reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie.
Rodzice już odjechali, mąż w pracy do 14, Jakubcio śpi... Mięsko w piekarniku...
Tak myślę, że miałabym ochotkę na kawkę...może gdzieś wyciągnę męża ;)
A jak Wam mija niedziela?

reklama
A co tutaj tak cichutko?
My z mężem odpoczywamy. Synek śpi a my po kolacyjce popijamy winko...
A jak tam Wam dziewczyny weekend minął?

Blondi do świat nie daleko. Odpoczniecie wszyscy razem i się sobą nacieszycie :tak:

Mi Jakubcio zasnął...Wczoraj kupiliśmy mu kapciuszki-reniferki :) Fajnie wygląda i nie ściąga!!

Ale tutaj gwarno :szok:
Moi mężczyźni śpią. Mąż idzie na noc do pracy więc chwilkę się zdrzemną Jakubek zasną... A ja tutaj sama...

ależ tu cienizna.... :baffled:
mało kto już tutaj zagląda :-( nie mówiąc o pisaniu.

pojawiła sie arta i trochę sie ruszyło... ale przecież cały czas 2 osoby nie beda ze sobą rozmawiały bo to bez sensu wedlug mnie:sorry: czasami raz na miesiac odezwie się osoba trzecia... i tyle...
szkoda...

pozdrawiam

ps. arta ja jak cos to jestem na forum we-dwoje Tam przynajmniej cały czas cos sie dzieje. Mozesz zawsze wrocic...

Tutaj tez od czasu do czasu cos napisze:)

Faktycznie cisza tutaj...
Dobrze Kinga, że się odezwałaś bo trzeciego posta do siebie bym pisała :baffled:
Ja czekam aż Jakubek mi zaśnie...mąż dzisiaj stwierdził, że do pracy nie idzie, co prawda ma nockę, ale dzień z nami jest :tak: A jak mały wstanie, to może podjedziemy zamówić szafę do przedpokoju...bo strasznie mało miejsca w szafkach mamy:angry: Ciekawe tylko ile będziemy czekać, ale pewnie przed nowym rokiem nie mam co liczyć :confused:
No i jeszcze mąż musi skoczyć obejrzeć prezent gwiazdkowy dla mnie heheehe
A co do prezentów...my jeszcze w proszku :angry: A ja tak nie lubię zakupów na ostatnią chwilę. No ale z moim mężem inaczej się nie da. W czwartek lub piątek zostawimy Jakuba mojej mamie (specjalnie dla wnuka zostanie w domu) pojedziemy na zakupki:tak:
A co tam u reszty dziewczyn?
Kinga niedługo Filipek ma urodzinki!

Marta tak, Filip w niedziele ma urodziny:tak: Ale impreza tort goscie beda dopiero 26go bo tak w tym roku przypadło od pn-sr do pracy a chrzestna Filipa nie moglaby przyjechać specjalnie na ten weekend do Iławy dlatego przlozylismy na 26. Bedą to ur Filipka i mojego męża:-)
A my w niedziele zabieramy Filipka na jakis smaczny deserek do restauracji:blink: na pewno bedzie zadowolony.
My kupowaliśmy regał na zabawki dla Filipa. Tz zamówilismy z katalagu BlackRedWhite i ma być na czwartek piatek juz dowieziony. Tak ogolnie to w Iławie nie ma nic ciekawego do kupienia z mebli od zaraz. Lepiej zerknąć sobie do katalogu i na spokojnie wybrac i zamowic. Tak ja uwazam. :)
Co do prezentów to my na szczescie wszystko juz mamy kupione. Jeszcze tylko musimy zrobic zakupy spozywcze i pewnie zajmieny sie tym w sobotę.
A w pt chcemy ubrać choineczkę. Może wtedy poczuje klimat świąt bo jak narazie to nie czuje...:sorry: Najbardziej nie moge doczekać się obdarowywania prezentami w szczegolnosci naszego synka. Lubie patrzec jak on z taką radoscią zuca sie na te zabawki i je rozpakowywuje :-) cudny widok "bezcenne":-)

pozdrawiam

Kinga szykują wam się "imprezowe" święta :tak:
Co do szafy...ceny:szok::szok::szok: Ale zadzwoniliśmy do pana, który robił nam meble kuchenne...i po nowym roku przyjedzie i wszystko omówimy...trochę zaoszczędzimy :tak: A co do mebli od zaraz u nas faktycznie nie ma zbytnio wyboru, niestety.
Kinga kupowaliście typowy regał czy jeszcze jakieś szafeczki?
My jedziemy w czw lub pt do reala mam nadzieję, że tam zrobimy zakupy świąteczne...
Ja również jeszcze świąt nie czuję...poczuję jak choinka tez już będzie, światełka, kolędy... :-D

Marta my kupiliśmy typowy regał z myślą o zabawkach Filipa bo juz nie mamy dosłownie gdzie tego trzymać:baffled:
tutaj masz katalog: str 136. wybralismy ten regał najwiekszy Meble wszystkich pokoleń - Black Red White S.A - meble
A szafy to cóż... ceny są różne naprawde. My za regał płaciliśmy około 200zł.
Udanych zakupów w realu!:blink:
My po standardzie do kaufa pojedziemy..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zaraz luknę na regalik.
Bardzo fajny! U nas Jakubcio ma dwa regaliki (coś podobnego tylko wąskie) na zabawki, ale i tak mało miejsca. Po świętach pewnie trzeba będzie zrobić remont w zabawkach.
My chcieliśmy zabudować szafę do przedpokoju-wiesz na tą ścianę co są drzwi do pokoju-no i za szafę szerokości 110 cm zażyczyli sobie 1500 zł :no: A ten nasz stolarz 1000 i gratis zrobi wieszak.
Co do zakupów to ja mam nadzieję, ze w realu kupię przynajmniej część prezentów...
M. mi śpi...dzisiaj nocka znowu :-( A Jakub szaleje..w trakcie pisania postu musiałam isć poodkurzać...bo wysypał cukier :angry:

Do góry