reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Agnieszko składam Ci szczere kondolencje, przykro mi...:-( Wiem jak to jest, moja babcia też umarła (6lat temu) mieszkała razem z nami tz jeszcze jak mieszkałam z rodzicami.
No to ja jeszcze dodam od siebie: Z zawodu jestem handlowcem, również nie pracuje w zawodzie. Teraz jestem na macierzyńskim, ale w maju chcę już wrócić do pracy. Na wychowawczy niestety nie mogę iść ponieważ nasze pobory są za duże. Mój Michał ma 27lat, jesteśmy parą od 3 lat. Nasz ślub odbędzie się 15 września tego roku. Tyle chciałam dodać:-)

teraz wy dziewczyny reszta...;-)

reklama
Agnieszko składam Ci szczere kondolencje, przykro mi...:-( Wiem jak to jest, moja babcia też umarła (6lat temu) mieszkała razem z nami tz jeszcze jak mieszkałam z rodzicami.
No to ja jeszcze dodam od siebie: Z zawodu jestem handlowcem, również nie pracuje w zawodzie. Teraz jestem na macierzyńskim, ale w maju chcę już wrócić do pracy. Na wychowawczy niestety nie mogę iść ponieważ nasze pobory są za duże. Mój Michał ma 27lat, jesteśmy parą od 3 lat. Nasz ślub odbędzie się 15 września tego roku. Tyle chciałam dodać:-)

teraz wy dziewczyny reszta...;-)

kinga super ze wesele we wrzesniu . Gratuluje ., a tak ciekawosci zapytam wyprawiacie huczne weselicho czy skormniutkie , cichutkie ..... bo jak jakj wspomne swoje na sama myśle geba mi sie smieje . takie tańcze.

nineczko . kinga - ludzie niestety odchodzą ale macie cudowne wspomnienia i to jest najwazniejsze.:tak:

grubelaku mój -jak sie czujesz???hop hop . ah ten twój suwaczek zapierdzila ze szok . :cool2: :cool2: :cool2: a z zakupami sie jeszcze wstrzymaj jeszcze masz czas i ja zadbam o to zebys przelezała to 40 tc:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: wiec luzik zdazysz:laugh2: no uśmiechnij sie teraz jak czytasz , przekrec sie na drugi boczek . zrób sobie zajebista herbatke i odpoczywaj ., nózki do góry na podusie . :laugh2:

nózki może nie do góry bo wiesz męzkowego jeszcze skusisz to moze poprostu połoz na podusie tylko :-) :-) :-) :-) ;-) ;-) ;-) ;-)

marta - hop hop i ty oderwij sie troche od pracki i naskrob pare zdanek.

natala - my jak robocopy neidługo bedziemy chodzic . ja tez zmuszona jestem ksręcam , wkręcam , piłuje , szlifuje. faken juz mam dosc. TATA WRACAJ !!!!!!!!!!!!!

O jacie!!! :zawstydzona/y:
No dobra... Tylko nie mówcie do mnie staruszko... :wściekła/y: :growl: :frown:
Mam na imię Monika, 31 lat :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: mieszkam pod Olsztynem w lesie... to takie powiedzmy siedlisko... męża poznałam na praktykach tzn byłam jego praktykantką... jest ode mnie starszy o 10 lat... Znamy się ponad 11 lat razem oficjalnie od 3,5 roku a po slubie od 1,5 roku :happy: mamy córke Julke i teraz synka (mam nadzieje ;-) ) Wiktorka no i wspólnie wychowujemy 16 letnią córkę mojego męża.... z zawodu jestem informatykiem... aktualnie na wychowawczym... a pracuje w jednej z firm telekomunikacyjnych.... :-p (nie powiem w jakiej bo jeszcze mi się oberwie...) ale się zdradziłam..

Kinga Twój Filipek jest młodszy o rok od mojej Julki (ona jest z 22.12) :-)
I starsza o rok i 1 m-c od Hanusi Nineczki :-) no proszę...

Maadziu dzięki za zdrówka leże uczciwie i biegam tylko do lodówki i łazienki... mam nadzieje że Maji już lepiej ...? :confused: I Tobie oczywiscie też...

