reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Natala gratuluje!!!!!
Grubelku super wieści:tak: :tak: piekne imiona wybraliście:-) :-) pamietam ze ja do konca nie byłam pewna ze urodze chłopczyka, miałam duzo razy robione usg i za każdym Antos tak sie układał ze nie było widac ptaszka:-D tzn raz lekarz zobaczyl w 19 tyg ale ja czekałam na potwierdzenie:tak:
Nineczko czekamy na relacje jak nowa bryka:-) wczoraj prawie cały dzien bylismy na spacerze i dzsiaj tez sie tak zapowiada, o ile, descz sienie pojawi. jak narazie to termometr pokazuje 10 stopni

reklama
Witam Mamusie!

Maarta ja cały czas pod wrażeniem ptaszka, ale masz rację... dopóki się nie zobaczy na własne oczy to się czeka ..... ;-) chociaż widziałam to tylko usg... No ale... jajka są!!! :-D Czas pokaże... w lipcu :szok:

U mnie pogoda taka sobie jakaś wilgoć na dworzu... no ale ja dziś u mamy nocuję więc pewnie pójdziemy na spacerek z Julką razem... :-)
To miłego dnia!

I po spacerku. Wieje jak cholera - malo mnie z chodnika nie zwialo co przy mojej slusznej wadze latwe nie jest ;-)

Wózio super!!! Żaluję, że wcześniej go nie wypatrzyłam. Różnica miedzy nim a poprzednim jak miedzy czolgiem a Volvo S40 :-D:-D:-D

Udalo mi się znaleźć marchewkę w mojej cudnej metropolii :)wściekła/y:) i może dziś zapodam malej przed obiadkiem z okazji jej 4 miechów :-D

Ślepa kura! Jak ja mogłam nie zauważyć blogu Antosia :unsure: Zaraz poczytam i poszukam zdjęcia z kosteczką :confused:

Nineczko super ze wózeczek sie podoba:-) :-) najwazniejsze ze zakup się udał:tak: :tak:
dziekuje za miłe słowa o blogu Antosia, a to zdjęcie z koscią, żebyscie nie musiały szukać;-)
1172740080

maarta :-D:-D:-D extra fotki :-D:-D:-D Ale jaki z niego przystojniak! Dawaj receptę na takiego fajnego facecika - po dziewczynce czas przyjdzie na jakąś odmianę :cool2:

A propos jedzenia - marchewka firmu gerber jest chyba zaczarowana :szok: Hania włomotala pół sloiczka i chciala jeszcze ale nie dalam, boję się tyle dawać za pierwszym razem (i tak przedobrzylam :dry:). Próbowalam tej marchewki i dla mnie to ona jak ketchup smakuje a nie jak marchew :baffled:

Nineczko nasze dzieci jedza potrawy których nigdy bysmy nie zjadły! Nie znaja jeszcze smaku przypraw:-) i dlatego wazne ez jest zeby dziciom nie solic i nie słodzić jedzonka, im to smakuje bez tego!:-) przynajmniej zdrowsze jedzonko:-)
Przepisu na Antka nie podam ;-) ;-) chyba tak jakoś wyszło hehehe:-D jak był malutki to pielegniarki w szpitalu sie smiały ze on chyba powinien byc dziewczynką:laugh2: a pozniej na spacerze nie raz słyszałam- jaka ładna dziewczynka:-) a to przecież chłop jak sie patrzy:-)

He he he
Moja mlodsza ode mnie 3 lata siostra jak była mala była brana przez wszystkich za chlopczyka. Do dzis jej to zostało :laugh2: Kelner w Pruszynce pytal się jej i jej koleżanki "co panom jeszcze podać?" :laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2: Ścina włosy na żołnierza, jest chuda jak patyk to ją mylą ;-)

Nie dodaję małej nic do tych sloiczków. Po co ma być uzależniona od slodyczy jak mamusia :happy2: I wyglądać potem jak mamusia :ninja2:

reklama
Natala - moim sposobem na nudę jest ... sprzątanie ;-) Dzionek mija wtedy jak z bicza strzelil zanim posprzątam cały dom :-D
Mało przyjemne ale skuteczne :tak:
uuuuuuuuuuu to nie dla mnie . ale jak mus to mus :-D

Dziewczyny zostałam ciocia :)) Moja bratowa urodziła dzis dziewczynke :)) prawie 3 i pol kilo:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Wielkie gratulacjony

No i super ten blog Twojego Antosia Maarta... :tak: :-) A najsuperaśne zdjęcia to te z kosteczką :-D ... głodne dziecko... :laugh2: :laugh2: :laugh2:
i ja nie widziałam . dopiero dizs sie dopatrzyłam . marta rewelacja . super. piekny synus :laugh2:

I po spacerku. Wieje jak cholera - malo mnie z chodnika nie zwialo co przy mojej slusznej wadze latwe nie jest ;-)

Wózio super!!! Żaluję, że wcześniej go nie wypatrzyłam. Różnica miedzy nim a poprzednim jak miedzy czolgiem a Volvo S40 :-D:-D:-D

Udalo mi się znaleźć marchewkę w mojej cudnej metropolii :)wściekła/y:) i może dziś zapodam malej przed obiadkiem z okazji jej 4 miechów :-D

super ze wózio sie sprawdza, no i ze hani a wcina ze smakiem marcheweczke :laugh2: :laugh2:

dziekuje za miłe słowa o blogu Antosia, a to zdjęcie z koscią, żebyscie nie musiały szukać;-)
1172740080
no i znów zachwyt. extra :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

To i ja się pochwalę swoim kluskiem a co :-D
Dzisiejszy spacerek i kąpanko.
a mama to chyba przesadza . laska z niej ze hej . córci a przepiekna. ehhhhhh szkoda ze nie mam syna . juz bysmy ich zeswatali :cool2: :cool2:

a tak poza tym witam . w pracy kocioł nie mam czasu na nic a jak juz wracam do domku to tylko zajmuje sie maja . mamy dla siebie tak niewiele tego czasu bo nie spi w dzien i o 19.00 juz pada jak kawka . :no: ma to swoje dobre i zle strony. do południa jest bosska . potem juz jest zmęczona i staje si e płaczliwa. ale czekam na troche ciepła. drzemka na dworku moze nas jakotako uartuje bo kiepsko to widze w lato chodzic spac o 19.00 :laugh2:

Do góry