reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

grubelek fajnie ze jestes z nami . im nas wiecej tym lepiej , ja juz tez normalnie nie moge . rano deszcz a jak mała teraz zasneła do słonce ale wieje strasznie ,
wczoraj troche wyszłysmy mimo wiatru juz nie mogła wytrzymac mała w domu . dzis pewnie tez jak wstanie na jakies 0,5 ha wyskoczymy (moze nas nie powieje za daleko :-D :-D :-D . pocieszajce jest to ze to dzis ostatni dzien tych wiatrów , ale z ta nasza pogoda róznie bywa:szok:

reklama
Witajcie!:-)
My mieszkamy w Olsztynie - tzn dokładnie ok 15 km za Olsztynem. Juleczka urodziła się w Szpitalu Miejskim i druga dzidzia też tam przyjdzie na świat :-) .
Pozdrawiam Mazurskie Mamusie :laugh2: !!!

zapomniałam grubelku pogratulowac dzidziolinki . ........:-) :-) :-) :-) :-) :cool2: :cool2: :cool2: a ile ma pierwsza córeczka ???

Grubelek tez dołączamy sie do gartulacji i cieszymy się że jestes z nami!
Tez mam nadzieje, że rozkreci sie ten watek:-) :-) :-)
W Olecku dosłownie głowy urywa!!! Antos od kilku dni nie był na spacerze i pewnie nie bedzie bo troche sie przeziebił, blismy u lekarza bo strasznie kaszle. Doktorka zbadała i powiedziała, że to odkrztusny kaszel po katarku i dała syropki a Mały meczy sie bo nie może tego wykrztusić... Szkoda mi Go, poza tym to dobrze bo humorek dobry ma, bawi sie i nie ma podwyższonej temp. :-) :-) :-)
Pozdrawimy!!!!

mojej małej podawałam flegaminke jak nei potrafiła sobie poradzic z kaszlem . ale tylko lekarz pozwolił do 16.00 podawac zeby na wieczór nie meczył kaszel zbyt mocny

u nas tez wiatrzysko. kiedy to sie skonczy %$^@#$%^&

Też podaję flegamninke, dzisiaj już było lepiej, nie kaszlał tak w nocy! Za to ja prawie wcale nie spałam, była okropna wichura, szok!!! TAk wiało, że co raz patrzyłam przez okno czy cos nie frunie w naszym kierunku, bo obok jest budowa (ostatnio fruwało ogrodzenie :-(), Antos grzecznie spał do 6! A ja dzisiaj jak lunatyk w pracy :-(

witam
ja dzis na 14.00 do pracki wiec wmiare sie wyspałam , panna wstała o 6.00 ale polezała grzecznie z mama do 8.00
zaraz powoli ide sie szykowac. to dobrze ze synus czuje sie juz lepiej
a co do tego waitru to juz nie chce nawet mówic. moje okna pozostawiaja wiele do zyczenia . normlanie takie nieszczelne ze szok. jak wiatr zawiał mocniej to jakby ktos wstawił czajnik z gotujacą woda z gwizkiem i tak wyło co jakis czas. :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: w kazdym pokoju

Grubelku! Witam i gratulacje!!!
Ta pogoda doprowadzi mnie do zawalu. Od kilku dni Hania nie wyściubila nosa za drzwi bo wieje i leje :wściekła/y:Kiedy to sie skończy? Dziś rano czyste niebo, sloneczko świeci no to ja zaczynam Hanuta na spacer szykować. 5 minut później leje:wściekła/y:
Uff...
Maarta, moja mala dostawala na kaszelek deflegmin i super pomógl. 5 kropelek rano i kaszel z glowy :-)
Ja chcę sloneczka!!! Dobra, obniżam wymagania - żeby chociaż nie padalo!!!

Też marze o słoneczku i o sniegu.... Kupilismy sanki Antosiowi i pewnie ani razu ich nie użyjemy w tym roku
Dziewczyny może orientujecie się czy gdzieś w naszych okolicach sa zajecia na basenie dla dzieci? dla maluszków jak mój Antoś. Bardzo chcielibysmy sie zapisać... Nineczka w Gołdapi macie nowy basen? moze u Was?
Wiem, że kiedyś chyba były w Ełku, ale podobno nie było chetnych.

reklama
Witam. Co prawda mieszkam 50 km od Warszawy ale czuję sie mazurską mamą. Ja pochodzę z Pasymia (jekieś 17 km od szczytna i 30 od olsztyna, pomiędzy) a mój mąż z okolic Kętrzyna ale urodził się w Gołdapi. Tylko nasza córeczka jest warszawianką:-).
Serdecznie pozdrawiam i jeśli nie macie nic przeciwko będę do was zaglądać.:-)

Do góry