reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

u nas Filip teraz siedzi i ogląda krecika na minimini:blink: wpatrzony jak w obrazek
Ja zresztą też uwielbiam te bajki:-D
jeszcze 3h i mężuś wróci.. ! :-)

marta ja bym zbluzgała heh ;)

reklama
To tylko my z takim zerowym prezentowym stanem :szok:
Przyszła choinka...Jest śliczna hehe to chyba za te męki z dowozem :-)

Mąż wyszedł do pracy...a ja popijając jogurt od razu na bb :)
No ale pocieszam się, że od jutra do poniedziałku mąż ma wolne...nie licząc prywatki...
I odzywajcie się kobietki...bo samej smutno!

hej hejj
Marta fajnie ze choinka jest i zadowolona jestes!
bedziesz jeszcze na bb? jak tak to swojego lapa odpale... :-p
Filip zasnał mi ladnie po 20 dzis:-) wiedzial ze rodzice chcą byc sam na sam:cool2:grzeczne dziecko

Jak narazie jestem....
Tylko zrobię sobie małą przerwę na szybki prysznic.

Choinkę ubieramy chyba w piątek! Jak dokupimy lampeczki i możne inne ozdoby.
A póki co stoi już rozłożona w pokoju...Jakub się do niej przyzwyczai, bo narazie układa na niej klocki.

u nas podobnie w tamtym roku było. Filipkowi baaardzo sie podobały światełka i bombki :-) dotykał i ściskał hihi jak dobrze pamiętam to parę pobił :-D
Dzieci im starsze tym bardziej to wszystko przezywają bo zaczynają rozumieć..

reklama
W zeszłym roku Jakub miał pół roczku, więc mało co kumał...ale teraz małe tornado jak wleci na choinkę...hehe

Do góry