No to jeszcze została nam Natala i Maarta :-)

Jak fajnie że jest nas coraz więcej....

MADZIA nie robimy hucznego wesela. Będzie msza w kościele i potem w lokalu takie ala przyjęcie weselne na 35osób:happy: Niestety sami wszystko robimy a zaczeliśmy w tym roku dopiero zbierać pieniążki więc nie możemy pozwolić sobie na nic wielkiego, ale i tak jestem zadowolona:happy:.

Grubelek no prosze:-) fajnie że tak się złożyło..

Jestem smutna bo z moim synkiem coś nie tak..:-( od 10tej cały czas śpi.. przebudził się po 13 na jedzenie, dałam mu ale potem wszystko zwymiotował, aż noskiem mu leciało:-(. Teraz znowu śpi... Muszę sie nim zająć odezwe się jak bedzie lepiej. Do następnego razu papa!

:-) Kurczaki nie było mnie od rana A Wy tyle juz zdążyłyscie napisac:szok: :szok: :szok: no ale to bardzo dobrze
witamy na forum nowa mamusię i slicznego Filipka, to miło ze do nas dołączyliście:-) :-) :-)
to i ja skrobne troche o sobie, bo faktycznie tyle czasu juz rozmawiamy a dokładnie nie pisałyśmy
Na imie mi Marta :-) mieszkamy w Olecku-mąż Rafał, mam 27 lat z wykształcenia jestem ekonomistą i urbanistą, pracowałam w swoim zawodzie do konca marca ale niestety od kiedy wróciłam do pracy po macierzyńskim to nie mogłam dojsc do porozumienia ze swoim szefem i po prostu złozyłam wymówienie, troche mnie poniosło, ale teraz nie żałuje swojej decyzji bo mam juz 2 oferty pracy i od czerwca bede juz znowu pracowac:tak:
To jeszcze dopisze ze Antoś nie jest naszym pierwszym dzieckiem, Kubuś urodzil w 28 tyg ciaży i niestety nie mial szans na przezycie, było to piec lat temu wiec moge o tym pisac bo wczesniej to nawet myslec nie byłam w stanie:-( teraz mamy Antosia i jestesmy bardzo szczęśliwą rodzinką, a małżeństwem jesteśmy od 5,5 roku. Chyba udanym bo nawet jak sie kłócimy to wiemy juz w którym momencie odpuścić.
to chyba tyle, wydaje mi sie wystarczy bo ciężko bedzie wszystko na raz zapamietać:tak: :-D

Melduje się i ja :-)

Madziu witaj wkoncu :laugh2: Dawno sie nie pokazywalas u nas a tu tyle nowinek :-D Dziekujemy za zyczenia zdrowia dla Amelusi, chyba pomogły bo juz jej zostaly tylko plamki po tych krostkach. Ciesze sie bo jutro wraca nasz tatus i bedziemy mogli razem gdzies wyjsc :-D:-D

Kingo my tez nie mielismy hucznego wesela tylko male przyjecie dla najblizszej rodziny. W sumie to czeka nas pewnie jeszcze jedno bo mamy tylko slub cywilny. Tym razem juz nie przepuszcze i bedzie weselicho :-)

Mam na imie Natalia. Na naszym forum jestem chyba najmlodsza bo mam 21 lat. Wczesnie zaszlam w ciaze niestety. 29 kwietnia 2006 urodzilam Amelke, a 24 czerwca wzielismy z Rafalem slub cywilny. On ma 27 lat i obecnie pracuje w Niemczech (zarabia na kupno mieszkania). Zyje nam sie fajnie, Amelka daje nam duzo uciechy.
Nigdzie nie pracuje. Od pazdziernika wybieram sie na studia (Kolegium Nauczycielskie Jezykow Obcych w Olsztynie: j. niemiecki) :-) Juz nie moge sie doczekac :-D

To chyba tyle. BYnajmniej nie przychodzi mi nic wiecej do glowy :confused:

Przez ostatnie 2 dni sie rozszalalysmy troche :-):-) Oby tak dalej!!

reklama
Do góry