reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hejka!Melduję się i ja :-)
My już od godzinki na nóżkach,już po śniadanku i kawce.Teraz czeka mnie sprzątanie i pranie a potem zakupy.U nas strasznie zimno i mróz okropny jest :dry:

A mój Alan to tak jak Filipek :-) nie interesują go zabawki tylko telewizor,pilot.komputer,klawiatura itd.czyli sama elektronika i uwierzcie mi że Alanka którąś zabawką z kolei była właśnie klawiatura i myszka,uwielbiał się tym bawić z resztą uwielbia do dziś:-)

reklama
...a co do wczorajszego wieczorku to Marta nas opuściła,Ciebie tosika zabrakło i nici z wielkiej produkcji...no ale wiemy obowiązki każda ma i tyle....może innym razem a na pewno będzie nie jedna okazja:-)

tosika - ja mam Tv ale w angielską a brakuje mi Polskich programów i ogólnie Polskiego języka,marzy mi się lampka winka,wygrzewanie się pod kocem na kanapie i Polskie Tv :-)

Hej hej nocne marki!!
No niestety ja wczoraj byłam zajęta hehe ;-) A jak już znalazłam chwilkę około północy, to Jakub sie przebudził, a raczej obudzili go ci co walili w auto, bo im drzwi zamarzły...ale byłam wściekła :angry: Wyłączyłam komputer wzięłam synka do nas i tak zasneliśmy we trójkę hehe
A co do komputerów...Jakub ma tak samo a w zabawkach i myszka i klawiatura są obecne. A jak tylko zobaczy wolny komputer czy laptopa to jest pierwszy.... No już tak chyba dzieci mają.
Ja mam dzisiaj męża do 13,30... Obiadek już wstawiłam...
I jakiś taki leniwy dzień przede mną...bo jak mam męża w domu to i żadna robota mi nie idzie...

No są moje dziewczyny:-):-)
Aga mi właśnie chodziło o tv w polskim wykonaniu:-p i yego ci wspołczuje:-( ale jak coś możemy opowiadać ci na bb seriale :-p:-p:-p
Atra mam takie same odczucie, jak M w domu to nic nie idzie:no: oprócz tego z moim obserwacji zauważyłam, że jak M nie ma w domu (czyli wyjeżdza w jakieś delegacje) to super porzadek, a wystarczy jak wróci, to chwila moment i spodnie w salonie (a kurka do sypialnie rzut beretem:wściekła/y:) kurtka pod wieszakiem, nie mówiąc już o brudnej bieliźnie w łazience (ostatnio zrobił postęp i kładzie swoje brudasy przy koszu do prania:-p) a wiecie co mnie jeszcze wkurza - jak już sie mam wyżalać, to do bólu!- jak zrobi już siusiu, to jaśnie pan nie zamyka deski klozetowej:angry::angry::angry::angry: i wiecie co zrobiłam, przykleiłam na kafelkach nad wc karteczkę"Uprzejmie proszę o zamykanie deski klozetowej.podpisano kura domowa" i myślicie, ze to coś dało NIE!:crazy: no ale wychodzę z założenia ze nie ludzi idealnych:sorry2: Tylko znajomi jak wpadają mają ubaw po pachy z tej karteczki, bo wszyscy panowie myślą że to właśnie ich się tyczy:-D:-D:-D

jak M nie ma w domu (czyli wyjeżdza w jakieś delegacje) to super porzadek, a wystarczy jak wróci, to chwila moment i spodnie w salonie (a kurka do sypialnie rzut beretem:wściekła/y:) kurtka pod wieszakiem, nie mówiąc już o brudnej bieliźnie w łazience (ostatnio zrobił postęp i kładzie swoje brudasy przy koszu do prania:-p) a wiecie co mnie jeszcze wkurza - jak już sie mam wyżalać, to do bólu!- jak zrobi już siusiu, to jaśnie pan nie zamyka deski klozetowej:angry::angry::angry::angry:

tosika -uwierz mi że u mnie jest dokładnie to samo.I z deską od kibelka też tylko że u mnie dochodzą jeszcze włosy na zlewie hehe to mnie wkurza jak nie wiem co.I też z tym walczę gonię mojego M i powiem że robi postępy ale i tak się często zapomina.

Tosika :-D:-D:-D ta kartka mnia powaliła :-D:-D:-D
Mój mąż właśnie poszedł usypiać Jakuba, ciekawe który pierwszy zaśnie :confused:
Coś głowa mnnie boli...chyba po jakąś tabletkę sięgnę.
A i pogoda się psuje....mają być zawieje i ostry mróz :szok:
Kinga jak tam zakupy?
Ja dzisiaj leniu****ę...i chyba nosa z domu nie wystawię...może popołudniu na chwilkę z Jakubciem.

Dziewczyny z tym sprzątaniem, ciuchami ja mam tak samo... No ale co zrobić ? Widziały gały co brały hehehe

Jakubek zasnął :)

reklama
Do góry