reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
:szok::szok::szok: To mi się podoba :-D:laugh2::-D Nareszcie jest co czytać :wink:
Aż nie wiem od czego zacząć :dry:

Grubelku - leż i wyleż się za mnie :tak: Ja bym sobie chętnie poleżała troszkę...

maarta - dzielna z ciebie babka.

Kobitki - robocopy :-D:laugh2::-D Nie lepiej brzmi - wszechstronnie uzdolnione? :-D

natala - miłego spacerku jutro :cool2: I w ogóle miłego... ten teges, co to ja chciałam ... :laugh2:

Moje wesele było w Białymstoku, bo tam więcej mojej rodziny i prawie cała męża. No i knajpa wujka więc oszczędziliśmy sporo :tak: Było ponad 80 osób i wybawiłam się jak nigdy!! W lipcu znowu w tej knajpie wesele mojego brata więc już się cieszę na jedzonko mniam mniam :laugh2: Suknia do tej pory wisi w komisie i tak się zastanawiam czy ja nie mam gustu ani trochę i ona taka brzydka czy co?

Kinga - nie martw się, pewnie Filipkowi zaraz przejdzie :tak: Może się biedaczek "przytkał" :confused:

Marta100, Natala_2006, Nineczka Witajcie!:-)

Mój Filipek ma się już lepiej... ale jeszcze miał rozwolnienie. Musiałam go caałego kąpać od razu bo cały obsrany:szok:. Szok. Teraz śpi kochany a ja się zastanawiam czy dać mu teraz o 20 mleka (bo tak mu przypada) czy lepiej wody lub herbatki:confused: jak myslicie??

Ja chyba dałabym mleczko. To w końcu też picie. O ile będzie chciał jeść.

Hanka sie obudziła i koniec spania :szok: A zawsze po 19tej odpływała w sen na 12 godzin. Na zabawę jej sie zebrało :dry:

Marta100, Natala_2006, Nineczka Witajcie!:-)

Mój Filipek ma się już lepiej... ale jeszcze miał rozwolnienie. Musiałam go caałego kąpać od razu bo cały obsrany:szok:. Szok. Teraz śpi kochany a ja się zastanawiam czy dać mu teraz o 20 mleka (bo tak mu przypada) czy lepiej wody lub herbatki:confused: jak myslicie??

witajcie :sick:
kinga - my dopiero po wirusie jelitowym . objawy podobne . wymioty po jedzeniu i rozwolnienei . jedyne lekarstwo to lakcid. gasrtolit i duzo duzo picia .trzymajcie sie zdrowo i oby to nie to

marta - dzilna kobita jestes.ściaskam mocno

Teraz śpi kochany a ja się zastanawiam czy dać mu teraz o 20 mleka (bo tak mu przypada) czy lepiej wody lub herbatki:confused: jak myslicie??

ja bym dała mleczko . jesli ewentualnie by zrzucił ( czego broń boze nie zycze) to potem sama woda najlepiej z gastrolitem

reklama
na razie cały czas śpi... zrobiłam herbatkę rumiankową i dałam mu aby mi się nie odwodnił, wypił 40ml. Cały czas nad nim czuwam.... :-(
Mam nadzieję że to nic poważnego i że mu przejdzie bo jak nie to... :-( zmartwiona jestem

Mój Michał też chory; głowa boli, wymiotuje....:-(

Czuje się taka bezradna i samotna:-(

Do góry