reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Agnieszko wiem co czujesz, jak dzwoni twoja mama, ja zawsze odnoszę wrazenie, że moja mama ma wykupiony patent na doskonalość:wściekła/y: bo jej to zawsze wszystko wychodziło, a mnie do sikania w nocniku nauczyła już chyba w brzuszku:-p ale zastanawiam sie czy jak bedę w mojej mamy wieku czy będę taka sama?:szok:
Nie, my mieszkamy w Olsztynie ale powiem wam, ze na pierwszej w życiu kolonii byłam.....w iławie:-):-) oczywiście kolonia trwała dwa tygodnie, ale rodzice zabrali mnie po tygodniu (bo gdzie takie 8letnie dziecko tyle wytrzyma bez mamy???);-)
Marta ja też Kornelka uczyłam siusiania do nocnika jak było lato (on jest z 1 października) i powiem Tobie, że dobrze że my nie mieliśmy dywanów, a panele bo mały jak na siusiał na podłogę to potrafił jeszcze łapką po tym mazać:baffled: dlatego bądź w pogotowiu:blink:

Ja już po kawce...
Jakubcio pobawiłą się z 4-miesiące starszą koleżanką...a teraz szaleje w szafce z ręcznikami :szok: Idę go odciągnąć :angry:

Agnieszko przyjdzie jego pora to się nauczy :tak:
Moje dziecko szukało ręcznika z kubusiem puchatkiem :-D
siedzi teraz na min i ogląda bajeczki :tak:

Jakubkowe ogladanie bajek...
1010225qy6.jpg

I na ręczniczku :-)
1010242ls8.jpg

reklama
Dziewczyny mogę mieć do was prośbę....
Nie piszcie o Jakubie Kuba, co?
Bo ja sie zastanawiam do kogo piszecie :) U nas Kuba się nie przyjął....

I dziękuję za komplementy dotyczące fotek.
Jakub już tak padnięty jest że chodzi z misiem i smoczkiem... No ale jeszcze trochę musi wytrzymać hehehe

Do góry