reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Jakubek widzę, że ręczniczek znalazł:-D mamusia teraz będzie miała co skladać pewnie :-D Śliczne te twoje dziecię Atra:tak:
A moja coś dzisiaj mało spała drugie spanko to w ogóle nędza -45 min (a zawsze 2h) i teraz jest już grymaśna a ogólnie to mam ubaw, bo Miśka wygląda teraz tak,jakby sobie lufkę strzeliła :-p:-p:-p

reklama
Tosika ja już cała szafkę ręczników poskładałam...zanim Jakub znalazł ten kubusiowy hehe to wyrzucił całą resztę.
Zjedliśmy przed chwilką jabłuszko... No i w chwili nieuwagi mały komputerowiec się dorwał do "swojego" sprzętu :tak:
1010254pp3.jpg

A teraz specjalnie dla Agnieszki...widok z okna :)
1010259zy4.jpg

Ostatnia edycja:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Zaczyna sypać coraz gorzej :baffled::angry:
A ja miałam w planie jutro wyjazd... No i trafi moje plany jak tak przez noc całą popada :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Marta dzięki za fotkę-widok niesamowicie przyjemny ale tylko jak się patrzy z okna hehe-śliczna fotka dzięki :-) A Jakubek widać szczęśliwy przy komputerku:-D
My właśnie wróciliśmy ze spacerku,Alan kimał w wózku hehe dobry gość z niego:-D Dziś my wcinamy nie zdrowe jedzonko-pizza,kalorie nam nie grożą więc można sobie pozwolić.

Może przestanie padać albo nie spadnie tak dużo śniegu i zrealizujesz jutrzejszy wyjazd Marta-spokojnie:tak::-)

Dziewczyny normalnie cuuuuuuuuuuuuudo, piękne widoki:szok::szok::szok::szok::-):-):-)
Atra a u twojego brzdąca to widzę w oczkach przesłodkie diabliki:-p
A moja usnęła przy drugim chlapnięciu cyca, taaak sie dziewczyna zmęczyła;-)

Mój synuś już wykąpany, najedzony... Wsadziłam go do bujaczki i ogląda bajki Disneya...nie chce mi się go usypiać, a bujaczka jest opatentowana przez mojego męża - prawie zawsze tak usypia synka:-):-)
Agnieszko dokładnie widok piękny....z okna. Nasypało już sporo śniegu.
Będziemy musieli sanki kupić, bo Jakub jeszcze się ich nie dorobił heh
Tosika...bo to mój mały diabełek...po mamusi :-Dno tatuś do świętych też nie należy :-D hehehe
Jak malutka krótką drzemkę miała to co się dziwić, że raz dwa zasnęła:tak:

reklama
Do góry