reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Czyżby na naszych kochanych mazurach niż demograficzny zapanowal? Z tego co widzialam na porodówce w Olecku raczej się na to nie zapowiadalo :-D

Nineczka to miło, że rodziłas w Olecku! mam nadzieje, że nie narzekasz! Ja rodziłam w Sejnach wiec o szpitalu w Olecku nie moge sie wypowiedzieć!
Na porodówkach dużo mam i dzieci ale jakoś nie trafiaja one na BB!!!
Pozdrawiam!!
Ps. czekam cały czas na snieg zeby pojechac na narty, chociaz na Piekna Góre!

Sam poród w Olecku OK, pracuje tam cudowny lekarz - dr Kucharczuk. Gorzej z opieką poporodową. Wredne pielęgniarki tam pracują, albo ja mialam pecha, że na takie trafilam :-( Glęboko się zastanowią przed następnym porodem, czy znów zdecyduję się na ten szpital.
No niestety, śniegu nie ma i chociaż mam z okien widok na piękną górę to smętnie się on prezentuje. Raczej rolki niż narty :-D Ale może w lutym... Pozdrawiamy! Mama i Hania

Nineczka to przykre, że w szpitalu były wredne pielegniarki!
JA bardzo polecam dr Sztejtera, przyjmuje on pacjentki w Olecku i w Suwalkach i jest oedynatorem w szpitalu w Sejnach- lekarz pierwsza klasa- dlatego rodziłam w Sejnach i jestem bardzo zadowolona, opieka super, pielegniarki cały czas pomagaja przy dziecku, dobrze nauczyły mnie karmić piersią bo miałam na poczatku z tym problemy, opiekuja sie dziecmi, żeby ich mamusie mogły odpocząć:-) :-) :-)
Pozdrawiamy! I cały czas czekamy na śnieg:-) :-) :-)

witam
a my mieszkamy teraz w szczytnie . mazury strasznie nam sie podobaja . i czuje sie mazurska mama. ciesze sie ze nalazłam ten wątek jakos nas tu mało a przeciez nie wierze ze tylko tyle nas:)
marta 100 ja rodziłam w szczytnie i nigdy juz tam rodzic nie bede .:szok: :wściekła/y: :no: ale o tym moze pózniej

Witaj Madzia!
Może inne mazursie mamusie też trafia na ten watek:-) :-) :-)
W Olecku była dzisiaj piekna pogoda, rano troche popadało a pozniej było słoneczko:tak: :tak: :tak: strasznie migo brakowało. Antoś był dlugo na spacerku!!
Madzia mówiąc szczerze to w Szczytnie byłam moze z dwa razy w zyciu i to przejazdem!! Jechałam od Rucianej Nidy, piekna droga przez las :-) :-)

witam
u nas od rana padało i wiało jak cholera . wiec my w domku . maja juz spi ale zasneła z trudem . dopiero jak wstanie przymierzymy sie do spacerku . w olecku nie byłam jeszce .az wstyd sie przyznac.

mamy mazurskie zapraszamy ..:-) pozdrawiam odezwe sie pózniej

Witam kolejną mazurską mamusię :-)

Wieje nadal i zaczyna mnie to już irytować, bo ja chcę na powietrze!!! Hania już ze 3 dni nie wietrzona :-)

Hej mamuśki mazurskie! Na pewno jest nas tu więcej! Ujawnijcie się! :-D

reklama
Witajcie!:-)
My mieszkamy w Olsztynie - tzn dokładnie ok 15 km za Olsztynem. Juleczka urodziła się w Szpitalu Miejskim i druga dzidzia też tam przyjdzie na świat :-) .
Pozdrawiam Mazurskie Mamusie :laugh2: !!!

Do góry