reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Agnieszko tak, Filip chyba miał taką bujaczkę też. My nie zamierzaliśmy jej kupować...Jakub dostał w zeszłym roku na święta...
Kinga mały śpiewak wam rośnie.
A ja gadam sobie z mężem na naszej klasie...brrrr no żeby sobotni wieczór spędzać samotnie :angry:

No i mamy zimę. U nas trochę sypać przestało...
No jak tak się utrzyma a mąz będzie miał ochotę to jutro podjedziemy do kauka po sanki, bo widziałam ostatnio i pojedziemy na wieś.... Oj jak bym chciała....
A jeszcze muszę w dwa miejsca podjechać...a sama w taką pogodę będe trochę się bała :baffled:

Kinga wklej fotkę regału Filipka na zabawki tego nowego:-)
A zdjęcie Filipka jest cudne,boże jak on rośnie,pamiętam Kinga jak chodziłaś w ciąży hehe .............a pamiętasz Kinia jak byłyśmy na plaży się kapać,wtedy miałyśmy małe brzuszki:-)

Hehe właśnie bo wy macie małą różnicę między dziećmi...
A co do kąpieli...Ja Jakuba rodziłam w czerwcu...a w maju jeszcze się kąpałam hehehe

agnieszka jak wygrzebie to dodam zdjecie:) No rośnie Filip rośnie... twoj Alanek też już duży jest a miedzy nimi tylko 11dni różnicy.

a my jutro z Filipkiem na sanki idziemy!!:-)

reklama
regał

z mężem chcemy dokupić jeszcze jeden bo już zabawki się nie mieszczą:-D a po świetach i urodzinach to doszło ich sporo heh

Do góry