reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hania jest słodziutka:tak: :tak: sliczna dziewczynka:tak: :tak: a jaki z Niej bobasek;-) :laugh2: Chyba bedziemy musiały zeswatac ze soba nasze dzieciaczki, bedziemy miały ładne wnuki:-D :-D
A tak na marginesie to prosze Nineczko nie przesadzaj, laska z Ciebie jak sie patrzy:tak:
Madzia powodzenia w pracy.
My dzisiaj w planie tez mamy spacer, wczoraj bylismy, troche zimno było ale Antos przynajmniej sie dotlenił:-) podobno idzie ocieplenie, wiec czekamy:tak:
my dzionek zaczynamy o 6 rano:-( Antek zasypia o 19 i wstaje o 6, teraz go przestawie jak bedzie zmiana czasu:tak:

reklama
Dziękujemy dziewczęta za komplementy :-)

maarta - super pomysł z tym swataniem ;-)Zięcia /synową trzeba wybrać w niemowlęctwie im sobie wychoweać :-D:laugh2::-D

Hania wstałav dziś o 5 rano :szok: Maarta dobry pomysł z tą zmianą czasu na przestawianie. Mała chodzi spać po siódmej - nic dziwnego ze bladym switem jest rześka (rany! jak sie ten wyraz pisze:confused:) jak skowronek :tak:

Hanusia cudna! I mama niczego sobie... :-) :tak:
I witam się rano...
Wczoraj wypadła mi plomba i dziś do dentysty uciekam... Boję się okrutnie mam nadzieję na znieczulenie...
Miłego dnia dziewczyny!

oooooooooooooooo od rana cisza?
kobitki nu nu
u wmnie w pracy piekło . normalnie dzis jakies zatrzesienei :wściekła/y:
ale teraz weekend wolny . tylko w poneidziałek musze isc na 2 godzinki pokończyc sparwy finansowe. oj nie lubie ja tego nie lubie.
pozdrawiamy

To ja się poprawiam :-D
Byłam dziś z małą na długim spacerku a potem też jakoś nie było czasu tu zajrzeć :zawstydzona/y:

Jutro mam nadzieję, że połażę dlużej bo dziś wialo jak cholera :no:

W sumie to u nas dziś nudą wieje bardziej niż piachem :dry:

Witamy w sobote:-) :-) słonce swieci od samego rana, nie moge sie doczekac az pojdziemy na spacer. od kidy jestem na urlopie to non stp jestesmy na spacerze, wczoraj np bylismy 4 godzinki:tak: dobrze, moze kilogramy w koncu zrzucę;-) ;-)
odezwiemy si później, mam nadzieje ze u Was tez słonecznie:-)

U nas też pięknie tylko nadal wieje. Spacerek jednak nas nie ominie :-) Gdyby nie to, ze Hania je co 3 h to nie wracałybyśmy do domku a jeszcze troche za zimno zeby ja karmic na dworze.
maarta - a gdzie ty masz te swoje kilogramy :confused: Bo na zdjęciu to ja nic nie widzę :dry:

Ale tu dziś pusto :no: Czy mi się wydaje, czy słyszę echo :confused::-D

Hani chyba idą zęby. Zachowywała się dziś po prostu bez sensu :wściekła/y: 15 min snu - 15 czuwania - 15 snu... A do tego wrzask bez powodu konkretnego. Dopiero wiczorem po panadolu w czopku się uspokoiła, zjadła i w końcu uśmiechnęła :no: Łapki ciągle w buzi, ślinotok zaawansowany ale ząbków jeszcze nie widać. Dziąselek nie da sobie obejrzeć malpiszonek jeden :dry:

Przez te wiatrzysko, ktore na moim wygwizdowiu jest prawie jak huragan (jak bony dydy zwiewało mnie znowu do rowu :szok:) byłam dzis na 3 spacerkach po godzinkę.
Ja chcę lata!!! Ja chcę temp. powyżej 20 stopni!!!
A przede wszystkim to chcę spać :sick:
Odmeldowuję się drogie koleżanki. Dobranoc :-)

No nie :no: To chyba nasz rekord - niechlubny zresztą. Przez calą dobę żadna tu nie zajrzała. Niedobzie mamuśki, niedobzie :no2:

Poprawiać się szybciutko, bo zauważam początki schozofrenii u siebie- zaczynam gadać sama do siebie :-p:laugh2:

Piękna wiosna za oknami więc kolejny dzień pod znakiem spacerkow. Niestety także kolejny płaczliwy dzień Hanutka. Pojutrze będą wyniki analizy moczu i mam nadzieję, że to nie zakażenie :dry: Idę spać, bo mimo zmiany czasu padam na dziób. Dobranoc :wink:

reklama
hej hej!!! jestem i ja!! dopiero dzisiaj bo jak słoneczko wyszło to i nas w domku nie ma... trzymamy kciuki za Hanie i wyniki, oby było wszytsko dobrze:tak:
nineczko kilogramy sa ukryte, głównie w głowie:-D ale tak powznie to mam prawie 10 kg do przodu i nie chcami one zejść:wściekła/y:
od dwóch dni nie karmie tez Antosia piersią i chyba juz go na dobre odstawię, jakos on specjalnie tego nie przezywa, więc mam nadzieje ze uda nam sie to przejść bezstresowo:tak:

Do góry