka. Imprezka dobiegla ku koncowi. Zostala mi tylko kupa zmywania... :dry: Ale bylo swietnie.
Amelusia padla jak tylko goscie wyszli. Pewnie wstanie dopiero jutro rano :-)

dobranoc

Natala spóźnione życzenia urodzinowe dla Amelci, prześliczny tort miała, super, mamy juz dzieci a nie niemowlaki:-( pewien etap za nami:tak:

My tez juz po imprezce, niestety nie zabraliśmy ze soba aparatu-gapy z nas i tyle, ale przy tym całym zamieszaniu wyleciało z głowy, musze pozbierac zdjecia od gosci i wtedy je powklejam
Antos miał 43 gosci na urodzinkach, fajna imprezka urodzinowo- grilowa wyszła. Było duzo jedzienia, sałatek, mięska, ciast, oczywiście wielki tort i piwko z beczki , dzieci tez miały atrakcje- grały w piłke, w koszykówke, miały mnóstwo baloników, rabek, serpentyn itp. Imprezka przeciagneła sie do bardzo póxnych a moze i wczesnych godzin porannych
prezentów tez było mnóstwo- klocki, rowerek, maty w kształcie puzli, nocniczek z Fischer price, ten w kształcie toalety, Antos dostał tez duzo misiów maskotek i ksiązeczek, imitację kierownicy, wiaderka i foremki do piaskownicy, fotelik do roweru i kask. pewnie o czyms zapomnialam napisac ale dopiero dzisiaj na spokojnie ogladniemy wszystkie prezenty w domku
Nastepne tak huczne urodzinki beda pewnie dopiero 18 ale nas rodziców pewnie na nich nie będzie

Udane imprezki :tak: Ja żałuję, ze Hania nie urodziła sie latem... a tak będzie znowu problem z pomieszczeniem gości (bo w tym roku jeszcze nie zdążymy się przeprowadzić na swoje :no:) więc pewnie u nas będzie baardzo skromnie. A szkoda, bo pohasałoby się przy grillu, wypiło piwko... A na dodatek listopad to post :no:

U nas jutro imprezka - imieniny mojej mamy, które są co prawda w sobotę ale jutro zapowiedzieli się goście. miał być grill ale przez tą pogodę (_!_).

Marta to imprezka byla naprawde duza... A u nas tez nie ma zbyt wiele miejsca wiec nie mozna bylo zaprosic wielu osob niestety :baffled: No ale i tak bylo fajnie :cool2:

reklama
I znowu jestem sama na forum, no ładnie, wiem, że jest długi wekend, czy wszytskie powyjeżdzałyście????

Do góry