reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

hej hej!!!
Kucia wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze zycia!!!!:tak: Pieknie wygladałas, cudna suknia.... ech ochłoń troche z wrażen i na wpadaj wszytsko opowiadać:tak:
I składamy spóźnione życzenia urodzinowe Amelci:-)
Kinga super fryzurka, Kobieto zmieniasz sie co raz hehehe ale jak najbardziej na dobre:tak: zreszta taka ładna dziewczyna jak Ty zawsze ładnie bedzie wygladac.
a u nas kupa roboty niestety, do tego super pogoda i wcale nie ma nas w domku, korzystamy z pogody, jezdzimy na rowerach, chodzimy na grile, a wieczorami padamy:tak:

reklama
marta100 super ze sie odezwalas, jasne korzystać z pogody trzeba!
u nas tez sliczna pogoda!:tak: i całe dnie na dworze jestesmy. Filip sie opalił hehe a ja zjarałam:baffled: no ale co tam.

Jutro mąż jedzie do Łodzi po nasze nowe autko! jupi:-)
będziemy mieli taki peugeot406 tylko że siwawy metalik :tak:

Kucia - wyglądałaś przepięknie! Czekam na więcej fotek :tak:

Kinga - lachonie ty! Świetna fryzura i kolor - bardzo ci w nim do twarzy. Autko super! Bardzo elegancko się prezentuje :tak: My musieliśmy kupić kombi, bo podróże z Hanutem wymagają sporo bagażu :baffled: W jedną stronę jedzenie - w drugą zakupy.

maarta - zazdroszczę grilowania. Mieszkam w domku a grilla jeszcze nie było, buuu... Może za dwa tygodnie otworzymy w końcu sezon.

W piątek wyjeżdżam na weekend do Białegostoku. Niestety do dentysty :baffled: I rwanie i borowanie i pewnie kanałowe, ajajaj :wściekła/y: Ale cóż - jak się za długo zwlekało to się z bólem jedzie. Jadę z Hanią i mamą, będzie mi raźniej. Mąż z tatą zostają i dalej będą szaleć na budowie. Czasu coraz mniej a roboty jeszcze :szok:

Kochane ale jestem zawalona robota poweselną:szok::szok::szok: nie mówiąc już o gościach wiec od razu przepraszam za krótką nieobecnosć . A tymczasem wysyłam fotki z wesela :-). Jutro nadrobie zaległości w czytaniu co u Was. Kurcze a od czwartku do roboty:szok:. Padam na cycki jak by to Kinga rzekła ( a pro po zajebistaaaa fryzurka Kinguś ). Ide spać :rofl2: Pozdrawiam bez wyjątku.

kucia piękne zdjęcia!!:tak: wyglądaliscie razem uroczo, a Ty jako Panna Młoda byłaś śliczna!:-) A Neluszne nam pokarzesz? ;-)

Ja sie melduje z rana!, u mnie wszystko ok. Filipkowi przebił sie 16 ząbek:-)
Teraz spadam na kawe i papieroska..
i musze brac sie za porządki

miłego dnia!!:happy:

Chłopcy dobrze sie ze sobą dogadują ;-):-D

To widać - fajne chłopaki :tak:

Kucia - piękna z was para :tak: Śliczna suknia!

OJ mamo - Maka Paka, Igi Pigiel i Upsy Deisy - tyle cierpień, żeby z wami pogadać ;-) Dla wyjaśnienia - to postaci z bajeczki katowanej przez Hankę. Cofam się powoli w rozwoju :sorry2::-p

Witam mamuski. :-):-):-)

Kurcze jakoś po weselu troszke mi brak tego przedweselneo zamieszania. Szkoda że już po wszystkim. Kobiecie nie dogodzisz:wściekła/y:. Rodzice własnie pojechali, goście też porozjeżdzali pozostały fotki. Jutro wracam do pracy jak na razie na 4 godz dziennie. Zobaczymy....:sorry2:.

Dziewczyny przesłodkie te Wasze boye!!!!! Naprawde widac że świetnie się ze soba dogadują.
Kinguś a co z samochodem? Kupiliście ?

WIELKIE GRATKI DLA JAKUBKA ZA 16TY ZĄBEK JUPIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nineczko będziemy za Ciebie trzymały kciuki. Awaryjnie możesz wziąc znieczulenie i pewnie bez tego się nie obejdzie - tez miałam i znieczulenie musowo ale tragedi nie było przy całej akcji.

Maarta oj macie dobrze z tym grilowniem. ;-) Pewnie korzystać :tak:

A co kurcze dzieje sie z resztą dziewczyn ?:zawstydzona/y: a co z Grubelkiem ? :zawstydzona/y:

reklama
Kinguś a co z samochodem? Kupiliście ?

WIELKIE GRATKI DLA JAKUBKA ZA 16TY ZĄBEK JUPIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!

kucia tak kupilismy samochód:tak: na blogu jest fotka jak bys chciała zobaczyć;-)
A 16 ZĄBEK MA FILIPEK !!! a nie Jakubek heheh :-)
dzieki!

ide odgrzać pizze bo mamy z mężem ochote coś wszamać :-)

Do góry