reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Cześć kochane :-)
Dziś po południu wróciliśmy do domku i oczywiście - wszędzie dobrze ale tu najlepiej :-D
Hania była nadzwyczaj grzeczna (11 nieznanych osób na imprezie a ją to za bardzo nie ruszało :-p) tylko wieczorami przed spaniem dawała swój popis arii operowych sopranem koloraturowym :szok::-D
Teraz też troszkę pośpi i budzi się z piskiem :no: Biedny ten nasz dzieciaczek a to wszystko przez to, że nam i dziadkom zachciało się wyjazdów świątecznych. Wyrodni rodzice :dry: Trochę czasu minie zanim dojdzie do siebie.

Od jutra (jak zwykle :-p) zaczynam akcję odchudzanie :cool2: Ło matko! Ważę 20 kilo wiecej od mlodszej o 3 latka siostry i 10 więcej od młodszej o lat 6 :wściekła/y: Czułam się przy nich jak kaszalot :dry:

natala - 6 tyg zleci jak z bicza strzelił :tak: Serio te bio -slim tak cię uszczupliło czy to te jedzenie raz dziennie :confused: Ja bym już po ścianach z głodu chodziła :laugh2:

Dziewczyny - ja też pamiętam jak Hani dupeczka mieściła mi się w jednej ręce a teraz... :laugh2::-p:laugh2:

reklama
hej hej z samego rana!!:-) Dziecko moje spi a ja nie moge:-( chyba coś mi dolega:-(
u nas tez swięta gwarne były, mnóstwo ludzi a Antos pomiedzy nimi, przez wszystkich noszony na rekach i tarmoszony. Biedak potrzebował troszke czasu zeby ochłonać z wrażen i dojśc do siebie.:-) Na dodatek jeszcze z niedz na pon został na noc u dziadków bo kochani rodzice postanowili sie rozerwac i poszli na disco. Ale było super, od dwóch lat nie piłam alkoholu i nawet małego kaca rano miałam:laugh2: :laugh2: najważniejsze ze sie wytanczyłam, wyszalałam i jestem zadowolona:-)
kurcze tez musze przejsc na dietę:-( troszke za duzo jadłam w swieta, nie wiem czemu nie umiem sie oprzec pokusie smacznego jedzonka:-( może też wypróbuje jakaś herbatkę, hmmm

witam i ja
jakos nie mam ostatnio weny do pisania . ale czytam was na bieżaco. niebawem sie odezwee. a tymczasem oddlam sie .pa

Rany! Ależ jestem skonana :sick: Prawie 3 godziny prasowałam Hanine ubranka, które dostała od rodzinki w czasie świąt :szok: Hmmm... Chyba ja się wyprowadzę do komody a ona zajmie całą garderobę ;-)

Dziś rozłożyłam małej spacerówkę i to był genialny pomysł. Zadowolona jak nigdy, że więcej widzi i chociaż na spacerku spokój święty. W gondoli mieści się już na styk ten mój potworek :-D

Dziś z okazji pierwszego dnia diety nażarłam się... frytek :no: Musiałam po prostu wypróbować nową frytkownicę :-p:dry::cool2: Ale mam kacorka - cały dzień dietka a na koniec talerz frytek :laugh2: Ale nic to - już się nimi przejadłam więc na jakis czas spokój.

maarta - z herbatek polecam czerwoną. Po piciu jej przez 2 tylko dni odrzucało mnie od słodyczy :dry:

Cos w tym jest bo ja tez dzis nie wytrzymalam i bylam na pizzy :baffled: No ale od jutra znow glodowka :-) Z herbatek ja polecam "AFRODYTA" bardzo dobra jest.
moje dziecko przechodzi jakis szalenczy okres bo ciagle skacze, glosno krzyczy i ze wszystkiego sie smieje :laugh2::laugh2:

dobranoc

Witam dziewczynki!

No tak to chyba był dzień fast foodów - zaliczyłam 2 hamburgery , 2 porcjr frytek i 2 cole :-p najpierw na spóźnione sniadanie (miałam badania a to na czczo ) a potem na spóźniony obiad (mąż późno wyszedł z pracy) ale pyszne było... :-p

Nineczko jak ja Ci zazdroszczę też chcę sie odchudzac... a co do ciuszków to wczoraj nieostrożnie powiedziałam do męża że nie wiem w co ubrać Julkę... (zamiast NIE MAM... :baffled: ) chyba mózg mi się skurczył w tej ciązy... syn mi rozum odbiera... ;-)

Maarta dobrze sie wyszalałaś... też bym chciała... ehh..... a tu leżeć musze ... :dry:

Miłego dnia !!! :-)

Hej. Ja tez nie mam jakos ostatnio weny na pisanie. :confused:

Od wczoraj zostalam konsultantka Oriflame :cool2: Zobaczymy jak na tym wyjde :laugh2:

Slonko swieci, Wychasalysmy sie po dworzu i Amelka spi jak zabita, no ale pewnie ta sielanka nie potrwa jeszcze dlugo :tak:

milego dnia Kochane

Hej hej :-) Od rana dziś miałam dobry humor i nawet piątek 13tego mi go nie zepsuł ;-) Mój tata miał dziś 55 urodziny wiec wieczorkiem posiedzieliśmy przy winku i cieście. Tzn ja ciasta nie jadłam - dietka. Dumna z siebie jestem jak cholercia, że nie zjadłam ani kawałka :cool2:
Ponadto udało mi się dziś kupić pasujacą na mnie bluzkę w normalnym sklepie :szok: I nie ważne, że chyba XXL :dry: A myślałam, ze będę skazana na sklepy dla puszystych :laugh2:
Rany! Ja się wcale taka gruba nie czuję a w nic nie wchodzę :dry:
Hanut dzis był dla mnie łaskaw i obyło się dziś bez histerii. Moje słoneczko sprawdza na jak dużo może sobie pozwolić i stara sie mnie sterroryzować ale nie wie z kim zadziera oj nie wie :laugh2:
Matka -pedagog to horror dla dziecka :wink:
Jutro pewnie będę w kółko śmigać po podwórku. Może sie troszkę opalę... A! I sezon grillowy w końcu jutro zaczynamy rodzinnym obiadkiem. Mniam mniam... Ciekawe jak to się ma do mojej dietki :dry:

Witam!
Nineczko do dietki grill ma się pysznie... :dry: :-D

Ja dzis do lekarza i zobaczymy... boję sie że do szpitala mnie wysle... :szok:

Zajrze wieczorkiem..
Miłego dnia... :-)

reklama
Grubelku rzymamy kciuki, na pewno wszytsko bedzie dobrze.

Tez chce mi sie grilla. Nineczko pociesze Cie ze ja do tej pory nie mieszcze sie w spodnie sprzed ciązy, nie wiem tez czy to kiedys nastąpi, nie chce byc gruba. A pomyslec zeniektórym tak łatwo idzie odchudzanie.
A na grilla mozesz sobie zaserwować np pieczona pierśc z kurczaka z ziołami,papryką i pieczarkami zawiniete w folii albo chuda szyneczkę. ;-) ;-)

Do góry